RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
سلام
خیلی وقت بود که من می خواستم از برادر گرامی مون آقای محمد ابراهیمی عزیز یه تشکر هر چند خشک و خالی به عمل بیارم . تا اینکه این تاپیک رو دیدم هرچند خیییییلی دیر شده اما امیدوارم اقای ابراهیمی به بزرگی خودشون ببخشن.پس فرصت رو غنیمت میشمرم و همینجا از زحماتی که ایشون برای تالار می کشن وخصوصا" از اینکه مناسبتهای مختلف رو هیچوقت فراموش نمی کنن ! هم مناسبتهای معنوی و هم مناسبتهای مربوط به اعضاء تالار تشکر و قدردانی کنم و بهشون خسته نباشید و خداقوت بگم........لازم به ذکره که من وقتی نام ایشون رو میبینم واقعا" صداقت و یکرنگی و بی غل و غش بودن توی ذهنم تداعی میشه...
آقای ابراهیمی براتون آرزوی سلامتی و بهروزی دارم .انشاء الله همیشه موفق و پاینده باشید و ما رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید....:203:
این گلها هم تقدیم به شما برادر گرامی:72::72::72:
لوح تقدیر و سپاس
دوست عزیز و خواهرگرامی خانم انی
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز و سربلند باشیدسلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی:72::72::72:
آقاي ابراهيمي محترم و نازنين
مرسي. عجب سورپرايزي برادر؟!
من از همه ي شما نازنين دوستان هر روز در حال آموختن هستم .
كاش من مي توانستم اينقدر زيبا وقشنگ يك لوح تقدير به همه ي شما نازنينان اهدا كنم .
دوستتان دارم و باز هم ممنون .
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم ستاره 7
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی:72::72::72::72::72:
خدای من...
آقای محمد ابراهیمی برادر عزیز من.
آخه چرا انقدر شما مهربونی و از خود گذشتگی می کنید. شرمنده کردیدا...
من که کاری نکردم لایق لوح تقدیر باشه...
این را می گذارم به حساب خوش قلب بودن شما.
ممنونم. زنده و پاینده و سربلند و سلامت و با خدا باشید.
خدا قوت
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم زهرا
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی:72::72::72::72:
سلام
برادر بزرگوار آقای ابراهیمی خیییلی ممنون و سپاس از شما . من تا کنون که برای تالار کاری نکردم و به تبع انتظار قدردانی هم نداشته ام .خودم رو لایق هیچیک از کلمات محبت آمیزی که از دل پاکتون براومده نمی دونم .امیدوارم بتونم اونطوری که شما گفتید باشم.
از شما تشکر می کنم و من هم برای شما و سایر دوستان خوبمون آرزوی سلامتی و بهروزی دارم .
موفق باشید:72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و برادر گرامی اقای نقاب
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار الطاف حضرت احدیت همواره پیروز سربلند باشیدسلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داریم:72::72::72::72::72::
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی:72::72::72::72::72:
لوح تقدير وسپاس
دوست عزيز و برادر گرامي اقاي سنگ تراشان
بدينوسيله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوي همدردي و زحمات و محبتهاي بي دريغ شما براي دوستانتان در اين تالار لوح تقدير به شما اهدا ميگردد اميد است در سايه سار الطاف حضرت احديت همواره پيروز سربلند باشيد سلامتي و سربلندي و توقيق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داريم:72::72::72::72::72::72:
به نمايندگي از دوستان اعضا تالار همدردي:72::72::72::72:
لوح تقدير و سپاس
دوست عزيز و خواهر گرامي خانم زهرا
بدينوسيله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوي همدردي و زحمات و محبتهاي بي دريغ شما براي دوستانتان در اين تالار لوح تقدير به شما اهدا ميگردد اميد است در سايه سار الطاف حضرت احديت همواره پيروز سربلند باشيد سلامتي و سربلندي و توقيق روز افزون شما را از خداوند متعال مسلت داريم:72::72::72::72:
به نمايندگي از دوستان اعضا تالار همدردي:72::72::72: