RE: بدتربن بلایی که می تونه سر ادم بیاد کمک لطفا
[align=justify]ضمن تشکر فراوان از نقاب عزیز که حرف دل من رو زدند، آخرین نکاتی که به ذهنم می رسه رو می نویسم و برای مدتی از حضور Satshop عزیز مرخص می شم که مبادا پست هام باعث شلوغی این تاپیک و تاثیر بر تصمیم گیریشون بشه.
دوست عزیزم یک نکته ای که لازمه بهش توجه کنید اینه که خواهر شما الان سعی داره خودش رو پیش شما تبرئه کنه. بنابراین این رو در نظر داشته باش که ممکنه برای توجیه عملش حقایقی رو مخفی کرده باشه. به این شکل شما و ما متقاعد شدیم که اغفال شده، اما ممکنه در حضور قاضی خلافش ثابت بشه. خواهر شما که این همه مسائل رو ازتون مخفی کرد، امکانش هست که حالا هم به دروغ متوسل شده باشه.
به هرحال اون پسر هم ساکت نمی شینه که محکوم بشه. اون هم وکیل می گیره و سعی می کنه خودش رو تبرئه کنه.
از طرفی رفت و آمد به دادگاه احتمالش کمه که لو نره، و حرفتون سر زبونا نیفته! این گذشته از اقداماتیه که ممکنه اون پسر و خونواده ش در جهت ریختن آبروی خونواده شما انجام بدن.
در نهایت اگر باز هم صلاح رو در پیگیری قانونی دیدید، پیشنهاد می کنم عجله نکنید. حداقل 2 هفته صبر کنید و بعد از آرامش نسبی خونواده تون، و گرفتن نظر مشاور، اقدام کنید.
در ضمن از کلیه صفحات این تاپیک پرینت بگیرید و در اختیار خونواده تون قرار بدید. همه راهنمایی ها رو مجددا مطالعه کنید که چیزی رو از دست ندید.
موفق باشید. :72:[/align]
سلام
من نظر همه ی دوستان رو خوندم
به نظر من ضربه ی روحی ای که الان به خواهرتون وارد شده خیلی بیشتر از ضربه ی جسمیه ایشونه
من در مورد اینکه شما از اونن آقا شکایت کنید یا نکنید نظری نمی دم چون این مبنی بر نظر خانواده و شرایط اجتماعی شماست که صلاح بدونید این کارو بکیند یا نه فقط اینو می دونم که اون آقا نباید راست راست تو خیابون بچرخه تا بتونه دوباره دامی برای خواهرتون پهن کنه
پس اولین کاری که باید بکنید اینه که خیالتون راحت باشه که اون آقا دیگه به خواهرتون نزدیک نشه
بعدشم تمام سعیتون رو بکنید که اتفاقی که برای خواهرتون افتاده رو بزرگش نکنید درسته که نمی شه به راحتی از این قضیه گذشت ولی اگر این مشکل در ذهن خواهرتون یک فاجعه ی لاینحل جلوه بشه مطمئن باشید که عواقب بعدیش بدتره
سلام دوست عزيز
من هم با نظر فيلو سارا كاملا موافق هستم شما خيلي عجولانه تصميم گرفته ايد و موضوع راحت تر قابل حل بود چرا كه همانطور كه خودتان نوشته ايد خواهر شما به اون پسر علاقه دارد و ظاهرا خواهر شما يك عاشق لجباز است گاهي ما عاشق فرد غير مجازي ميشويم فقط به اين دليل كه از او خنجري بسازيم كه به وسيله او به جان خانواده مان بيفتيم و همه را قتل عام كنيم.شما ميدانيد كه اون پسر از لحاظ شغل،امكانات مالي،و خانواده و...در سطح پايين تري از خانواده شما قرار دارند اين پسر بيكار و سرگردان است و براي شروع زندگي مشتركش هيچ اندوخته مالي و علمي ندارد خواهر شما عيبهاي اون پسر را نمي بيند اما شما و پدر و مادرتان عيبهاي او را ميدانيد و به خواهرتان هم گفته ايد اما خواهر شما به اميد تغيرات معجزه آسايي تصميم گرفته با او ازدواج كندتا بتواند كمكش كند كه كار مناسبي پيدا كند،ادامه تحصيل دهد،بعضي از رفتار زشتش را كنار بگذارد و خيلي از تغيرات ضروري ديگر پس اين امكان وجود دارد كه در محضر قاضي نسبت به همديگر ابراز علاقه نمايند و در آن صورت با توجه به مشكل پيش آمده براي خواهرتان ممكن است قاضي راي به ازدواج اين دو نفر دهد و شما و خانواده كاملا با اين امر مخالف هستيد و خواهر شما صغير مميز است قانونگذار افراد صغير را به دو دسته صغير مميز (بالاي 13 سال)و صغير غير مميز(زير 13 سال)تقسيم بندي ميكند و با توجه به اين موضوع و مواردي كه در حين دادرسي پيش خواهد آمد و اين احتمال وجود دارد كه دادگاه راسا اقدام به وكيل تسخيري براي آون پسر نمايد به هر حال بهتر است بيشتر دقت كنيد كه در پايان پشيمان نشويد و احتمال ديگر درز موضوع از خود نيروهاي انتظامي مامور بدرقه زياد است (راز تو اسير توست هر گاه آن را فاش كردي تو اسير آن ميشوي)و در آخر اميدوارم هرچه هست ختم بخير شود...موفق باشيد
ممنون از همه دوستان البته نظر من از شکایت بررسی پرونده توسط دادگاه بود چون ما قبل از اومدن خواهرم شکایت کرده بودیم از اون پسره و باید اجرا یه جایی ختم می شد چون پرونده قبلا تشکیل شده بود فعلا پرونده این موضوع رو مختومه کردیم تا بیشتر فکر کنیم و بررسی های بعدی رو انجام بدیم منم دارم نهایت سعیم رو می کنم تا تمام خانواده رو متقاعد کنم که مشکل رو از زاه های دیگری هم می شود حل کرد ولی خودتون فکرشو بکنید اونا پدر و مادر و خواهر بیشتر روی پیگیری اسرار دارند ولی خود من اصلا این موضوع رو نمی پسندم چون خودم عقلانی فکر می کنم نه از روی احساسات
فعلا هم دارم به شدت روی خواهرم و مادر و پد رکار می کنم تا از کارشون صرف نظر کنند
فقط اینجا دوستان بگید که چی کار کنیم که اون پسر ادب بشه و دیگه سراغ خواهرم نیاد و شرش از سر خانواده ما کم بشه
و دیه اینکه چه شرایطی رو در نظر بگیریم که خواهرم دیگه سراغ اون نره
ممنون از همه تلاشها و همکاریهای دوستان که صمیمانه مشکل من رو مشکل خودشون می دونند
سلام
امیدورام هم شما و هم پدر و مادر و خواهرتون اول به یک آرامش نسبی برسین تا بتونید بهتر تصمیم بگیرید
برادر خوبم شما با تمام فشارهایی که روتون هست باید در ایجاد این آرامش کمک کنید اول از همه باید آسیب روحیه که به خوارهتون وارد شما درمان بشه و این قضیه احتیاج به زمان داره شاید ایشون باید نزدیک به یکسال با یک مشاور خوب در ارتباط باشه تا بتونه به حالت عادی برگردهه و خودشو قبول کنه
در مورد پدر و مادرتونم باید ازشون بخوایین تمام تلاششون این باشه که دخترشونو از این بحران روحی نجات بدن
شاید اگر بیشتر روی خواهرتون تمرکز کنید نتیجه بهتری بگیرید چون اینجوری خودش دیگه به آدم های کثیفی مثل این آقا اجازه نزدیک شدن نمی ده
:72:
سلام دوست عزيز
همانطور كه قبلا هم در پست هايم برايتان نوشتم مشكل خواهر شما از درون خانه است پس بايد علت اينكه خواهر شما با اين سن كم دچار يك چنين مشكلي شده را بررسي نماييد يك اشتباه بزرگ ما اين است كه هميشه انتظار داريم خواهران و دختران ما را ديگران راهنمايي نمايند و ما از وظيفه اصلي خود به دلايل واهي شانه خالي ميكنيم اگر شما يا پدرتان يا يكي از اعضاي خانواده با خواهر شما دوست بود دوستي به مفهوم اخص كلمه و او را از دامهايي كه در بيرون از خانه او را تهديد ميكند آگاه ميكرد هرگز به اولين فردي كه سر راهش سبز ميشد يا پيشنهاد دوستي ميداد دوست نميشد خواهر شما به علت عدم توجه به نيازهاي رواني او دچار مشكل شده است به ندرت ميتوان شخصي را يافت كه بدون خانواده بتواند دوام بياورد و از شخصيت سالم و تندرستي برخوردار باشد نياز تعلق يكي از مهمترين و اساسي ترين نيازهاي روحي ميباشد خيلي از لغزشها در اثر بي توجهي و محبت خانواده،به خصوص مادر به وجود مي آيد محروميت از توجه،مهرو محبت،ضربه هاي عاطفي جبران ناپذيري به انسان وارد ميكندتجربه ثابت كرده توجه و مهر و محبت تاثير مستقيم در هوش و پرورش كودكان دارد و افرادي كه اين نيازشان برآورده شده باشد داراي شخصيتي محكم و اعتماد به نفس بالايي هستند و ميتوانند از موقعيتهاي زندگي به خوبي استفاده كنند از تمام مواهب زندگي لذت ميبرند و از عهده مشكلات به راحتي بر مي آيند و براي خودشان و اطرافيانشان فردي مشكل ساز نيستند راه را از چاه،خوب را از بد تشخيص ميدهند منطق و اسدلاشان انساني است با وجود اين تنها توصيه اي كه به شما و پدر و مادرتان دارم اين است:توجه و محبت نه مخارجي در بر دارد و نه مالياتي به آن تعلق ميگيرد نان را از فرزندخود دريغ كنيد اما توجه و محبت را هرگز.و اما براي اينكه آن پسر ديگر مزاحم خانواده شما نشود او را تهديد كنيد كه اگر بار ديگر مزاحم خانواده ما بشوي خودمان تو را تنبيه ميكنيم و كاري به قانون نداريم و يا موضوع را با بزرگترهاي او در ميان بگذاريد و تاكيد كنيد كه اگر باري ديگر پسر شما براي خانواده ما مشكل ساز شود هر جه ديديد ديگر جاي گله ايي ندارد و از آنه بخواهيد تا جلوي بچه خود را بگيرند....موفق باشي
شما مطمئن هستي كه خواهرت واقعيت رو تعريف كرده؟يا حداقل مطمئن هستي كه همه چي رو گفته؟ميدونيد چيه؟من فكر ميكنم اين مسئله اونطوري كه خواهرتون گفته نيست چون ايشون با ميل واراده خودشون براي بار اول با اين آقا دوست شدن،به ميل و اراده خودشون براي بار دوم بعد از اون اتفاق دوباره با اين آقا ارتباط برقرار كردن واينبار بازهم با ميل خودشون راه افتادن رفتن يه شهر ديگه،مسافرخونه گرفتن و....اين اتفاق شايد بدترين اتفاقي نباشه كه براي كسي ممكنه بيفته اما دست كمي از بدترين هم نداره.اينكه خواهر آدم،جگرگوشه آدم بلند شه با يه پسر غريبه....واينكه يه پسر بي سر و پا سه چهار روز از خواهرت سوء استفاده كنه،بيچارش كنه وحالا هم در كمال آرامش برگشته توي خونش،داره شام ونهارشو ميخوره زندگيشو ميكنه وكسي هم نيست حساب كاري رو كه كرده ازش پس بگيره اتفاق كمي نيست.من كه هيچ نسبتي با اون خانم ندارم دلم ميخاست ميرفتم حساب پسره رو كف دستش ميذاشتم چه برسه به خانوادش.درهر حال اتفاقيه كه افتاده ومن معتقدم هردوي اونها بايد تنبيه بشن.خواهر شما هم بايد تنبيه بشه منظورم اين نيست كه كتكش بزنيد اون بايد بفهمه چه كاري كرده.ميدونيد دلم براي دخترايي كه مورد تجاوز قرار ميگيرن خيلي ميسوزه مثلا اونهاييكه سوار يه ماشين ميشن كه به خونشون برگردن يا سركارشون برن اما يه آدم از خدا بيخبر بي همه چيز ميبردشون يه جايي وچون دختر بيچاره دفاعي از خودش نداره كه بكنه بهش تجاوز ميكنه.آره اينجور دخترا هستند كه مورد ظلم كثيفي واقع ميشن وجاي تاسف ودلسوزي دارند اما اين خانم نه.وقتي ميگيد پسره بهش گفته اگه اينكارو بكنيم خانواده هامون ميذارن باهم عروسي كنيم يعني اينكه خواهر شما هم به اينكار بي ميل نبودن ممكنه بعضيها بگن همينكه اين اتفاق براش افتاده براي تنبيهش كافيه اما واقعا اين موضوع با موضوع دخترهاييكه مورد تجاوز واقع ميشن تفاوت داره اين تنبيه نيست خواسته خودش بوده....شما ميتونين با صرفنظر كردن از شكايتتون خيلي راحت همه چيو فراموش كنين.نه اون پسر ككش ميگزه نه خواهر شما اما مطمئن باشين اينطوري خواهرتون يا دوباره ميره طرف اون آدم يا جذب يه بي سر وپاي ديگه ميشه.اون آقا هم بهمين ترتيب.
همه ی پستها رو خوندم.تنها راهی که باعث میشه این پسره تنه شه فقط شکایت قانونیه.واقعا تعجب میکنم چرا تا الان این پسره ی کثیف داره آزاد میگرده.این اجازه رو بهش ندین.
دو شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹ عصر
به تاریخ اخرین پست توجه کنین دوست عزیز
فکر کنم بعد از دو سال پسر دیگه ازاد نمیگرده
:311:راست میگین.من کلی حرص خوردم.چرا نتیجه رو ننوشتن که چی شده؟با این راهنمایی هایی که یکسری از اعضاء کردند من فکر میکنم هنوز پسره داره آزاد میگرده و به ریش همه میخنده.