RE: من هر روز عاشقتر ميشم
بابا سورنا جان شما که عاشق بودی اگر اشتباه نکنم تو تایپیکت و حتی فکر میکردی اگر خانوادت با هات همراه نشن شاید بشه ترکشون کنی چیه عزیزم اون خانوم هم بهت جواب رد داده که انقدر نا امیدی یا نه میترسی بهش ابراز علاقه کنی و جواب منفی بشنوی که انقدر منفی بافی میکنی
ببین این تایپبک برای افراد خوشبخت و خوشبختی مختص همسر داشتن وهمسر بودن نیست عزیزم آدم میتونه عاشق باشه یه عاشق واقعی نه فقط به جنس مخالف بلکه به همه چی و همه کس عاشق خودت باش عاشق خدای خودت باش اونوقت ببین زندگی چقدر قشنگ و دلچسب بابا (با ما به از این باش که با خلق جهانی ) امیدوارم به همین زودیا ی زود شما هم طعم عشق واقعی و خوشبختی ابدی بچشین
سلام
خوشحالم که میبینم حداقل یه عده از آدما احساس خوشبختی می کنن. بهتون تبریک میگم و آرزو میکنم روزای تاریک زندگی زناشویی ما هم تموم بشه و بازم به دوران سابق برگردیم. الان که دارم با شما حرف میزنم بغض گلومو گرفته و اگه کسی اطرافم نبود حتما میترکید.
نمیدونم چی بگم یا از کجا بگم. اصلا ولش کن . این تاپیک جای این حرفا نیست.
سلام به سورناي عزيز كمي نامهربون....
مسلما ميدونيد كه من قصد جسارت در گفته هام نسبت به شما ندارم.... اگه بد مينويسم عذر ميخوام ...
شما و گردآفريد عزيز مرثيه واسه مرده اي ميخونيد كه وجود نداره ... آخه عزيزان هنوز ازدواج نكرده اينجوري هستيد واي بحال اينكه مشكلي هرچند كوچولو وارد زندگي زناشوييتون در آينده بشه!!!!
درسته حق با شماست.... ازدواج كردن ترس داره ....
منم با اينكه داره از وقت ازدواجم ميگذره هنوز ازدواج نكردم چون مثل شما ميترسم.... اما قرار نيست خودمو بكشم... ترس لازمه تا چشمامو به روي واقعيت نبندم.... ترس لازمه تا چشم بسته تصميم نگيرم.... ترس لازمه تا بدنبال راه بهتري در اين شرايط سخت باشم.... چون ميدونم جز خودم هيچكي نميتونه واسه من آينده روشني بسازه.... شايدم با اين افكارم تو خونه بمونم.....
و اما.....
سورناي عزيز و گردآفريد عزيز.... منظور من از عشق . عشق به اون خالق مهربونه .... فكر ميكنيد من قلبم رو آماده ورود چه عشقي كردم؟؟ فقط اون... چون در تاريكترين لحظات چنان به فريادم رسيده كه باورش واسه خودمم مشكله....
اين حرف نيست.... اين دروغ نيست.... اين حقيقته.....
من نميدونم منظورمو چه جوري بگم كه شما برداشت بدي نكنيد ....
خدايا به هممون كمك كن تا خوشبختي خودمونو پيدا كنيم هرچند كوچيك باشه .....
بازم اگه حرف ناراحت كننده اي زدم عذر ميخوام.... من اينجام تا اگه نتونم كمكي كنم لااقل همدرد خوبي باشم....
سلام به مرد شيشه اي ....
به تالار عزيز همدردي خوش اومدين.... اگه دوست داشته باشين توي بحث مشكلات يه تاپيك درست كنين و درددل هاتونو بنويسين.... كاري كه همه ما كرديم و نتيجه خوبي داشته.... مطمئن باشين اينجا به اندازه كافي قلب مهربون هست كه به شما كمك برسونه.... مطمئن باشين پيگيري ميشه.....
من مطمئنم یک روزی در اینجا خواهم نوشت که من عاشقانه همسرم را دوست دارم به امید چنین روزی .منتظر چنین روزی هستم خدایا مرا عاشق کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
چیه عزیزم اون خانوم هم بهت جواب رد داده که انقدر نا امیدی
متاسفم!! جوابي در شان اين صحبت شما ندارم
سلام به مرد شيشه اي
اميدوارم هر چه زودتر به روزهاي سابق برگرديد و اين يادتون نره كه خوشبختي رو خودمون بوجود مياريم
موفق و خوشبخت باشيد
سلام
ببين سورنا خانوم اين موضوع رو من درستش كردم
الانم يه دختر 6 ماهه دارم يعني تازگي ها مادر شدم زندگيمون خيلي بهتر و بهتر از روز قبلش ميشه چون دو تاييمون ميخوايم
ما به هم احترام ميذاريم همديگرو درك ميكنيم به خونواده هم احترام فوق العاده اي قائليم اشتباهاي هم رو به رخ هم نميكشيم بلكه با پيدا كردن راه حل مناسب بهمديگه كمك ميكنيم روزي چند بارابراز عشق ميكنيم و به هم ميگيم كه چقد همديگرو دوست داريم و كمك همديگه هستيم تو كارامون مثلا بچه خوابوندن وظيفه منه ولي همشرم تو بچه داري خيلي خيلي كمكم ميكنه و ميگه بچه دوتامونه وظيفه دو تامونه با هم روراستيم بهمديگه دروغ نميگيم تحت هيچ شرايطي و و و....با اينكه هر دو شاغليم ولي وضع ماليمون آنچنان تعريفي نداره اما هيچوقت اجازه نداديم مشكلات مادي خوشبختيه مارو از هم بگيره پس من خوشبختم خوشب
منم هر روز بیشتر از پیش عاشق شوهرم می شوم. گاهی اختلاف داریم ولی من دوستش دارم. خیلی پاک و مهربونه و با تمام وجودش برای زندگیمون تلاش می کنه.:72:
سورنای عزیز من قصد جسارت نداشتم معذرت میخوام اگر ناراحت شدین اما واقعا از این همه ناامیدی و منفی بافی شما درمونده شدم بابا همه ماروزای بد و پر از یاس داشتیم منکه به نوبه خودم داشتم ولی دیگه انقدر بدبین به زندگی نشدم زندگیمو از سر گرفتم یعنی نقطه سر خط هر چند گه گداری سری به خطهای قبلی زندگیم میکنم برای عبرت گرقتن تو رو خدا یکم احساس خوشبختی