سلام:
همیشه دلم خواسته که اخرو عاقبت کارهام ختم به خیر باشه.گرچه فراز ونشیب داشته باشه.
از خدای خودم خواسته ام که خودش مواظبم باشه و نگذاره پام رو از جاده ی مستقیمش بیرون بگذارم.
ازخدا خواستم اخرو عاقبتم را دردنیا و اخرت ختم به خیر کند.
«التماس دعا»
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:
همیشه دلم خواسته که اخرو عاقبت کارهام ختم به خیر باشه.گرچه فراز ونشیب داشته باشه.
از خدای خودم خواسته ام که خودش مواظبم باشه و نگذاره پام رو از جاده ی مستقیمش بیرون بگذارم.
ازخدا خواستم اخرو عاقبتم را دردنیا و اخرت ختم به خیر کند.
«التماس دعا»
همیشه دلم میخواست به رویاهام رسیده باشم وقی می دیدم دیگران به رویا های من رسیده اند می گفتم ای کاش زمان به عقب برمیگشت وغصه می خوردم:54::54::54:
اما امروز رویا یی نیست مگر هدف:72: که باید به اون برسم با تلاش ومطمئن هستم هدفی به وجود نمی اید مگر به سرانجام برسد :73::72::72:
قفس داران سکوتم را شکستند
دل دایم صبورم را شکستند
به جرم پابه پای عشق رفتن
پروبال حضورم را شکستند
تمنادرنگاهم موج می زد
ولی رویاهای دورم را شکستند
آب می خواهم سراب می دهند
عشق می ورزم عذابم می دهند
دنیارو رو زاویه قلب آدما میزون کنم شاید اینطوری یادبگیرم دیگه به راحتی از کنارآدما ردنشم
سلام :
یاس پرپر نه!یاس خوشبو!من گل یاس رودوست دارم می بینی چه سفید و معطره ؟
عزیز! تو ی شعرت غم موج می زنه!
میتونی بر گرده ی غمت افسار بزنی و تسلیمش نشی! می تونی رامش کنی و ازش بهره ببری!
زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت
کان که شد کشته او،نیک سرانجام افتاد
دردبستان ازل حسن تو ارشادم کرد
بهر صیدم زکرم لطف تو امدادم کرد
نفس بد سیرت من مایل هر باطل بود
فیض بخش تو از دست وی ازادم کرد
گرزخویشتن رستی، با حبیب پیوستی
ورنه تا ابد می سوزد کار، و بار تو ،خام است
دلم می خواست سنگ صبوری داشتم
دلم می خواست کسی رو داشتم که به حرفهای دلم گوش بده
دلو می خواست اون کسی رو که از ته دوستش دارم منو دوست داشت و یکبارم که شده درد دلم رو میشنید
دلم می خواست تمام تبعیضها از بین می رفت
دلم می خواست یه دل سیر گریه کنم
دلم می خواست خدا کمکم می کرد راه درست رو نشونم می داد
دلم می خواست توی دنیا هیچ دلی شکسته نمی شد .
دلم می خواست هیچ وقت توی این دنیا نیودم . ............
دلم می خواست ...................
دلم می خواست ..................
سلام دوستان
چند روزي ميشه كه با اين سايت بسيار زيبا آشنا شدم.
مطالبتون فوق العاده زيبا و دلنشين هست
وعلتشم اينكه از ته دلهاي پاك و زلالتون نشئت گرفته و همين باعث شده تا مطالب و نظراتون زيبا و وصف ناشدني جلوه كنه
حقيقتش عنوان اين تاپيك رو كه ديدم گفتم منم يه جوري حرف دلمو بگم.
من هم مثل تموم عاشقهاي دنيا اين موهبت الهي رو در وجود دختري كه چه عرض كنم گوهري گرانمايه احساس كردم.
با تمام وجود دوسش داشتم ولي به قول اون دوستمون نميگم كي رو تا همون جا ته دلم باقي بمونه ولي اينقدر دوسش داشتم كه اگه تموم زيباييهاي جهان رو هم بهم ميدادن نميتونستم حتي براي يك لحظه هم فراموشش كنم.اونم همين طور همين احساس لطيف رو داشت ولي نميدونم چطور يكدفعه با اولين خواستگاري كه براش اومد من رو با احساسم تنها گذاشت. شايد قسمت الهي اين جوري بود كه ما دوتا بهم نرسيم.:72:
.الانم با وجود اين كه چندين سال ميگذره هنوزم دوسش دارم وحتي نه تنها اين احساسم نسبت به اون كم نشده حتي بيشترم شده .اميدوارم هر جا كه هست خوشبخت بشه
هميشه خوشحال و خندون باشه وحتي لحظه اي مثل من ناراحت ودل نشكسته نباشه .
با تمام وجود آرزو كردم الهي كه خوشبخت يشه:203:
يك عاشق هميشه آرزوي خوشبختي محبوبش رو داره حالا چه در كنار اون باشه چه نباشه.:16:
اين زخم دل سالهاست كه ته دلم مونده و هرچند مدتكه به يادش مي افتم يا مي بينمش اذيتم مي كنه
اون الان يك بچه 2 ساله داره .
با تمام وجود هم خودشو هم كوجولوشو هم شوهرشو دوست دارم و براي سلامتي سه تاييشون دعا ميكنم. و اميدوارم هميشه سالم و سعادتمند باشن و زندگي خوبي رو داشته باشن.:302:
بعد از اون (كه اولين و آخرين بارم بود) ديگه هيچ دختري نتونست تا امروز جاي اون رو تودلم بگيره
با سلام
از این تاپیکی که گذاشتی واقعا خوشم اومد چون حرفهای که شما زدی تقریبا حرف دل خودم بود البته من قبلا با کسی دوست بودم که بهم خورد در بارش هم توضیح دادم توی روابط دختر و پسر خواستی یه سری بزن و بهم کمک کن
بازم میگم مرسی
به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد
سلام به دوستای عزیزم
من همیشه دلم می خواست حداقل برای یه روز هم که شده اون طوری که دلم می خواد زندگی کنم اون طوری که دوست دارم باشم بدون نگرانی از قضاوت ، توقع، امر و نهی و بکن نکن های دیگران.
دلم می خواد خودم باشم و با جرأت بتونم حرفامو بزنم و در مقابل خواسته های دیگران بایستم و با تمام قدرت بگم نه.
یعنی می شه چنین روزی رو من ببینم.
q123457عزيزم سلام از اينكه به جمع دوستان پيوستي خوشحالم و ورودت رو خير مقدم ميگم ضمنا به خاطر دل بزرگ و پر محبتت بهت تبريك ميگم اميدوارم كه تو هم در اينده زندگي سر شار از عشق و شادمانه اي رو تجربه كني يه شعر از استاد شهريار يادم اومد كه به دل مهربونت تقديم ميكنم.
تو شدي مادر و من با همه پيري پسرم
يار و همسر نگرفتم كه گرو بود سرم
تو جگر گوشه ات از شير گرفتي و هنوز
من همان عاشق دلسوخته خونين جگرم