-
RE: به اميد ديدار
سلام
سلام به خواهر بزرگوارم" آنی خانم"
صبر و شکیبایی و رضایت شما به رضای خداوند تحسین برانگیز و ستودنیست خواهرم .
خواهز عزیزم تسلیت خواهر کوچکتان را هم بپذیرید . از خداوند منان برای پدر بزرگوارتان علو درجات و مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان این مرد شریف ، صبر جمیل خواستارم .امیدوارم پدر گرامیتان با شهدا و و اولیاء الله محشور شوند و از اهل شفاعت اهل بیت (ع) و قرآن باشند.ان شاء الله:203:
حضور دوباره تان را به تالار هم خوش آمد عرض می کنم . :72:
-
خیلی متاسف شدم از دست دادن پدر تجربه دردناکیه زخمیه که جاش هیچوقت درمان نمی شه و هر چی بگذره بیشتر آزار دهنده می شه امیدوارم خدا به شما دوست خوب صبر عنایت کنه و پدرتون رو در بهترین جایگاهای ابدی محشور کنه.....
-
آنی جان تسلیت من را بپذیر. امیدوارم خدا به شما صبر عاجل عنایت فرماید.
-
سلام ani
رضایتت به تقدیر و صبر زیبایت، نشانه بلوغ و رشدیافتگی شماست.
بنده از طرف خودم و همه اعضای تالار همدردی سفر ابدی پدربزرگوارتان را كه برای او خلاص از زندان تن بود و برای شما فقدان عزیزی غیر قابل جبران، به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می كنم.
آنها كه زیبا زندگی می كنند، زیباتر سفر می كنند.
تولد روز بزرگی در زندگی انسان هست و حال آنكه مرگ حادثه كوچكی برایش می باشد.
چرا كه تولد آغاز یك وجود و مرگ آغاز دگردیسی فزاینده و منحصر به فردی در زندگی آدمیست.
-
دوست عزیزم
تسلیت مرا هم پذیرا باشید.
آنچه من از ارتباط پدر وفرزند می دونم اینه که با فقدان هر کدوم از اونا ، اون ارتباط نمی میره.
چه جوری؟
اینکه ما بچه ها تا آخر زندگیمون یادمون باشه که بچه های اونائیم. هنوز هم بهشون سر بزنیم.
یادشون رو تو فامل ودوستان زنده نگه داریم.
به نیابت از اونا کارهای خیری رو انجام بدیم وثوابش رو به روحشون هدیه بدیم.
اگه کار خیری رو تو زندگیشون پایه ریزی کرده بودن ما نذاریم که متوقف بشه ودنبال کنیم. و....
خدایش بیامرزد
-
سلام ani عزیز
ضمن عرض تسلیت ,از خداوند متعال سلامتي و صبر جمیل و اجر جزیل براي شما و ساير بازماندگان ،و برای پدر بزرگوارتان ، مغفرت و رحمت الهی را مسألت داریم.
-
:203::203:
دوستان عزیز هم تالاری ، به این وسیله دعوت می شود در صورت تمایل قبول زحمت فرموده و این شب جمعه که قرین با شب اول ماه مبارک شعبان نیز هست ، فاتحه ای نثار روح پدر بزرگوار آنی عزیز فرمائید
اجرکم عندالله
-
سلام بر خواهر عزیز و گرامی
در گذشت پدر بزرگوارتان را تسلیت می گم و از خداوند منان برای ایشان طلب رحمت و مغفرت و برای شما و خانواده ارجمندتان صبر و شکیبایی را خواستارم.
روحشان شاد و قرین رحمت باد.
-
سلام:
آنی گرامی در گذشت پدر بزرگوارتان را از صمیم قلبم به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض کرده و برای بازماندگان آرزوی صبر و سلامتی دارم.
:72:یادشان گرامی باد:72:
-
انا لله وانا اليه راجعون
خدا همه ي ما را مورد آمرزش خودش قرار دهد و روح اين تازه گذشته پدر بزرگوار آني عزيز را شاد گرداند .
آني جان سربلندي و صبوري را بيشتر از گذشته برات آرزو مي كنم .
دوستت دارم و در غمت شريكم