سلام پیشنهادی دارم :
میگویم اگر در بخش انجمنهای 'گسترش خلاقانه افکار و احساسات' یه بخش معما ها یا چیستان ها رو اضا فه کنید خیلی مفید خواهد بود بررسی شود. متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام پیشنهادی دارم :
میگویم اگر در بخش انجمنهای 'گسترش خلاقانه افکار و احساسات' یه بخش معما ها یا چیستان ها رو اضا فه کنید خیلی مفید خواهد بود بررسی شود. متشکرم
سلام
چند روزه که یک ستون از شکلکها (ستون اول از سمت چپ) مشخص نیست
http://www.img98.com/images/7gyzxykc6skpymtbd7l.bmp
و یه سوال دیگه هم همین الان برام پیش امد
چرا فرمت این فایل یعنی عکس بالا برای اپلود در همدردی مجاز نیست؟
Type of file: Bitmap Image
ممنون از پاسخگوییتون
:72::72::72:
با سلام
1 - انشاء الله بزودی مشکل بر طرف می شود.
2 - به خاطر اینکه فرمت Bmp خیلی حجیم هست. مثل همین عکس که شما در بالا گذاشته اید بیش از 20000 کیلو بایت حجم دارد که خیلی طول می کشد تا باز شود. در حالیکه اگر شما آنرا save as بکنید و با فرمت jpg ذخیره کنید(مثل نمونه ذیل) حدود 100 کیلوبایت حجم پیدا می کند. :
http://www.hamdardi.net/imgup/28/126...fdb7518c44.JPG
باسلام
مشکل شکلکها بر طرف شد.
سلام:72:
با تشکر از مدیران محترم تالار همدردی .....
1) پوزش از نقاب و کیوان گرامی به علت تذکر به من جهت کم کردن عکس ها در ارسالاتم ..چشم حتما کم می کنم...در تاییک حال و احوال هم چون دوستان غمباد گرفته بودند گفتم کمی روحیه شان عوض شود ولی از این لحظه اگر یک پست با شکلک زیاد از من دیدند حذف کنند من اختیار تام قبلا به کیوان گرامی برادر خوبم در مورد پست های خودم داده بودم ..و اصلا موجب دلگیری من نخواهد شد..باز هم معذرت!!:302:
2) یک پیشنهاد:
آیا می توان راه حلی اندیشید که ما اعضا که حق عضویت پرداخته ایم بدانیم چه مدت از شارژ ما مانده است که قبل از اتمام آن اقدام به واریز مجدد کنیم...؟مثلا راهی باشد که هرکس در کنترل پنل خود بداند چند روز به پایان شارژش مانده است ..مثلا خود من اصلا نمی دانم چند روز از شارژم مانده است....
البته در حد پیشنهاد است ..نمی دونم اصلا راه حلی دارد یا خیر؟
با تشکر.
خسته نباشید.:72:
من تاريخ عضويتم توي تالار رو يه جا يادداشت كردم..البته خب اگه راهه بهتري باشه از نوشتن راحت ميشيم:303:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مديران محترم تالار :72:
مي خواستم ازتون خواهش كنم كه ساعت درج شده در بالاي تيتر تالار رو اصلاح فرمائيد . تاريخ صحيح درج شده ولي ساعت حدود 5 الي 6 ساعت با زمان واقعي تفاوت داره . يه وقتهايي آدم رو به اشتباه مي اندازه .
با سپاس فراوان
با سلام
شما باید از طریق کنترل پنل خودتون ، روی ویرایش تنظیمات کلیک کنید و خودتون در بخش تنظیمات ساعت و تاریخ اقدام کنید.
من نمی دونم چرا هر عکسی میذارم با حم خیلی کوچک نما یش داده میشود ،احتمالا من طریقه گذاشتنش رو کامل بلد نیستم ،می تونید راهنمایی کنید؟
سوال دیگه اینکه تا 15عدد ادمک مجازم قرار بدم ،بیشتر از اونو Error میده
با سلام
موقی که یک نفر دوتا پست پشت سر هم میفرسته اگر دومی یک ساعت هم بعد از اولی باشه دیگه نمیشه ویرایشش کرد میخاستم ببینم این مشکل قابل حل هست؟