RE: یک روز نمیشه بدون مشکل باشم!؟
آنی جان تمام چیزهایی که گفتی درسته ما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداریم اما نمیدونم تا حالا افسردگی ،دلزدگی ،نداشتن انگیزه رو تجربه کردی؟بعضی وقتها یه احساسهایی در درونت بوجود میاد که ممکنه آدمو بدتر از مواردی که شما ذکر کردی تو چنگ خودش بگیره .چند وقته پیش که داشتیم برای مهاجرت اقدام میکردیم شوهرم میگفت من نمیتونم از ایران دل بکنم نمیتونم برم یه جایی که آدماش از فرهنگهای متفاوت هستن و،میگفت من تازه دارم یاد میگیرم تو ایران با مردم چطور باید رفتار کنم و...اما بعد از یه مدت که دید داره کم کم بی انگیزه و بی انرژی میشه تصمیم قطعیشو گرفت .
من همیشه فکر میکردم که باید در تصمیمات شوهرم بهش کمک کنم و اگه یه روز تو دنیا هیچی نداشته باشه بدونه که یه همسر داره که همیشه باهاشه تو هر جایی از این کره خاکی کنارش میمونه چون بهش اعتماد داشتم چون میدونستم که اون فقط به صلاح خانواده اش عمل میکنه!
راستی یادم رفت بگم شوهرم میگه بذار تست کنیم اگه بد بود برمیگردیم .
در جواب قلب سپید هم باید بگم من با مهاجرت مشکلی ندارم ،مشکل من عدم اطمینان و عدم انگیزه برای انجام چنین تحولی!
اگر همسرتان براي برگشت هم در صدي را در نظر گرفته به هيچ عنوان پلهاي پشت سرتان را خراب نكنيد . خانه را نفروشيد . به هيچ عنوان خانه ات را از دست نده .
درمورد تجربه افسردگی ،دلزدگی ،نداشتن انگیزه سوال كرده اي . عزيزم همه ي انسانها اين حس ها را تجربه مي كنند اما نحوه برخورد صحيح با اين احساسات مهم است . تمام مشكلاتي كه براي شما گفتم : در مقاطعي از زندگي فرد را دچار همين حس و حال ها مي كند . اما تنها تر از ايران ما كيست ؟! بي پناه تر از مهربان مام وطن كيست وقتي من و تو هم رهايش كنيم ؟!
دوست من نمي خواهم به وجود نازنين هيچ نازنيني توهين كنم . اما اين كشور مال من و توست و ما نسبت به آن مسئول هستيم . شايد بتوانيم با انگيزه درس و تحصيل مدتي هجرت كنيم ولي بايد به اين وطن برگشت . بايد براي او كاري كرد . بچه هاي اين آب و خاك صاحبان سرمايه هاي اين مملكت هستند . اين كه نمي شود هر كسي كه افسرده و دلزده شد از خانه اش قهر كند و برود .اين خانه متعلق به من و توست و در درجه اول بايد من و تو دستي بالا بزنيم . آسمان همه جاي دنيا همين رنگ است . اگر بگويي ايراني ها بايد با تحصيلات بالا ازايران بروند تا زندگي براي خود بسازند من به شما مي گويم پس اينجا چه ؟! يعني اگر شما از ايران برويد ديگر دچار افسردگي و دلزدگي و .... نمي شويد و اين احساسات ديگر سراغتان نمي آيد ؟!
باور كنيد كه هيچ انسان درجه اولي جلاي وطن نمي كند . به ايراني هاي مقيم خارج از كشور نگاه كن . با اصالتها همه از فراق و دوري وطن ناله مي كنند و فرزندانشان كه ايراني را به زور حرف مي زنند با سري افراشته و پر افتخار از ايراني بودنشان سخن مي گويند و .... ودسته اي كه خاك و ريشه برايشان بي معنا باشد ايراني بودن خود را هم پنهان مي كند !!!
خود دانيد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
بدون اينكه سفري به اروپا داشته باشي حتي به كانادا و آمريكا هم نرو . همسرت قبلا مسافرت خارج از كشور داشته ؟!
ترا به خدا دنبال سراب نباشيد . من بيشتر از يك ماه نمي توانم آن طرفها دوام بياورم . حتي وقتي كه كاملا مطمئنم كه سفرتفريحي است و به خانه بر مي گردم . خيلي مسائل هست كه انسان را ناراحت مي كند
به حرفهاي قلب سپيد خوب توجه كن . به نظر من هم شما بايد روي روابط خودتان با همسرتان كار كنيد . اگر فرك كرده ايد آنجا پول ريخته اند تا شما برويد و پارو كنيد اشتباه محض است . ايران بهترين كشور ي است كه با تايم كاري كم پول مي توان در آورد و آن هم چه كار كردني ( تفريح - وقت كشي و...)
خانم انی فکر نمی کنید دارید رویایی حرف می زنید؟کی قبول می کنه که ایران بهترین کشور واسه پول در اوردنه؟قبول دارم اینجا تو کار وقت کشی خیلی زیاده حتی بیشتراز اونی که تصورشو بکنید ولی این خودش هم یه پوئن منفیه
خانم گلوریا این شما و همسرتون هستین که بایداونجا زندگی کنید پس باید با شرایط روحی ودیگرشرایط خودتون وهمسرتون این قضیه رو سبک سنگین کنید
واسه موفقیت هم باید ریسک کرد
منتها ریسک اونجایی معنی میده که شما تمام جوانب رو در نظر بگیرید
بازم می گم شما تمام جوانب رو اول در نظر بگیر(با توجه به شرایطتون) چون شما وقتی مهاجرت می کنید نمی تونیداز تا ثیر فرهنگ اونجا چشم پوشی کنید ،به هر حال دقت کنید
گل مريم عزيزم
در ايران راحت پول در مياوريم. چيزي كه هست اين است كه هزينه هاي زندگي در ايران بالا ست و ما اين حس را به اشتباه داريم كه در ايران پول در آوردن سخت است !
در حالي كه به واقع در خارج از كشور پول به سختي در مي ايد ولي هزينه ها پائين تر است .
اين ان نكته اي است كه با ظرافت بايد به آن انديشيد و شما مرا متهم به رويا پردازي كرديد .