RE: دختری که انتخاب کردم 11 سال از من بزرگتر است
نه چرا دلگير بشم.البته لحنتان نشان مي دهد كه مخالف شديدي هستيد و نظر بنده و ساير نظرات مشابه را بد جوري! دوست نداريد. دوست دارم شما با بيان شيوايتان در رد نظرات من و ساير دوستان نكات مثبت رابطه ي دوست عزيزمان و ساير رابطه هاي اينچنيني را برشماريد و توضيح بديد كه من و ساير دوستان هم نظر شما را بدانيم. شما نظر من را رد كرديد. قبول. حالا نظر خودتان چيست. مايلم اگر مي توانيد به طور جزيي تر راجع به اين موضوع خاص صحبت كنيد. من قبلاً هم گفتم در روابط انساني قانون وجود ندارد اما برخي از مسايل مي تواند كليت داشته باشد. منتظر نظرات شما خواهيم بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidrayaneh
دوست عزیز نتیجه گیری شما ناشی از سحطی نگری شماست...
من با تردید وارد این سایت شدم ولی با گشت و گذار تو نت و سایت همدلی به این نتیجه رسیدم که
هیچ کس نمی تونه منو راهنمایی کنه چون هیچ کس به جزییات نگاه نمیکنه و به کلی گویی بسنده میکنه...
به توصیه های من توجه کن و اگه تو رشته ای که می خوای نظر بدی مطالعه و تجربه ای نداری اظهار نظر نکن شاید این اظهار نظرت برای یکی گرون تموم بشه ...
دوست من این نوشته رو برات میزارم
حتما روش
تامل کن
:72::72::72:
((سقراط بنا بر نتیجهای که در زندگی بدان رسیده بود، ب
ا آنها که ادعای علم و دانش داشتند، به مقابله پرداخت.))
دوست عزیز
اینجا یک سایت مشاوره و راهنمایی است و طبیعیه که دوستان نظری که دارند و احساس می کنند می تواند مفید باشد را مطرح می کنند ، و روی سخن نیز با صاحب تاپیک است ، اظهار نظر در مورد نظرات دیگر دوستان آن هم به گونه ای مغایر با ماهیت این سایت ، تاپیک را به حاشیه بحث و جدل کشانده و نه تنها کمکی به صاحب تاپیک نمی کند بلکه چه بسا باعث دغدغه هم بشود .
دوستان ما در اینجا دنبال اظهار فضل و دانایی نبوده و نیستند ، و از سوفسطاییان قرن ششم هم نیستند که بانگ " من می دانم " سر داده باشند ( تا نیاز به ارزیابی سقراطی برای مشخص شدن نادانی و سطحی نگریشان باشد ) . بلکه در طبق اخلاص نظرشان را بیان می کنند ، و اتفاقاً قریب به اتفاق دوستان این تالار از هم می آموزند و اظهار می دارند که بسا چیزهاست که نمی دانند ولی می توانند بدانند .
پس تحلیل نظرات دوستان را به صاحب تاپیک واگذارید و در صورتی که تمایل به بحث در موردی که تاپیک انگیزه آن را ایجاد کرده دارید، می توانید برای موضوع مورد نظرتان تاپیکی باز کنید و دعوت به بحث کنید .
از طرفی بنا به بیاناتتان مشخصه که با بیان قطعیت در مسائل انسانی مخالفید .... ، اما دقت فرمایید ، آیا خود با توجه به مواردی که از شما نقل قول آورده ام خطاب به آقای وینترسون همین شیوه مورد مخالفت خود را به کار نبرده اید ؟ ( قضاوت صریح و قطعی )
در خصوص این که اینجا را مناسب ندیدید برای راهنمایی گرفتن به این دلیل که دوستان با جزییات کار ندارند . خدمت شما عارضم که :
چنین توقعی از مشاوره های مجازی و تلفنی نباید داشت ، و نیاز به راهنمایی با نظر به جزییات ،مشاوره حضوری می طلبد ، که مشاور از حضور فرد ، حالات و بیانات و حتی زبان بدن وی بهتر بتواند تشخیص دهد و راهنما باشد .
در فضای مجازی بنا به دلایلی چون ، مشکل بودن بیان جزییات در نوشتار ، لزوم حفظ اسرار شخصی و خانوادگی در فضاهای عمومی ، و حفظ امنیت ، و..... ، محدودیت برای توقع شما وجود دارد و این موضوع به نظر خیلی بدیهی می آید .
موفق باشید
دوست عزیز امید رایانه
کمی از بیان شما متعجب شدم . چون با وجودی که من و شاید امثال من با این عقاید سفت و سخت مخالفیم اما شما با شدت بیان نمودید در این تالار کسی نتوانست نقطه نظر شما را درک کند.
من شخصا به بیان صادقانه عقاید و امادگی پذیرش نظرات جدید مبتنی بر استدلال اعتقد دارم.
چه کسی که صرفا در چارجوب قوانین قدم بر میدارد چه کسی که اگاهانه و با پذیرش شرایط کمی در خلاف اب شنا می کند.
اما احترام به عقاید شرط لازم و کافی این مورد است.
RE: +دختری که انتخاب کردم 11 سال از من بزرگتر است
سلام
این آقا 11 سال از خانم بزرگتره چقدر امیدواره!!! خواستگار من 6 سال ازم کوچیکتره نتونسته مادرشو راضی کنه بیاد منو ببینه!!!
مهرداد جان لطفا یه راهنمایی کن که این خواستگار منم زودتر بابا ننشو راضی کنه چون بعید میدونم بیان! هم بی سوادن هم قدیمی !
ممنون میشم بگو میخواسی چطور خوانوادتو راضی کنی که من یه راهنمایی به این خواستگارم بدم!
مرسی
خدمت سایر دوستان بگم که این خواستن هوس نیست عشق می باشد. یه کم این مواردو جدی بگیرین!
موفق باشین بای بای:72: