بچه ها،دوست خوبم اف اف نوشی
منتظرم..............................
یه دنیا ممنون:16:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها،دوست خوبم اف اف نوشی
منتظرم..............................
یه دنیا ممنون:16:
سلام
من مدتي سفر بودم و امكان حضور در تالار را نداشتم و به خاطر تاخيري كه داشتم عذرخواهي مي كنم.
دوست من مطالبي را كه نوشتيد خواندم. من در پست هاي قبلي به شما راه هاي ممكني كه به طور كلي پيش رو داريد را نشان دادم و بعد به شما الگويي ارائه كردم كه بر طبق آن پيش برويد و يكي از گزينه هايي را كه من به شما گفتم و يا گزينهاي را كه به ذهن خودتان مي رسد انتخاب كنيد شما هم ظاهرا گزينه 3 را ترجيح داديد اما اينكه قطعا چه تصميمي گرفتيد و چه راهي را انتخاب كرديد براي من مشخص نشد. لطفا يك بار ديگر آن پست را بخوانيد و مطابق آن چه به شما توصيه كردم عمل كنيد و در نهايت انتخاب نهايي خود را به طور دقيق و شفافبه من بگوييد.
دوست من هدف من كمك به شما است تا بتواني انتخاب كني و مسئوليت انتخابت را هم بپذيريد. اگر قرار است از نظرات هم ديگر استفاده كنيم بهتر است به يك الگوي يكسان برسيم تا بتوانيم بر اساس آن پيش برويم . من الگويي را كه براي راهنمايي شما در نظر گرفتم همان كار كردن بر روي كنترل گري هاي شما، افزايش توان انتخاب شما و پذيرفتن مسئوليت انتخاب از سوي شماست. به نظر من دست يابي به اين سه مقوله كمك اساسي به شما خواهد كرد. اما اگر شما پيشنهاد ديگري داريد و دوست داريد به گونهاي ديگر موضوع را دنبال كنيم لطفا پيشنهاد خود را مطرح كنيد.
:72:
دوست خوبم اف اف نوشی
سلام و رسیدن بخیر
امیدوارم جای مارو هم خالی کرده باشی
نازنین
من تصیم گرفتم که مطابق پیشنهاد شماره 3 شما فکر کنم و تصمیم بگیرم اما در خیلی جهات ضعف دارم و تازه تحمل این شرایط در طولانی مدت نیاز به تغدیه از منبع انرزی روانی خاص و یا الگوی مشخص دارد که من یا ناقص به ان دسترسی دارم و یا حتی این الگو را ندارنم
کمکم کن تا تعریف روشنی از تغییر ایجاد و اصلاح در این شرایط داشته باشم
من عجله ای پاسخ دادم پون یک کار اضطراری پیش امد اگر نیاز به توضیح تکمیای بود (که حتما هست)در خدمتم
در ضمن کلی به نصایح شما عادت کردم نبودید کلی جاتون خالی بود:72:
باز هم ممنون که پیگیز تاپیک من هستید:43:
باز هم سلام دست خوبم اف اف نوشی
از من خواستی نظر شفاف و دقیقم را با توجه به پیشنهادات عنوان کنم. راستش را بخواهی بعد از کلی فکر کردن و بررسی به این نتیجه رسیم که تغییر کنم و بالطبه یعنی این تغییرات منتج به اصلاح رابطه و یا بهبود ان،ایجاد راهکارهای اساسی برای تشویق همسرم در جهت استقلال مالی بدون کنترلگری ،رسیدن به شرایطی که در ان بعد ازمدتی احساس از خود گذشتگی زاید و یا به عبارتی احساس قربانی شدن نکنم.
دوست خوبم
رسیدن به این مهمات تنها به تصمیم تک نفره من بدون داشتن راه بلدی مطمین و دلسوز ممکن نیست
منتطر پاسخ کارشناسانه شما و سایر دوستان هستم:16:
دوست عزيز سلام
پس آن طور كه به نظر ميآيد شما راهكار سوم را انتخاب كرديد و در ضمن فكر مي كنم با الگويي كه براي راهنمايي شما هم پيشنهاد كردم موافق هستيد . اگر چنين است پس بهتر است با هم يك قرار دادي ببنديم كه من آن را در زير براي شما مياورم [/color]. و اما مفاد قرارداد:
1- من به شما راهكارهايي را ارائه خواهم كرد و از شما خواهم خواست تا از اين راهكارها استفاده كنيد
2- شما اگر در مورد هركدام از راهكارها دچار ترديد بوديد ميتوانيد قبل از اجراي آن موضوع را با من در ميان بگذاريد
3- اگر در مورد راهكار به توافق رسيديم شما متعهد ميشويد كه با جديت هرچه تمام آن را اجرا كنيد وظيفه شما اين است كه به آنچه متعهد ميشويد عمل كنيد
4- مسلما انجام برخي از راهكارها ممكن است دشوار باشد و گاهي شما احساس خستگي داشته باشيد اما هربار با رجوع به تعهدي كه داديد ميبايست دشواري هاي احتمالي را تحمل كنيد
5- از آنجا كه ما ارتباط رو در رو با همديگر نداريم پس شما ميبايست به دقت مطالبي را كه مينويسم مطالعه كنيد و اگر از شما سوالاتي داشتم به تك تك آنها پاسخ دهيد و هيچ يك از موارد را از قلم نياندازيد.
6- شما مي توانيد برخي از پيشنهادات من را قبول نكنيد . هر تصميم كه گرفته خواهد شد فقط توسط شخص شماست و شما بايست مسئوليت انتخاب هايتان را بپذيريد. يعني بپذيريد تصميمات چه خوب يا بد توسط شخص شما و با تفكر انجام گرفته و شما قرباني هيچ تصميمي نيستيد.
اگر با قرار داد بالا موافق هستيد لطفا به من اطلاع دهيد ضمنا در صورت توافق به شما توصيه ميكنم كه يك كپي از اين قرارداد براي خود بگيريد و در جايي از منزل كه در ديد شماست قرار دهيد.
:72: موفق باشيد
دوست و مشاور عزیز
اف افا نوشی محترم سلام
خوشحالحم و خدا را سپاس گذارم که در چنین شرایط سختی که دارم همراهی دلسوز و اگاه مثل شما را برای دریافت مسیر درست در سر راهم قرار داد. راست گفته اند که هرگاه شاگرد اماده باشد معلم از را میرسد
از جدیت و اهتمامی که برای کمک من در نظر گرفته ای باز هم سپاسگذاری میکنم
و اما در خصوص قرار داد مابین شما و من شاید قبلش لازم باشد نکاتی را در خصوص بعضی از جنبه های شخصیتم روشن کنم زیرا درست مانند شما من کاملا جدی در خصوص اجرای قرار داد هستم.و خود را ملزم به اجرا میدانم
در بند 2 قرار داد اشاره به تردید در اجرای راهکار پیشنهادی شما شده است از انجایی که نزدیک به 30 سال با عاداتی زندگی کرد ام که گاه با تمام تلاشهایم برای تغییر مثبت اما انگار مرا دوباره در مسیر اولیه می برند ( گرچه به نظر همسرم به شدت من تغییرات مثبت کرده ام اما گاهی در خلوتم و بدون حضور او افکار منفی و دلسرد کننده و با لطبع رفتارهای ازار دهنده ای مثل احساس شکست ،یاس و حتی فرو پاشیدن زندگی برای مدت کوتاهی سراغم می اید) مراحل تردید و انکارم را بپذیرید (البته لطف میکنید...) و کمی مرا در این خصوص ازاد بگذارید تا ارام ارام به نتیجه مطلوب برسیم
و اما بند 3 اشاره به الزام اجرا داشت که صد در صد من نیز الزامش را برای خودم ایجاد خواهم کرد و لی اگر در میان پیشنهادات شما پیشنهادی نبود که با سیاست زندگی و شخصیت من مناسب باشد انوقت تکلیف چیست؟
و در اخر اگر شرایط سخت زندگیم بهبود پیدا نکرد ایا نرمشی در اجرای قرار داد وجود خواهد داشت تا با شرایط جدید تغییر کند؟
بهر صورت من بی صبرانه منتظر پاسخهایتان هستم مشاور و دوست عزیز:16:
سلام دوست عزيز
در خصوص نگراني شما در مورد بند 3 بايد عرض كنم من براي شما نوشتم كه راهكارهاي پيشنهادي من بايد مورد توافق شما باشد و اگر در مورد راهكاري با بنده موافق نبوديد ميتوانيد با ذكر دلايل متقاعد كننده آن را نپذيريد. شما سوال كرديد كه آيا نرمشي در قرار داد وجود دارد؟ بلي اين قرار بين ما قابل انعطاف است اما اگر قرار شود كه دائما و با رسيدن به هر سختي آن را تغيير دهيم اين كار به ضرر شما خواهد بود.
و اما اگر موافق باشيد براي شروع من از شما ميخواهم تمامي مطالبي را كه از ابتدا تا كنون بين ما رد و بدل شده مطالعه نماييد و تمامي راهكارهايي را كه تا كنون به شما ارائه كرده ام از دل آن استخراج كنيد و سپس آنها را به صورت تيتر وار براي من بنويسيد. اين كار موجب تمركز بيشتر هر دوي ما بر روي مشكل شما و راه حل هاي آن خواهد شد. پس من منتظر ليستي از راهكارهايي كه تاكنون به شما ارائه كرده ام هستم.
لطفا اين كار را با دقت انجام دهيد . من به شما عرض مي كنم كه دوست عزيز راه حل ها نسخه هاي فضايي و عجيب و غريبي نيستند بلكه اكثرا خيلي ظاهري ساده و آسان دارند كه ممكن است اين ظاهر ساده شما را گمراه كند و باعث شود كه از كنار آنها ساده بگذريد در حالي كه آنها مي توانند همان كليد مشكل شما باشند و به همين دليل من از شما خواستم تا دوباره به مطالب قبلي برگرديد و با دقت به دنبال راه حل هاي ارائه شده بگرديد.
ضمنا مايلم بدانم كه در حال حاضر ميزان و نوع ارتباط تان با همسرتان چگونه است. آيا هنوز هم جدا از هم هستيد يا خير؟
موفق باشيد دوست من
دوست خوبم سلام:72:
ممنون از راهکارهی اساسی که پیشنهاد کردید.
مایلم ابتدا سوال اخر شما را ابتدا پاسخ دهم چون کمی از احساس بدی که دوباره به ان گرفتار شدم را تخلیه میکنم. بله دوست خوبم ما هنوز از هم دور زندگی میکنیم و البته خدا را شکر ،چون ایندوری کمک شایانی به بهبود یک رابط زخم خورده کرده است. من در این مدت توانستم روی خیلی از جنبه های زندگیم فوکوس کنم . و این تلاش من برای ایجاد تغییرات مثبت انقدر مشود است که همسرم چندین بار به ان اشاره کرده است.
اما در خصوص رابطه مان :
به رابطه ما علی رغم تمامی مشکلاتی که اکنون داریم بسیار،بسیار بهبود پیدا کرده است. رابطه ما اکنون همراه با حس احترام و محبت شده است البته بسیار تلاش کرد ه ام که در حیت این رابطه خوب سیمایی تصنعی به ان ندهم و گاه با ترفندهای ظریف زنانه گلایه ها و نارحتیهایم را و حتی توقعاتم را عنوان کنم و الان بر خلاف گذشته او نیز با طیب خاطر میپذیرد.
این تا این لحظه از ارتباطمان
ولی چند وقتی است که دوباره خوره شک و ترس و تردید به جانم افتاده است و علی رغم تلاشم برای حفظ رابطه خودمان اما کم کم دارم دوباره در یک بن بست خودم را گرفتار میبینم. احساس می کنم این شرایط برای همسرم اینقدر جدی نیست و واقعا نمیدانم او تمام تلاشش را برای خروج از این بن بست میکند یا خیر ؟
جدیدیا اصلا از کارهایش به من نمی گوید و تنها اعلام میکند تمام من تمام تلاشم را میکنم و به خدا و ... در حال حل شدن است
من هم پون میخواهم فردی کنترل کننده نباشم به صحبتهایش اعتماد می کنم . حتی در مقابل خانواده ام نیز طوری برخورد میکنم که زیادپرسو جو نکنند . اما پند وقتی است که دوباره احساسات تلخم برگشته میدانید احساس میکنم من تنها باید نقش یک انسان خوب را بازی کنم. زنی که در اجتماع مثلا خیلی هی کلاس است . شغل مناسب دارد رفتارش هم باید صبورانه و توام با احتارام با همسر باشد اما همسر ... راستش را بخواهید بعضی اوقات فکر میکنم شاید خیلی سرکارم
اخه شوخی نیست 5 ،6 سال زمان کمی نیست و هنوز ما یک ثبات مالی را از جانب همسرم نداشته ایم.
لان که این حرفها را میزنم از انرزی منفی که احاطه اک کرده ایت متنفرم و دوست دارم زود این شرایط تغییر مثبت کند باورتان نمیشود برای خروج از این افکار چه کارها که نمکیکنم موزیک گوش میکم.،کتابها ای مثبت را دایم میخوانم(اسکاول شین،پاندار...) تصمیم جدی برای ارتقا تحصیلی دارم و .. اما در نهایت در این شرایط میپرسم ایا کابوس این روزها تمام میشود
کی همسرم پختگی واقعی را پیدا میکند و خیلی سوالات دیگر
در پایان این قسمت چون اعتقاد به ایجاد امواج مثبت دارم صحبت هایم را سپاس از خداوند که در عوض خیلی نعمتهای بی کران به من داده است به پایان میرسانم
و اما دوست نازنینم و سنگ صبورم
چشم
با دقت صحبتهای شما را از نو میخوانم و راهکارها را تیتر وار همانطور که خواسته بودید برایتان خواهم نوشت .
باز هم از شما ممنونم
و از شما و سایر دوستان میخواهم برایم دعا کنید
با سپاس:16:
سلام به شما دوست گرامي
خوشحالم از اينكه شنيدم روابطتان تا حدودي بهبود يافته و شما را به خاطر تلاش تان تحسين ميكنم . ضمنا شما را به خواندن كتابهايي را كه در حاله مطالعه هستيد تشويق ميكنم. توصيه ميكنم نگاهي هم به كتاب "لطفا گوسفند نباشيد بياندازيد" همچنان منتظر ميمانم تا شما خلاصهاي از راهكارها را فهرست وار بنويسيد تا كار را ادامه دهيم.
موفق باشيد
سلام دوست عزیز
با نفاب عزیز موافقم،در واقع مورد ناگفنه ای رو باقی نگذاشتن،ولی نفاب عزیز چیزی که ایشون ازش به عنوان خونسردی یاد کردن بیشتر شبیه بی مسعولیتیه،شما اگر می خوای حس مسوولیت همسرتون بسنجین همونطور که نقاب عزیز گفتن مسوولیت تامین هزینه های زندگی را به ایشون بسپرید،خودتونو کنار بکشین،اجازه بدین روش فشار بیاد