RE: آشنایی با تفاوتهای مرد و زن ..وتاثیر آن در روابط سازنده
آ رش شما هر دم باب صحبت را به طرفی می کشانی
وبه همین خاطر بست که آریستو کراس ها از آب گل آلود ماهی گرفتند و زن را ملعبه اقتصاد شیطانی خودشان قرار دادند وتفکرات فمینستی را در جوامع غربی و شرقی گسترش دادند.و...........
این حرف می دانی یعنی چه؟
در ایممملکت جریان فمنیستی برای ادامه حیات زن است و استفاده بردن از حقوق اولیه .
فمنيسم به عنوان جنبش اجتماعي وفکري در وسيع ترين معناي آن به ارتقا ء موقعيت اجتماعي زنان به عنوان يک گروه در جامعه ميانديشد . از فمنيسم همچون هر جنبش اجتماعي وفکري انتظار ميرود موقعيت فرودست گروه پايه خود _يعني زنان _را تبين کند وعلل وعوامل موثر برآن را توضيح دهد ، تصويري از حامعه مطلوبي که در آن زنان از موقعيت مساعد ومناسبي بر خود دارند ارائه کند ، مجموعه مطالباتي را براي رسيدن به اين هدف در دستور کار خود قرار دهند .سرانجام با تعيين راهبرد عملياتي خود به سازماندهي وبسيج منافع بپردازد وروشهاي مشروع يا موثر مورد نظر خود را براي نيل به اهداف مشخص سازد .
فمنسيم از اين نقطه آغاز ميکند که زنان سرکوب ميشوند و اين سرکوبي مسئله مهمي است . اقتدار مردان آزادي عمل زنان را محدود ميکنند چون مردان امکانات اقتصادي ، فرهنگي و اجتماعي بيشتري را دراختيار خود دارند . سنگ بناي فمنيسم دفاع از حقوق زنان است . تمامي صور فمنيسم اين را تصديق ميکنند که زنان انسان هستند نه عروسک ، برده ، شي ء ويا حيوان
خانم آنی بزرگوار من قصد همچنین کاری را نداشتم
اما در مورد فمنیست و.... من رشته ام فلسفه غرب است میدونم شما چه می گوئید ولی سر منشا تفکرات فمینستی اونم از نوع افراطی بر می گرد ه به دوران انقلاب صنعتی در غرب که برای اینکه زنان را از خانه بیرون بگشند وبیاورند به کارخانه ها با اندک حقوق کار کنند تفکرات فمنیستی را گسترش دادند
البته آنچه برداش شما از فمنیست است تفسیر تفکر فمینیستی نیست بلکه اعاده حقوق منطقی پایمال شده زنان است که بسیار حرفی متین است
واین را بدانید تفسیر ما فمنیست تفسیر واقعی این کلمه در غرب نیست یعنی اصلا ما فمینیست را تفسیر نمی کنیم بلکه انتقادات به حق به حقوق پایمال شده زنان را بیان می کنی
سلام
با تمام تفاوتهای زن ومرد وگرفتاریهای اقتصادی و وبوروکراسی های رایج اجتماعی ووووباز میگم ازواج انسان را واقعا به آرامش میرسونه هرچند من چندی پیش بد بینی عجیبی تو ذهنم نسبت به خانمها داشتم که الحمد لله توسط عزیزان همدردی خیلی کم شد دیگه متوجه شدم خانم های خوب و با منطق با گذشت وخردمند کم نداریم ولی متاسفانه ما.... خلاصه ازدواج خیلی خوبه البته برای ادمهای خوب که توانایی تحمل تفاوتهای همدیگر رو داشته باشند واز این تفاوتها استفاده ببرند
از همتون متشکرم خیلی چیزها یاد گرفتم بالاخره تونستم دنیای خانم هارا با اون ظرفتهای خاص خودشان تا حد خوبی بشناسم انشاء ا.... تو ازدواج بعدیم حتما دستم را خواهد گرفت
سلام
پیامبر اکرم(ص) :
حق شوهر بر زن از همه کس بیشتر است و حق مادر بر مرد از همه کس افزونتر .
هر یک از آدمیزادگان را فرمانروایی است. مرد فرمانروای زن و فرزندان خویش است و زن فرمانروای خانه.
خدای برترین سختی هوو داری را سهم زنان کرده است و جهاد را نصیب مردان.
هنگام بخشش فرزندانتان را برابر بدانید .من اگر کسی را برتری میدادم ، زنان را برتری میدادم.
خدا لعنت کند مردی را که چون زنان لباس می پوشد و زنی را که چون مردان لباس می پوشد.
شوهر را نزد زن مقامی ست که کسی از آن بهرمند نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
پیامبر اکرم(ص) :
حق شوهر بر زن از همه کس بیشتر است و حق مادر بر مرد از همه کس افزونتر .
نکته
جملات اینچنینی برای بعضی از آقایان نه تنها راه گشا نیست بلکه ایجاد توهم می کند . باید به وقت به کار گیری از سخنان بزرگان ، مکان و زمان و شرایط سخن و چرایی آن را در نظر گرفت .
:104: کاملا با نظر گفتار نیک موافقم از هر سخنی باید بجا استفاده بشه که موجب سو استفاده برای بعضی ها نشه
چون تو جامعه ما همه عادت دارن هر وقت کم می آرن پای این قبیل بحث ها رو وسط می کشن
سلام
دوستان عزیز منظور بنده از آوردن این احادیث این نیست که هر کسی تو هر شرایطی با هر ویژگی ای بر دیگری حقی داره !
بدیهیه که یک شوهر لاابالی و هرزه و بی مسئولیت و تن پرور و ... شامل چنین حقی نیست .این حق در شرایط خاصی به شوهر میرسه که خود زن و شوهر میتونن تشخیصش بدن .
در ضمن بنده خودم خانم هستم نه آقا که به سود خودم قصد سوء برداشت از سخن پیامبر (ص) رو داشته باشم!
m.mouod
به شما خرده نگرفتم .
متوجه هستم. شما که از خودتان حدیث نساخته اید. من به یک نکته اشاره کردم که مکمل و تلنگر بر درک درست خواننده از مطلب باشد .
جزیی نگری من را ببخشید .