RE: لطفاً آقایون جواب بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
من خودم مردم ولي به اين نتيجه رسيدم زنان جامعه ما از لحاظ وسعت ديد اجتماعي و فهم و درك بعضي مسائل از برخي آقايون جلو ترند. آقا جون من فنلاند زندگي مي كنم. پسر مسلمون يا آقا مجتبي باور كن 4 تا زن بي حجاب ببيني برات عادي عادي ميشه. متاسفانه مردم ما انقدر نديدن اينجوري شدن. خود من ايران بودم يكي رو كه اتفاقي روسري نداشت ميديدم زل مي زدم بهش. متاسفانه ما ايراني ها انقدر يه چيزايي رو نديديم عقده اي بار اومديم. حال بحث هم ندارم. با همون اسلام تحجري خودتون حال كنيد ولي يه ذره عمق ديدتونو بيشتر كنيد.
ای ول داداش واقعا که خیلی عالی گفتی:104:
و همینطور حرف زیبای خانم philosara که اشاره داشتن که این نوع حجاب استانه تحریک پذیری رو پایین میاره
دقیقا همینه الان مردها در کشور ما به همین دلایل شاید در ظاهرحتی عده ای خیلی هم متدین به نظر برسن اما در باطن خیلی تحریک میشن و متاسفانه چون درایران همه چیز مخفی هست و مردم در درونشان و زندگی خصوصی شان معلوم نیست که چه خبر هست دلمون رو خوش کردیم به این ارامش ظاهری و ..... متاسفم
متاسفم که در ایران حتی این مسائل روی عملکرد کاری عده ای از مرد ها هم تاثیر گذاشته
جالبه که بدونین از نظر بنده پوشش خیلی هم خوب هست نه اینکه الان بعضی دختر ها با لباسهایی انچنانی و ارایشی که زنان فاحشه در کشورهای غربی میکنن وارد خیابان میشوند من از این کار خیلی بدم میاد و همینطور از اون دختر
اما ببین کار ما به کجا رسیده که خانمی میاد و میگه که ایا پوشیدن رنگ روشن برای پوشش ،مرد را تحریک میکنه یا نه .پرسیدن این سوال هم یعنی فاجعه یعنی اینکه شما یه مرد ایرانی رو اینقدر ضعیف فرض کردین که ....
نمیدونم شاید واقعا حق دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
متاسفم برای جامعه ای که به این سمت رفته.............
RE: لطفاً آقایون جواب بدن
سلام دوستان
دوست محترم m.mouod سوال كردند:
نقل قول:
سلام
آقایون محترم لطفاً بگید نظرتون راجع به دختری که بیرون از خونه لباس رنگ روشن می پوشه چیه ؟
منظورم مانتو ، شلوار، مقنعه یا روسری و حتی کفشه .می خوام بدونم وقتی دختر ی رو می بینید که لباس رنگی می پوشه ، برای آقایون تحریک کننده است یا نه ؟
لطفاً در هر دو مورد زیر نظر بدید :
1- دختری که مانتوییه
2- دختری که چادر می پوشه
اگه نظر یا پیشنهاد خاصی دارید خواهش می کنم بفرمایید.
وبرخي از دوستان بحث رو به موضوع حجاب كشانده اند.
در گذشته نيز بحث هايي مشابه در اين باره (حجاب ) در تايپيك هاي گوناگوني مطرح شده
مشاهده كنيد :
http://www.hamdardi.net/thread-3882-page-1.html
و تايپيك 28 صفحه اي حجاب http://www.hamdardi.net/thread-358.html
m.mouod عزيز نوشته :
نقل قول:
سلام
جناب wintersun 77 من از شما و بقیه دوستان خواهش کردم که دیگه پستی که در اون به مقدسات توهین شده باشه ، نذارید چون من جواب سئوالم رو همون اول با پاسخ چند تا از برادران عزیزم گرفتم .
لذا اين تايپيك قفل مي گردد.