:72:
مرسی سارا 5 :72::203:
منم برای نفر بعدی آرزوی آرامش می کنم آرامشی توام با خودباوری و درک واقع بینانه و در عین حال امیدوارانه از زندگی ...
:72::203::203::203:
نمایش نسخه قابل چاپ
:72:
مرسی سارا 5 :72::203:
منم برای نفر بعدی آرزوی آرامش می کنم آرامشی توام با خودباوری و درک واقع بینانه و در عین حال امیدوارانه از زندگی ...
:72::203::203::203:
سلام :72:
من می خوام دعای طاهره جونم را به خودم اختصاص بدم چون مطمئنم که دعاش رد خور نداره از بس که دلش پاکه و خداوند مهربون قبولش داره.
ممنونم طاهره جونی:72::43::46:
و برای نفر بعدی عمل صالح، سلامتی، اعتماد بنفس صد در صد، +اندیشی همراه با واقع بینی، آرامش و صبر و در کل از همه موهبت های الهی بهترین هاشو از خداوند متعال طلب می کنم.:203::203::203:
خدایا تموم خوشبختها و شادیها و موفقیتها رو به دوست هم تالاریم عطا فرما و تموم بدیها رو از سر راش بردار........آمین:72:
دعاي فافا خيلي خوب بود گفتم اين همه انرژي خوب مال من .مرسي فافا مهربان
من هم براي اينكه حق نفر بعد را نگيرم عين همين دعاي فافا كه به دلم نشست را براي نفر بعدي مي كنم
خدایا تموم خوشبختها و شادیها و موفقیتها رو به دوست هم تالاریم عطا فرما و تموم بدیها رو از سر راش بردار........آمین :72:
باضافه دعاي خوب طاهره كه به قول estar7 كه رد خور ندارد
خدايا به او صبر، عطا كن تا در آزمايشهايي كه برايش مقدر كرده اي، بي تاب نگردد.
به او بينش بده، تا در برابر وسوسيه هاي شيطان مقاومت كند،
او را سرشار از نعمتهاي بيكران خود ساز،
آمين.
ممنونم mostafun:72:
خدای دوست داشتنی و محبوب من،
به او قلبی بزرگ عطا کن و سینه ای فراخ برای دوست داشتن و عشق ورزیدن ...
بی منت ، بی غرور ، بی توقع ، بی کلک ، بی منظور ، بی رعب و ... سرشار از پاکی و فرزانگی ...
:203::203::203::203::203::203::203::203::203:
ممنونم از دعای خوبت طاهره جان:72:
خدایا به نفر بعدی بینشی عمیق عطا فرما تا هیچ وقت زود قضاوت نکنه و همیشه و در هر شرایطی خودش جای دیگران بگذاره و زود درباره شون حکم صادر نکنه و اینکه همیشه دلی بدست بیاره که دل شکستن هنر نمی باشد.:72::72::72:
برايت دعا مي كنم كه اي كاش خدا از تو بگيرد/هر آنچه را كه خدا را از تو مي گيرد:203:
تو با خداي خود انداز كار و دل خوش دار
كه رحم اگر نكند مدعي خدا بكند
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد