-
RE: بازی ها - اریک برن
سلام !
آني عزيز!من خيلي دلم مي خواهد بدونم چند در صد از پزشكان وروانپزشكان اين دنيا يا ايران به تئوريهاي اريك برن اشراف يا حتي اطلاع دارن!؟!مثلا من درباره حالتهاي پدر و مادرم با مشاوري صحبت كردم وحتي پرينت بازيها رو هم به ايشون كه فوق ليسانس مشاوره داشتن دادم.ولي به يكي دو هفته نكشيد خودشونم با بازي اينا ادامه دادن براي آزار دادن به من با اينكه اينهمه بهشون اختارها و اطلاعات لازم را داده بودم و حتي پدرم را هم براي موضوعي ديگر از نزديك ديد بودن و وصف اعمال و روحيات مادرم روهم به نوعي از دونفر شنيده بودن!خيلي راحت تحت تاثير اين بازي قرار گرفتن و تا جائي هم كار مارو پيش بردن(اولش با كمي اعتقاد /بعدش با بي اعتقادي و از روي اجبار و دست آخر دقيقا طبق ميل شكنجه گر)مادرم از راه دور هم كنترل داره ولي يه مشاور مثلا دادگاه هم نميتونه از اين بازيها سرد در بيارن.مثلا بازي زن سرد مزاج و كشيده شدنش به مرحله سرسام مرد رو من به عينه ديدم تو يكي از مستاجرامون ولي كدوم محكمه و قاضيه كه لمش رو بلد باشه و بكار بگيره :من اينجاشو نميتونم بفهمم:311::302:
ممنون ميشم بدونم درسي به اسم بازيها براي مشاورين يا روانپزشكان محترم وجود داره يا اگه ما متوجه شديم چطوري اونو عنوان كنيم .با اين حساب كه خيلي از اين بازيگرا از اعضاي موثر و با احترام اجتماع محسوب ميشن و با يه بازي زبر دستانه و حتي اشتراكي نتايج رو به نفع خودشون تغيير ميدن!
-
من پاسخ سئوال تو را نمی دانم و فکر می کنم باید مدیران تالار به سئوال تو پاسخ بدهند . چرا که نه مشاور هستم و نه پزشک .
اما این را خوب می دانم که از روی یک یا چند پست قادر نخواهیم بود که "بازی پنهان" کسی را شناسایی کنیم و حتی کسی را متهم !!!!!!! به بازی نماییم و از مشاور بخواهیم که طبق نظر و تشخیص ما !!!!! و با استناد به چند صفحه پرینت یا دستنوشته بر اساس میل و تشخیص ما !!!!!!!!!!!! اقدام به درمان و مشاوره کند و ......و در نهایت پزشک و مشاور را متهم به گره خوردن با بازی مراجع بنماییم !!!
این کار ها شهامت بالایی می خواهد !!!!!!!!!!!
در ضمن نیلوفر جان
تو بیش از آنکه دوربین را به سمت خود بگیری دوربین را به سمت دیگران گرفته ای برای این موضوع یک فکر جدی بکن .
-
به بهانه ي به روز رساني
به زودي
بازي هاي جنسي و تجاوز و ....
در اين تاپيك مطرح خواهد شد .
-
در گروه بازي هاي جنسي مي توان به
بازي زن سرد مزاج - مرد سرد مزاج
بازي جوراب
بازي من از همسر تو بهتر هستم
بازي تجاوز
بازي سرسام
و
بازي "شما دو نفر با هم دعوا كنيد"
اشاره كرد .
بازي جوراب
بازي در مقابل افراد متاهل و زوج بازي مي شود
اين بازي تنها مختص به خانم ها نيست و آقايان هم اين بازي رامي توانند داشته باشند اما معمولا سطح بازي ضعيف تر از بازي هاي زنانه است
نوع درجه سه اين بازي بسيار خطرناك است و منجر به درگيري فيزيكي و لفظي مي شود و به كلانتري و دادگاه و قبرستان و بيمارستان منتهي مي شود .
مثال يك در نوع زنانه
در جمعي خانوادگي زن تنهاو مجردي حضور دارد .
زن يا دختر دامن پوشيده و به نوعي مي نشيند كه دامن تا بالاي زانو بالا برود و اندامهاي او را در ناحيه ي پا مشخص كند .........به نوعي كه نگاه ساير زن هاي حاضر در مجلس به سمت او و نحوه ي نشستنش جلب مي شود و توليد حساسيت و ناراحتي مي كند .
در نوعي ديگر از بازي
زن يا دختر مجرد شلوارك پوشيده و به محض خبر دار شدن از حضور همسر دوستش اعلام مي كند وااااي بايد لباسم را عوض كنم و مدام دور خودش مي چرخد و بر سر آمدن شوهر دوستش و تعويض لباس داد سخن سر مي دهد تا جايي كه در طرف مقابل يعني دوستش ايجاد حساسيت و ناراحتي كند
و باز در نوعي ديگر
دو دوست متاهل و مجرد با هم قرار مي گذارند از فضاي استخر خانگي استفاده كنند
دختر مجرد : شوهرت هم با ما مي آيد ؟و.....
در زن متاهل ايجاد حساسيت مي شود
و باز در نوعي ديگر
دو فرد متاهل و مجرد در گفتگويي تلفني
مجرد : شوهرت مرد خوش تيپ و سكسي است . من از او خيلي خوشم مياد و .....
صحبت را تا جايي ادامه مي دهد كه در زن متاهل ايجاد حساسيت و ناراحتي كند .
و باز در نوعي ديگر
دختر مجرد - زن متاهل
از دانشگاه خارج مي شوند .
شوهر به دنبال همسرش آمده .
دختر مجرد در جريان قرار مي گيرد بلافاصله كيف آرايش خود را از كيف دستي بيرون مي آورد و شروع به ماتيك زدن و ....مي كند .
واكنش : ايجاد حساسيت و ناراحتي در زن متاهل
و باز در نوعي ديگر
زن يا دختر مجرد ...روسري اش از سرش مي افتد .....به موهايش پيچ و تابي مي دهد
و باز در نوعي ديگر
زن يا دختر مجرد به نوعي لباس پوشيده كه هنگام پذيرايي سينه هايش ديده مي شود
بازي جوراب در نوع مردانه
مرد يقه ي لباسش را باز مي گذارد به نوعي كه موهاي سينه و گردن بندش مشخص شود و....
واكنش : ايجاد حساسيت در مرد متاهل
در نوعي ديگر از بازي
مرد مجرد ( زن ) را با نگاه تعقيب مي كند ( چشم چراني )
در نوعي ديگر از بازي
مرد مجرد شروع به زبان بازي مي كند و از هيكل و ....زن متاهل تعريف مي كند ( لاس زدن )
و...
آنتي تز : بي محلي بدون حساسيت از سوي زن و شوهر نسبت به بازي مردانه و يا زنانه .