نه بابا یکیشون اینجا نیست یکیشم دوتا بچه داره نمیاد من به اونی که اینجا نیست یه بار گفتم با شوهرش 4تایی بریم اما چون پسر خام هست رگ غیرتش زد بیرونو گفت نمیام اما میتونم با دوستم و شوهرش بریم با اونا میریم :D
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا یکیشون اینجا نیست یکیشم دوتا بچه داره نمیاد من به اونی که اینجا نیست یه بار گفتم با شوهرش 4تایی بریم اما چون پسر خام هست رگ غیرتش زد بیرونو گفت نمیام اما میتونم با دوستم و شوهرش بریم با اونا میریم :D
اين عاليه با دوستاي متاهلت بري بهتره...................عاليهههههه هههههههههه..........
موفق باشي ...:203:
منو بيخبر نذار......
کیمیا جان
به نظر من یه کم وقت هم برای شناخت خودت بزار ، ریشه تردیدهای شما ( بدون در نظر گرفت این موضوع ) اینه که از خودت ، تمایلاتت ، علائقت و اهدافت ، شناختی نداری ، احتمال می دهم هر از چند گاهی هم دچار سرگردانی و خارج شدن سر رشته زندگیت از دستت میشه .
بهتر به صراحت بهت بگم ، تا وقتی بهتر خودت رو نشناختی و دقیقاً نفهمیدی از زندگی چی می خواهی ، نه فقط این آقا بلکه هر کس دیگری را هم نمی توانی به درستی بشناسی و همیشه مردد و کم جرأت و وابسته در تصمیم گیری باقی خواهی ماند .
یه سئوال :
از شماخواهش می کنم وقت صرف فکر کردن و تنظیم جواب برای این سئوال نکن ، در صورتی که قبلاً خودت این سئوال رو از خودت داشتی ، و جوابش را می دانی همون جواب را بنویس ، اما اگر همین الآن که سئولا شد می خواهی فکر کنی و جواب بدی ، این کار رو نکن و فقط بنویس باید بهش فکر کنم . به عبارتی 30 ثانیه فرصت وقفه برای پاسخ داری اگر بعد از 30 ثانیه ( اینم برای تمرکز است ) چیزی به ذهنت نیامد ، بنویس وقت می خواهم بهش فکر کنم یا همون که گفتم ، " باید بهش فکر کنم " . با این کار نکته ای مد نظرم هست که بعداً خواهم گفت .
سئوال :
معیارهایت ، متناسب با اخلاقیات و روحیاتت در ازدواج چیه ؟ و چه هدفی در زندگی برای خودت در نظر گرفته ای ؟
سلام فرشته مهربان من قبلا به اینا زیاد فکر کردم
اولین چیزی که برام مهمه اعتمادیه که بتونم به طرف بکنم از اعتماد به ترک نکردنم بگیرین تا اعتماد به کارایی که میخواد تو زندگی بکنه که وقتی که میگه فلان کارو میکنم نگم ولش کن بابا بازم یه حرفی زد چون نمیدونمن این حس بد یا خوب اما یه جورایی میخوام طرفم تکیه گاهم باشه
دومین چیز برام اخلاقشه و فرهنگ و شعورش طرز برخودش با ادما صبور بودنش
سومین چیز برام قیافشه اولا فکر میکردم قیافه اصلا مهم نیست اما فهمیدم شاید زیبایی طرف برام مهم نباشه اما دلنشینیش مهمه مثلا بعضیارو دیدین یه لبخند دلنشین یا نگاه دلنشین دارن که ادمو جذب میکنه
بعدش پولش برام مهمه من یکمی پولکیم
تحصیلات برام مهم هم هست بخاطر جایگاه اجتماعی طرفم مهم نیست چون نه باهاش بهم خوشبختی میدن نه پول
هدفم تو زندگیم یه چیز اینکه درست انتخاب کنم تا بتونم تا اخر عمرم خوشبخت باشم و از زندگی با طرفم لذت ببرم
راستی یه خصوصیت بد خودم بگم که دهن بین هستم و نظر دیگران برام مهمه خیلیییییییییییییییییییییی یییی سعی میکنم اینطور نباشم اما نمیتونم
کیمیا جان
باید بیشتر رو شناخت خودت کار کنی
توصیه می کنم حتماً نزد یه مشاور برو تا کمکت کنه در جهت خود شناسی .
اونچه از معیارات گفتی خیلی کلی هستش و جز یک مورد آن ( تعهد) بقیه فرعی هستند ، یعنی هنوز با آنچه اساس زندگی مشترک رو تشکیل میده ( معیارهای اصلی ) آشنا نیستی ، حتی در بیان اون معیار اصلی هم تعریف دقیق ارائه نکردی ( با عنوان اعتماد به اون اشاره داشتی ) و من در میان کلامت دریافتم و این نشونه ضعف شناختی است
از نظر روحیه ، دچار تعارض عقل و احساس هستی که احساس غلبه داره ، و این دو ، یعنی ضعف شناختی و احساسی محور عمل کردن ، عوارضی برات در زندگی به دنبال خواهد داشت و باعث میشه از زندگی ، خودت و تصمیماتی که می گیری ناراضی باشی . اول تردید پیش میاد ، و بعد از تصمیمی نامطمئن به نارضایتی می رسی .
بهتره رو خودت کار کنی .
این که در پی مشورت هستی از صفات خوب و مؤثر شماست ، از همین صفتت خوب بهره ببر ، بخصوص با مراجعه حضوری به یک مشاور بالینی ، این به نظر من برای شما پیش از هر اقدامی از نان شب واجب تره .
كيميا جان توصيه هاي فرشته مهربان رو جدي بگير.........پس مرحله اول شناخت خودت و معيارهاي منطقي و اصلي براي ازدواج.......:73:
سلام دوستان من قول داده بودم بعد از بیرون رفتنام با دوستم بیام بگم اوضاع چطور بود
این سری عالی بود با دوستم و نامزدش که یه اقای سی و دو ساله و تقریبا جا افتاده است رفتیم من همه چیو زیر نظر داشتم طرز برخورد و حرف زدن دوستم توی جمع همه چی عالی بود و فعلا خیلی خوشحالم نامزد دوستمم که دیده بودش گفته بود به که هر چند تو یه روز نمیشه شناخت اما به نظر پسر خوبی میومده و کلی تعریف کرده بوده ازش
سلام......مرحله اول رو كه پريدي خانمي......شناخت معيارهاي منطقي و اصلي براي ازدواج چي شد؟:305:
خوشحالم كه جلسه اول به خوبي برگزار شده........از ابهاماتي كه در موردش داشتي موردي بود كه برطرف بشه؟
اره خوب فکر کنم یه خورده تو جمع قرار گرفتنم دلگرمم کرد به رابطمون اره راستش همش میترسیدم چه جوری برخورد میکنه تو چمع رفتارش حرف زدنش رفتارش با من تو جمع رفتارش و ترز برخوردش با دیگران خداروشکر همه چی خوب بود
خدارو شكر......خوبه.......به نتيجه رسيدي كه از همسر ايندت چه تصوري داري؟چه معيارهايي بايد داشته باشه و.....خلاصه ايده ال هاتو پيدا كردي؟