RE: +شیوه برخورد صحیح با او چیست؟
سلام
مشاوره ازدواج خیلی می تونه به شما کمک کنه . تصمیم درستی گرفتید .:104::104:
به نظر من ترس شما بیش تر از کسی که ازدواج سنتی داشته و همسر اون اولین نفری بوده که تا پای عقد کشیده شده.
شما دچار یک ترس پنهان اون هم به علت تجربه های ناموفق قبلی ،هستید . اما چون این بار از اول حس مثبتی داشتید از کنار بعضی چیزها سرسری رد میشید و به خودتون میگید که این اولین نفری بود که من در رابطه با اون احساس خوبی داشتم اما باز هم اون ترس پنهان باعث میشه که رفتارها رو مرور کنید و بگید که نکنه این هم مثل اون قبلی........ نکنه بعد از ازدواج پشیمون بشم و ........
کسی که ازدواج سنتی داره و نزدیک عقد دچار تردید میشه این تردید به خاطر چیزهایی که تا الان شناخته نیست بلکه از چیزهایی هست که هنوز ندیده یا اصلا این که آیا همه چیز رو در نظر گرفته یا خیر
اما شما باید رفتارهایی رو که تا الان دیدید جدی بگیرید و سعی کنید به شناخت درستی برسید اون هم با توجه به شکست های قبلی باید سعی کنید این بار شناختتون کامل تر باشه .
RE: شیوه برخورد صحیح با او چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tarane.h
دوست عزیز اگه از دیدگاه مذهبی فکر می کنید درست نیست ابراز محبت کنید به ایشون بگید بعد از عقد حتما شرایط فرق می کنه و شما راحت تر می تونید احساستون را بروز بدین. بگین توی زندگی مشترک جبران صبر ایشون را می کنید ولی لطفا موقع دلیل اوردن حرفی از اینکه ممکنه به هم نرسیم نزنید که اینجوری به جای ابراز علاقه تردیدتون را نشون دادین.
ولی بازم با توجه به سابقه ای که پدرتون در بهم زدن ازدواجتون دارن پیشنهاد می کنم بیشتر مواظب باشید و سعی کنید نظر ایشون را جلب کنید این درست نیست با اینده و احساس شما و دیگران بازی بشه. پدرتون باید الان نظر نهایی خودشون را بدن و اگه مخالفن الان بگن نه اینکه بعد از یه مدت دلبستگی بهانه جویی کنند.
اينجا بهتر بگم كه هيچ كجاي دين اسلام ابراز قبل از ازدواج رو اشكال داره نگفته.......:324: