رفیق زدی به جاده خاکی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
اون خودش میدونه اشتباه کرده اینجا دادگاه نیست که شما محکومیت متهم رو لیست کردی!
اگه میتونی کمکش کن و گر نه...
پایان تلخی بود !
نمایش نسخه قابل چاپ
رفیق زدی به جاده خاکی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
اون خودش میدونه اشتباه کرده اینجا دادگاه نیست که شما محکومیت متهم رو لیست کردی!
اگه میتونی کمکش کن و گر نه...
پایان تلخی بود !
سلام عزيزم اميدوارم خوب پيش بري يه چيزي يادم اومد بد نديدم بهت بگم
يكي از اقواممون بعد 11 ماه برا طلاق رفته بود دادگاه شوهرشم اخلاقا تو مايه هاي همسر شما و تيپ و قيافه و زبونم كه ......
قاضيه دختر خودشم طلاق گرفته بوده مثلا نصيحتش كرد كه ( با عرض معذرت از آقايون ) دو تا اسب داريم يه اسب باركش يه اسب سواري جنس اينا باركشه ( تعليم پذير نيستن )
تازه فكر كن ادامه بدي چي ميشه...
يه مرد يه ذره ام برا رابطش ارزش قايل باشه بعد اينكه ريكاوري كردي ( كار درستي نبوده ها ) زبوني 2تا غلط كردم اشتباه كردم تحويل ميداد اين با چه رويي شاكي شده من موندم
تازه تو زندگي آينده با اين بي مسئوليتي تقي به توقي بخوره يا بازم سر و گوشش بجنبه كه مي جنبه به رخت مي كشه كه ال بودي بل بودي تو از اول ميدونستي من اينم و .......
تازه اين تيپ مردا با 100 تا منت با طرف ازدواج مي كنن چندماه نگذشته اين رويه رو ميرن اين كه از الان چراغ سبز ميده كه هيچي
حس مي كنم برا اين مي گي دوسش داري كه هنوزم اونو مثل دوراني كه تازه شروع كرده بودين و گند كارياش مشخص نشده بود مي بيني و فكر مي كني ذاتش اونه ولي به خدا نيست.
بشين فكر كن ميگي كيو دوست داري ؟ يه آدم بي شرم ، هوس باز ، بي مسئوليت ، دروغگو. ايني كه هست اينه اون موقع كه مهربون بود خوب بود دوست داشتني بود نشناخته بوديش يا عوض شده.
تو مي توني اگه باهاش زير يه سقف بري بي محلياشو خيانتاشو بي مسئوليتياشو تحمل كني ؟
من خودم به شخصه با وجود وضع افتضاح بعد طلاق ، طلاق و به زندگي با اين آدم ترجيح ميدادم
آخرش كه چي ؟ باهاش بري زير يه سقف و چند سال نگذشته كارت بشه روزي چنتا قرص اعصاب بالا انداختن و دلسوزي واسه بچت كه چه پدر عياش و بي مسئوليتي داره و دم به ديقه يادش بندازي بزرگ شد مث باباش نشه . و بچتم تو دلش بگه مامان آدم قحطي بود كه با اين .......
يا كارآگاه بازي و دنبال در آوردن راست و دروغش باشي . آدمي كه الان بهش اعتماد نداري .خيليا روابط آزاد دارن ( كه بازم مشكلدارن ) ولي كسي كه انقد ريلكسه اونم تو دوران عقد ميشه قضيه اسب باركش.
بين بد و بدتر ضرر بد كمتره
موفق باشي
آخر آتیشم زد، بعد از اینکه با دوستاش(که مشخص نشد کدوم دوستاش، چون حتی یه عکس از مسافرتش نیاورده بود) برگشت من واسه دیدنش لحظه شماری میکردم فکر میکردم چون خودم قبول کرده بره چون قدمی برداشته بودم که بهش ثابت کنم بهش اعنماد دارم و به حقوقش احترام قائل هستم حتما وقتی برمیگرده اونم واسه دیدنم مشتاقه ولی کاملا برعکس بود وقتی اومد از لحظه ای که منو دید دوباره مثل سابق هیچ بهم محل نذاشت . کم محلی میکرد با اینکه پنج روز بود ندیده بودمش حتی موقع خوابیدن شب بخیر بهم نگفت و کلا توی خودش بود فرداش با هم توی جاده بودیم هرچی التماسش کردم بگه چشه هیچی نگفت تا اینکه گفت من اصلا ازت خوشم نمیاد خیلی توی این یکسال سعی کردم بهت نزدیک بشم ولی نتونستم گفت یه زمانی واقعا عاشقت بودم اوایل دوستیمون ولی از وقتی مادرت فهمید از چسم افتادی و............. هزاران چرت و پرت دیگه آخر سر هم گفت بذار این دو روز تعطیلی تموم بشه طلاقت میدم. منم فرداش با خودش صحبت کردم و گفتم حالا که همه ی خانوادش جمعا مطرح کنم و به خانوادش گفتم چرا اجبارش کردید بیا منو بگیره گفتن دروغ میگه همچین چیزی وجود نداره و......... و اونا افتادن به جونش که دوباره کار اون دخترس و و....... شروع کرد به خدا و امام و پیغمبر فحش دادن و گفت اون هرزه بود (البته بسیار بی عفت کلام کفت و کلا از واژه های رکیک استفاده میکرد) ولی من اون هرزه رو میخوام و اینو (یعنی من) نمیخوام و............. و اصلا شرم و حیایی نداشت . باور کنید دیگه طاقتم تموم شد داشتم خفه میشدم وقتی این حرفاشو شنیدم دیگه مطمئن شدم به درد زندگی با من نمیخوره، ولی من از طلاق میترسم بخدا میترسم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا من از طلاق میترسم تصمیم به خودکشی گرفتم و اینکارو کردم ولی باز نشد نشد آخه چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟حالم داره از اینهمه نامردی بهم میخوره از این همه بی حیایی . حالا تصمیمش که عوض نشده تازه خودکشیه من رو هم کرده بهونه........ من اصلا برام مهم نیست دیگه فقط میخوام بدونم اگه توی دادگاه حرفی از خودکشی بزنه حقی از من ضایع میشه. دارم دیوونه میشم نمیدونین چقدر از نظر روحی منو شکنجه میده بخدا اینا جزئی از رفتاراشه ، خیلی به من بد کرده . تو رو خدا نگید چرا دوباره خودکشی کردید بخدا من دیوونه نیستم بخدا دلم شکسته بخدا بازیچه شدم. از احساساتم استفاده شده نمیدونین چقدر زجرآوره وقتی شوهر آدم بگه برو خودتو بدوز کاریه که شده!!!!!!!!!!!! فقط نگید که توی دادگاه بهم میگن دیوونه دارم دق میکنم. من هیچی واسش کم نذاشتم کوچکترین توقعی ازش نداشتم ولی ......................آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این رفتارایی که ازش دیدم فهمیدم مسافرت نبوده و اون چند روز با دختره بوده و اون دوباره پرش کرده. من باید چکار کنم؟
سلام عزیزم
صبح قشنگ بهاری ات بخیر . زندگی به این قشنگی حیف نیست حال خودت را به هم بریزی ؟پنجره ی اتاقت را دختر خانم نازنین باز کن به صدای این گنجشکها گوش بده و چشمهایت را ببند و نفس های عمیق بکش .
نازنینم چرا اینقدر به هم ریخته ای ؟
به خدا توکل کن .:323:( این شکلک را پسرم یک پسر مهربان 15 ساله برات انتخاب کرد و گفت : این را براش بگذار مامان تا خدا به سحر کمک کنه وآرامش و صبر و شکیبایی بیشتری داشته باشه و.... ) می بینی چقدر سلامت و آرامش تو برای دیگرانی که تو را نمی شناسند مهم است . ما همه تو را دوست داریم .
ارزش و قدر جوانی ات را بدان . حیف نیست که حال خودت را با اعمال و افکار و احساسات دیگران هماهنگ می کنی و به دیگران فرصت می دهی تا تو را ناراحت کنند .
تو اولین و آخرین کسی نیستی که باهات بی مهری شده باید مقاوم باشی و به همسرت ثابت کنی که نمی تواند حالت را به هم بریزه . اگر تو از موضع قدرت ظاهر بشی بهتر نتیجه می گیری تا از موضع ضعف و متاسفانه عزیزم تو از موضع ضعف اقدام به خودکشی می کنی و این کارها معنی قدرتمند بودن نمی دهد . مردان زنهای قوی را خیلی بیشتر از زنهای ضعیف دوست دارند . بیا روش خودت را عوض کن . افکار و احساسات خودت را عوض کن و خودت را به نتایج بیرونی وابسته نکن .
زندگی یعنی همین . یعنی مبارزه و جنگیدن و تجربه کردن . در این نبرد دوست داری بازنده باشی یا برنده ؟! معلومه که برنده . پس کارهایی با منشا خشم را از خودت دور کن .
تا یک کم حال درونی ات بهتر شود صبر کن و به همسرت کاری نداشته باش نیاز نیست همیشه اقدامات و واکنشهای لحظه ای داشته باشی . صبر کن و درست مثل یک شطرنج باز حرفه ای خوب فکر کن و راه ها ی مختلف را برای شکست حریف امتحان کن .
من مطمئن هستم که سحر نازنین ما موفق می شود .
در ضمن سحر جون
نه طلاق گرفتن ترس دارد نه آدمهایی که طلاق می گیرند شاخ و دم اضافی دارند . طلاق یک راه حل است برای راحتی روح و روان دو انسانی که قادر به زندگی با هم نیستند . به همین راحتی و نه چیزی بیشتر و نه کمتر . پس برای خودت از واژه ی طلاق یک تابو وحشتناک نساز .بچه که نداری که بخواهی مدام بالا و پایئن کنی و محاسبه کنی . رابطه جنسی که بین شما دو نفر اتفاق افتاده هم مشکل خاص و ویژه ای نیست . بر آورد کردن یک نیاز است که به شکل رسمی و قانونی و شرعی انجام شده است . پس کار بدی نکرده ای که بخواهی در پی ترمیم آن باشی . زندگی را سخت نگیر و برای خودت تابو های عظیم الپیکر نساز .
این آقا همینی است که می بینی فکر نکن قادری که او را تغییر دهی و خط فکری و احساسی و عملکردی برایش تعیین کنی وقتی این رابطه تا به این حد به تو آسیب می زند و تو در قبال این آدم تا به این اندازه واکنش نشان می دهی کوله بارت را جمع کن و به فکر زندگی خودت باش با بنایی درست و ریشه دار که فوندانسیون آن از ابتدا درست ریخته شده باشد . خودکشی و این دست کارها برای چنین فردی که به قول تو شرم و حیا و...ندارد ( من کلا با این واژه ها مشکل دارم ) ارزش دارد ؟!
امكان ارسال پيام خصوصي نيست...
از نظر قانون خود كشي شما هيچ مانعي براي رسيدن به حق و حقوق نيست اما هزاران شرط داره ...
ببخش من نميتونم دوباره تاپيك رو بخونم رابطه جنسي داشتين يا نه؟(از نظر حقوقي فرق داره كه جوابت مثبت يا منفي باشه)
بر اساس ماده 1082قانون مدني، به مجرد عقد زن مالك مهر مي شود و مي تواند هر گونه تصرفي در آن بنمايد ،و
ماده 1083 قانون مذكور مقررمي دارد: .براي تاديه تمام يا قسمتي از مهر مي توان مدت يا اقساطي قرار داد .
ملاحظه مي گردد ، پس از جاري شدن صيغه عقد ازدواج ، زن مالك تمام مهر بوده و هر زماني كه مطالبه نمايد استحقاق در يافت كامل آنرا دارد و
مطابق ماده 1085 قانون مدني حق دارد تا مهر به او تسليم نشده از انجام وظايف زناشويي امتناع نمايد .
سلام سحر جان
عزیزم اینا چه فکراییه؟ اینا چه کاراییه؟ دنیا که به آخر نرسیدهههههههههههههههههههه ههههه
هزاران هزار زند هر روز طلاق می گیرند و باور کن خیلیهاشون خوشبخت تر از زندگی قبلیشون میشن
طلاق که ترس نداره مگه می خواد چه اتفاقی بیفته؟ اخه برای چه کسی داری این کارا میکنی چرا این قدر ضعیفی؟
بابا شاید این اتفاق ها می خواد به تو چیزی را یاد بده می خواد تو چیزی را بفهمی تجربه ای را کسب کنی چرا این ها را نادیده می گیری؟؟؟؟؟؟؟
به خدا سحر جان بسیار کسانی هستند که تو از خیلیییییییییی مشکلاتشان بیشتره و این قدر خودشونو داغون نمی کنند. کاریه که شده چرا این قدر سخت می گیری؟ تو هر کاری که کردی طبق قانون، عرف و فرهنگ بوده از چی می ترسی؟ نترس و مقاومت کن نترس و اگر تا الان بهت ظلم شده دیگه نذار
مطمئن باش هزاران نفر راه تو را رفته اند و خلیهاشون الان خوشبختند.سعی کن به جهی ضعیف بازی و خودکشی و این کارای بی مورد! خوب فکر کنی تا این بار بهترین کار و بهترین انتخاب را انجام بدهی
گاهي وقتا هممون تو زندگي به افرادي بها ميديم كه ارزشش رو ندارن يا از اول نمي دونستيم يا چشمامون رو بسته بوديم
فكر و احساسات يك آدم خيلي با ارزش تر از اونيه كه بخوايم بذاريم ديگران به بازيش بگيرن.
براي چي ميگي آتيش گرفتي؟
فردي كه كاملا واضحه صلاحيت اخلاقي نداره نبايد برات پشيزي ارزش داشته باشه اگر فرد درستي بود اگر درست زندگي كرده بود كه مي گفتي درست گفته و يه دختر هرز رو به تو ترجيح داده چون بهتر بود شايد ناراحتي داشت ولي من اگر جاي تو بودم خيلي خوشحال ميشدم كه چنين فردي منو نمي خواد
يه زماني يه اشتباهي مرتكب شدي و اونم با چنين فردي وارد رابطه شدن و .... بود الانم كه واسه يه موضوعي كه هزاران نفر قبل تو باهاش درگير بودن و چه بسا حادترش داري خودت رو مي بازي چيزي كه داره خوردت مي كنه در حال حاضر فقط خودت و افكارتي . اون اتفاقات بخشي از يه رابطه غلط بوده خودت ميگي رابطه ايم كه خودت ميگي غلطه و مي خواي تمومش كني ، اينهمه ازش درگيري فكري ساختن و ... غلط نيست؟؟؟!!!!!
اين رابطه اي كه به بن بست رسيده مي تونه برات يه شروع خوب باشه اگه ازين به بعد خوب پيش بري انقد خوب كه شايد 20 سال ديگه خدا رو شكر كني كه تو يه بخشي از زندگيت اين مشكل گريبانگيرت شد و ساختت.
سحر تا وقتي از مشكلاتش فرار مي كنه
تا وقتي انقد زود جا ميزنه
تا وقتي انقد راحت خدايي رو كه هست كه بودنش جبران همه ي نداشتناست فراموش مي كنه و نا اميد ميشه
تا وقتي دنياشو فكرشو محصور يه فردي مي كنه كه اصول اوليه انسانيتم براش معنا نداره
تا وقتي منتظره زندگي يه كوچولو باش بد تا كنه كه سريع جا بزنه و بره دنبال خودكشي
وقتي اينجوري هست حال و روزش بدتر از اينم ميشه
محكم باش اگر با عقلت پيش بري و زودم نشكني بهش نشون دادي كه اونجوريام كه فكر مي كنه نيستنقل قول:
دارم دیوونه میشم نمیدونین چقدر از نظر روحی منو شکنجه میده بخدا اینا جزئی از رفتاراشه ، خیلی به من بد کرده . تو رو خدا نگید چرا دوباره خودکشی کردید بخدا من دیوونه نیستم بخدا دلم شکسته بخدا بازیچه شدم. از احساساتم استفاده شده نمیدونین چقدر زجرآوره وقتی شوهر آدم بگه برو خودتو بدوز کاریه که شده!!!!!!!!!!!! فقط نگید که توی دادگاه بهم میگن دیوونه دارم دق میکنم. من هیچی واسش کم نذاشتم کوچکترین توقعی ازش نداشتم ولی ......................آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به اين فكر كن كه ميليونها نفر قبل تو و الان و بعد از تو با هزاران هزار مشكل درگيرن و نه شكستن نه از زندگي و مشكلاتش ترسيدن پس توام مي توني .
آمار طلاق رو ببين اگر طلاق انقدر وحشتناك بود بايد در دادگاه خانواده تخته ميشد مي رفت تازه خيليام طلاقشون از ضعف خودش و فرد مقابلشون نشات مي گيره نه زندگي واقعا مشكل دار
طلاق يه مرحله از زندگيه كه تو بعضي موارد از ازدواجم شيرين تره ترس نداره
حرفاشم اصلا برات مهم نباشه يه گوشتو در كن اون يكي رو دروازه
وقتي حرفاش مياد تو ذهنت اول به اين فكر كن كه كي اين حرف رو بهت زده يه آدم كه انقد تو لجنزارش غرقه كه عالم و آدم براش مهم نيست به اين كه فكر كني حتي مي توني به حرفاش و سفاهتش بخندي !
اگرم ناراحتيت از انتخاب غلطته كه آدم تا عمر داره مي تونه انتخاب كنه و اشتباهاتش رو هم جبران كنه فقط نبايد فرصت رو از دست بدي
به آينده فكر كن آينده اي كه خودت مي سازي نه آينده اي كه با خودكشي و جا زدن به بقيه اجازه بدي برات بسازن
به آينده اي فكر كن كه توش حتي به اون فرد هم ثابت ميشه كه تو قابل ترحم نبودي عروسك خيمه شب بازيم نبودي فقط بچه بودي و بچگياتم گذاشتي كنار
درسته كه تو ديگه اون فرد برات مهم نيست ولي برا اون مهمه كه يه روز حسرت از دست دادنت رو بخوره و يادش بيوفته ارزش با تو بودن رو نداشته بذار اگه بعدا عذاب وجداني گريبانش رو گرفت دلش برا بدبختي خودش بسوزه نه ترحم پذيريه تو.
ازينكه گفته اون رو به تو ترجيح ميده اصلا ناراحت نباش افراد وقتي قدرت درك خيلي چيزارو ندارن ميذارنش كنار اون اگر ادراك درستي داشت وضع زندگيش رو كه حتي ازون دختر هرزه ام بدتره درست مي كرد پس دليلي نداره چرندياتي كه ميگه برات مهم باشه.
محكم باش درست فكر كن و به چيزي كه فكر مي كني درسته عمل كن مهم تلاشته . افرادي كه زندگي خوبي دارن طالعشون خوب نبوده جنگيدنشون خوب بوده
وقتاييم كه دلت مي گيره يه چيزي رو يادت نره گرچه تو اين مورد سهم بيشتر رو خودت داشتي كه بايد جبرانش كني ولي خدا بنده هاييشو كه خيلي دوست داره خيلي بهشون سختي ميده
سختياي زندگي از قسمتاي خوبش جذاب تر و قشنگترن چون آدم با سختي ساخته ميشه اين فرصت رو از دست نده براي طلاق اقدام كن محكم باش بعدشم خيلي خوب زندگيتو ادامه بده زندگي آدم كه با يه ازدواج ناموفق به باد نميره اگه خودت با فكر و خيالا و سستي به بادش ندي.
اميدوارم شروع خوبي داشته باشي
[b]سلام سحر
عزیزم روی شماها نباید تا این حد بهم باز میشد
الان تقریبا تمام حریمها بینتون از بین رفته
ولی این مسئله چندان مهمی نیست
یعنی الان دیگه مهم نیست
بنظر من زیاد طولش نده
نترس.طلاق گرفتن تو وضعیت الان تو ترسناک نیست
این ادامه دادن زندگی مشترک با چنین وضعیتیه که وحشتناکه
هر چه زودتر خلاص بشی بهتر
ببین حتی اگه مادام العمر مجرد بمونی باز بهتر از اینه
شجاع باش
از همتون ممنونم خیلی آروم شدم.
بخدا من بچه نیستم من شب خواستگاری باهاش شرطامو کردم بهش گفتم من فقط نوی زندگی ازش صداقت میخوام گفت ازدواج که شوخی نیست زندگی یعنی تعهد مسئولیت.
بخدا فقط از خیلی بهم ظلم کرده حتی توی دوره ی دوستی هیچوقت باهام رو راست نبود وگرنه من انقدر شخصیت خودم رو زیر سوال نمیبردم . من واسه خودم شخصیتی داشتم که همه حسرت میخوردن من الگوی همه ی دخترای فامیل بودم متانتم اخلاقم نجابتم هوش و استعدادم زبانزد خاص و عامه اگه بچه بودم سابقه خوبی نداشتم دوستای خوبی دور و برم نبود و...........
سحر جان عزیزم تو اگر همیشه به نسبت اطرافیان موفق تر بودی و بهتر عمل کردی مطمئن باش این بار هم اگر خوب فکر کنی و کاری های درست را انجام بدی الگوی همه میشی و همه به مقاومتت و به صبرت و انتخاب درستت ایمان می اورند ولی برخوردهای احساسی و بدون فکر و بدون سیاست باور کن فقط مشکلاتت را بیشتر می کند.