Re: اعتیاد همسرم داره نابودم میکنه
به نظر من اول از هر چیز باید آرامش و خونسردیتو حفظ کنی تا بتونی درست برخورد کنی
همسر ایشون هنوز به مرحله اقدام به ترک نرسیده و این مسئله رو امر عادی میدونه . به نظر من هر کسی تا خودش نخواد نمی تونه ترک کنه و این عمل کاملا به اراده ی خود فرد بستگی داره و اطرافیان و مخصوصا همسر می تونه انگیزه دهنده ی خوبی برای ترک باشه .
سولی عزیز به نظر من شما باید همسرت رو پای بند به زندگی کنی . یعنی ایشون باید متوجه بشن که دیگه مجرد نیستند.
RE: اعتیاد همسرم داره نابودم میکنه
ممنون از شما باران جان :72:
تازه جالبه میگه من قبل ازدواج 6 تا دوست بودیم که تازه خیلی خاطرت پیشم عزیز بوده 3 تاشونو ول کردم .. ولی دیگه ازم نخواه این سه تار و نداشته باشم ...
:302:
آخه من چه جوری میتونم اینکه اینقدرررررررررر به دوستاش وابسته است ... از وابستگی رهاش کنم
فک کنم مشکل من یه معضله که حل نمیشه
نه عزیزم
اصلا اینجوری فکر نکن و روحیتو نباز . اگه می خوای موفق بشی و زندگیتو درست کنی اولین شرطش همینه که روحیتو قوی کنی و آرامش داشته باشی .
ببخشید اینو میگم اما به نظر من همسر شما هنوز بزرگ نشدن و همین هم کار شما رو سخت می کنه .
کی گفته که بعد از ازدواج باید با دوستان قطع ارتباط کرد اصلا اینطور نیست بلکه طرف مقابل باید بپذیره که دیگه الان ازدواج کرده و شکل روابطش باید تغییر کنه و دیگه مثل دوران مجردیش نباشه .
نباید قطع رابطه کرد بلکه باید شکلش رو عوض کرد . اگر این دوستان متاهل هستند باید روابط محدود بشه به رفت آمدهای خانوادگی و اگر هم مجرد هستند محدود بشه به هفته ای یا ماهی یک بار دیدار به هر حال الان دیگه مجرد نیستند که هر وقت خواستند پیش دوستاشون باشن بلکه باید مسئولیت های زندگی رو بپذیرند و این روابط رو مدیریت کنند و مانع این بشن که این روابط به زندگیشون لطمه وارد کنه.
مشکل منم همین بزرگ نشدن ایشونه دیگه
اگه اونقدر درکش از قبول زندگی مشترک بالا رفته بود هرگز یک طرفه طی طریق نمیکرد و منو تنها نمیذاشت و همیشه به فکر خوشیهای خودش نبود ...
باران جون همونطور که گفتم همسایه پایینمون هم صداش میزنه میره پایین و من یه بار گفتم نرو پایین ... یا بذار با هم بریم خونشون یه سر و با هم برگردیم که اینقدر صداشو برد بالا که من داشتم از خجالت میمردم ... اون میخواد بره اونجا و با همسایه خلوت کنه و با هم بکشن و من اونجا یه مانعم دیگه واسش ... واسه همین به داد و فریاد متوسل میشه ..
دوستاشو میتونم یه کاری کنم بیرون نره
همسایه پاینمونو چیکار کنم .. تازه وقتی میره پایین زن همسایه رو که من به شدت ازش متنفرم و میفرسته بالا که من تنها نباشم . کاری کرده که من دیگه حتی حاضر نیستم جواب سلام زن همسایه رو بدم . و باهاشون سرد برخورد میکنم
اینم اضافه کنم زن همسایه با دو تا پسر شیطون و بد و به هم ریز و خراب کن
آخ :302:
نمی دونم واقعا بعضی وقتا باید به این آدم های بی ملاحظه چی گفت
یعنی این خانم همسایه هیچ مشکلی با این که همسرش معتاده نداره؟؟؟
نه باران جان
نه تنها که هیچ مشکلی نداره ، بلکه به نظر راضی هم میاد .... چون خودش میگه براش اتیش درست میکنه
نمی دونم واقعا چی بگم .
اما حداقل با این خانم صحبت کنید بهش بگید شاید برای شما مهم نباشه ولی برای من مهمه و دوست ندارم که همصرم مصرف کنه و خونه ی شما هم پاتوقی باشه براش ؛ بگید که از همسرش بخواد که به شوهر شما نگه که بیاد پایین .
این خانم و بی تفاوتیش ممکنه روی همسر شما اثر بدی داشته باشه و همسرتون از شما انتظار داشته باشه که مثل این خانم بی تفاوت باشید و این امر رو عادی بدونید.
آخه این خانوم می بینه من کارمندم و صبح و عصر سرکارم
همچین که میرسم خونه ، بچه ها شو برمیداره و میاد خونه ما ... منم زیاد اهل معاشرت با همسایه نیستم .. و خونه و تنهایی رو بیشتر می پسندم .. دوست ندارم همسایه جماعت بخواد سر از کارم در بیاره .. ولی این شوشو با این رفتارش راه و برا همه باز میکنه ...
پست 19 رو یک بار دیگه بخون.
سعی کنید معاشرتتون رو با افرادی که احساس می کنید می تونن روی همسرتون تاثیر مثبت بگذارند بیش تر کنید.
در مورد همسایه هم رو در بایسی رو کنار بگذارید و خیلی راحت بهشون بگید که دوست ندارید وقتی از سر کار بر می گردید آرامشتون با اومدن ایشون به هم بخوره و دوست دارید که به زندگیتون برسید و نمی تونید همیشه پذیرای مهمون باشید . و همینطور دوست ندارید که همسرتون عوض اینکه وقتش رو با شما بگذرونه بره خونه همسایه و اونجا....
اگر دیدید نتیجه ای نداره نهایتا محل زندگیتون رو عوض کنید .
سوال:
1- شغل همسرتون چیه؟
2- علت مخالفت خانواده هاتون با ازدواجتون چی بود؟
3- زندگیتون تا چه حد برای همسرتون مهمه و چقدر شما رو دوست داره؟
4- خونتون استیجاریه یا ملکی است ؟ اگر مال خودتونه به نام کدوم یکی است؟
دوستاش متاهل هستن؟يا مجردن؟