-
RE: تنهایی
سلام دوستان
در مهارتهای ارتباطی یک چیزی که از موانع ارتباط محسوب میشه و به ارتباط ما آسیب می رسونه قضاوت هست...
باید یاد بگیریم کمتر قضاوت کنیم... قضاوت یک عنصر ارزشی داره....، و ما معمولا از روی ارزش خودمون این قضاوت را انجام می دهیم....
ثانیا در قضاوت این نکته نهفته است که من بیشتر می فهمم.... ( چون برای قضاوت باید نسبت به موضوع حاکم بود)
و.....
لذا طعنه، تحقیر، انتقاد، قضاوت، توصیه ، راهنمایی، تهدید و ... همه می تواند رابطه ما را با دیگران خدشه دار کند.
تبصره: ممکن است در جایگاه تخصصی یک نفر از شما نظر ، توصیه ، راهنمایی یا ....، بخواهد که چون خودش اجازه داده است، می توانید به او کمک کنید.
-
سلام
منم مثل تو ام
خيلي نتهام
خيلي
-
سلام ساران جان
منم یک سال پیش دقیقاً با همین مشکل مواجه شدم خودمو انداختم تو یه گرداب که الان دارم برای بیرون اومدن ازش دست و پا میزنم با یه پسر آشنا شدم تمام احساسمو به پاش ریختم هر کاری برای خوشحال کردنش می کردم اونم همه این کارارو برای من می کرد یک سال گذشت و من هم یک لحظه احساس تنهایی نکردم بهترین لحظات رو با هم داشتیم دیگه نمیتونستیم از هم جدا بمونیم فقط به یه دلیل که هنوز خودمم نمیدونم چی بود 21 روز پیش از هم جدا شدیم و الان من احساس می کنم به آخر خط رسیدم کاش اون روز که احساس تنهایی می کردم همچین راه حل احمقانه ای رو انتخاب نمی کردم احساس تنهایی که الان دارم هزار برابر بیشتر از اون روزه به علاوه احساس می کنم غرورمو ،شخصیتمو ،زندگیمو نابود کرد و رفت پس خواهش می کنم برای شخصیت خودت احترام قائل شو و محبتتو برای کسی که لیاقتشو نداره خرج نکن .اینکه بعضیا میگن رابطه دوستی فقط یه دوستی باقی می مونه و علاقه ای ایجاد نمیشه همش شعره ما آدما به خصوص ما دخترا احساس داریم بعد از چند ماه که روزی 60 بار یه نفر بهمون بگه دوستمون داره ناخودآگاه ما هم به اون طرف علاقه مند میشیم و تمام زندگیمونو در کنار اون می سازیم و بعد جدا شدن از اون همه خاطره خوش و رویاهای شیرین و قبول کردن اینکه توی این مدت اون نفر عاشقت نبوده و الکی از صبح تا شب بهت حرفای عاشقانه میزده زجر آورترین چیزیه که من تجربه کردم
-
خواهر گلم:
آدم هیچ وقت تنها نیست.شماکسی رادارین که هیچ وقت شماراتنها نخواهد گذاشت.
به خودت هم تلقین نکن که آدم تنهایی شدی پس اطرافیان شما چکارند؟
هرچی که به خودت سخت بگیری همون طوری هم برات پیش میاد.
پس سعی کن همیشه تو زندگیت شاد باشی وبه خدای منان توکل کنی.