RE: تافردا بیشتر وقت ندارم تورو خدا جوابمو بدین
بچه ها میدونید چیه من احساس می کنم همسرم میخواد خوب باشه اما نمیتونه اخه خوب اطرافیان اون ادمایی از جنس خودشن اعتیاد دارن و اینکه دو تا از دوستاش که شرایط همسر منو دارن با خانوماشون زندگی میکنن من بهش گفتم من و خانوادم از جنس دوستای تو نیستیم چون تو مثل دوستاتی و اونها تو رو تایید میکنن چون همین کارارو خودشون انجام میدن مثلا اعتیادش اما من و خانوادم دوستای واقعی تو هستیم چون میدونیم اینراه جز بدبختیه تو به هیچ جایی نمیرسه از دیروز تا الان که اس ام اسم نزده بهش گفتم برو خوب فکراتو بکن یا باید از هم جدا بشیم چون من نمیتونم بپذیرم همسرم بهم دروغ بگه اعتیاد داشته باشه و منی که بخاطرش از همه چیم گذشتمو بگه نقشه کثیف برای من کشیدی در صورتیکه بهش ثابت شد من دخترم و تنها دلیل اینکه اون رو با این شرایط قبول کردم دوس داشتنم بهش گفتم عاشق واقعی منم که تو رو با همه اینها پذیرفتم اما اگه تو هم زندگیتو دوس داشته باشی باید تصمیم جدی بگیری من خسته شدم دو روز خوبیم یه ماه بد گفتم ایندفعه اگر اومدی نباید اگر مشکلی هم پیش اومد سریع بری خونتون باید بیای باهام حرف بزنی و دلیل ناراحتیمو بپرسی یعنی یه جورایی حلش کنیم اون همش فرار میکنه نگرانی دیگم خونوادش اخه اولین سری که مامانش اومد با پدرو مادرم صحبت کرد و من گفتم همسرم خودشو میزنه و کارای عجیب غریب میکنه که تو تاپیک کتک اعتیاد براتون نوشتم دیگه با من قهرکرد و همه چی بار من کرد که دختر شما مشکل داره و هزار تا حرف نا مربوط میخوام بهش بگم اینسری باید مادرت هم راضی باشه همسرم میگفت مادرم از جریان ما خبر نداشته شما که اینارو گفتین شوکه شده حالا که 7 ماه از این قضیه میگذره و خبر داره چرا یه فکری برای زندگی بچش نمیکنه اونا دوس دارن ما از هم جدا بشیم من نمیدونم این چه مادریه که یه بار با پسرش صحبت نکرده بجای اینکه همش حرف زندگی رو بزنه همش حرف جدایی میزنه بهش میگم اگر مادرت راضی نباشه فایده نداره چون خلاصه تحت تاثیر حرفای مادرش قرار میگیره خانواده عجیبی دارن بجای اینکه بچشونو راهنمایی کنن به جدایی تشویقش میکنن هر چند همسرم بچه طلاق و یه مدت با نامادریش زندگی میکرده و مادرش هم کسی نبوده که خیلی به فکرشون باشه پی خوش گذرونی خودش بوده میخوام بهش بگم برای اعتیادش باید کنگرشو بره و برای اینکه ما بتونیم باهم رابطه بهتری داشته باشیم باید بریم شماوره تا اون بتونه از پس همه مشکلات بر بیاد و من هم بدونم باید چه برخوردی داشته باشم و هم اینکه خانوادش باید راضی باشن که اگر هم مشکلی ما داشتیم بیان کمکمون کنن نه اینکه اوضاع رو خرابتر کنن نمیدونم اما ترجیح میدم زندکیم سرو سامون بگیره تا اینکه جدا بشم اما همش بستگی به تصمیم و اراده اون داره چون یه نفره نمیشه
با شما حرف زياد دارم ولي فعلا از شما مي خواهم به غير از مطالب به حقي كه به آن اشاره كرده ايد كه در بسياري از موارد هم با شما مشگل دارم به واقع و به حق تر به مسائل نگاه كنيد .
جسارتا چرا نقش خودتان در اين زندگي و مسائل اش را نمي بينيد و فقط جنبه هاي مثبت خود را مي بينيد ؟!
ببین عزیزم کاری نکن که چند وقت دیگه پشیمون بشی میدونم که زنها کمتر از مردا طرفدار جدایی هستن اونم بیشتر به خاطر موقعیت اجتماعی زن در جامعه ما بعد از طلاقه وسعی میکنن به این موضوع تن در ندن و همش خوبیهای زندگیشونو مرور کنن تا بدیها کم رنگ تر بشه و تحملشون برای ادامه زندگی بیشتر بشه اما این وسط بیشتر خودت ضربه میبینی من تمام شرایط تو رو لمس کردم و میدونم خیلی سخته اما مطمئن باش زندگی که تا مرز طلاق پیش رفته حالا به هر دلیلی نمیتونه ادامه سالمی داشته باشه
خوب شما بگید. برای اعتیادش تو اینترنت سرچ کردم محلی به اسم کنگره 60 رو پیدا کردم دو ماه خودم تنهایی رفتم تا اون اومد بعدش وقتی ادمای به اخر خط رو دید گفت من مثل اونا نیستم که بیام اونجا منم بهش گفتم مگه حتما ادم باید به اخر خط برسه که برای درمانش اقدام کنه و با درگیریهامون دیگه نرفت اون اگر واقعا زندگی خودشو دوس داشت برای سلامتیه خودش هم که شده میرفت تا درمان شه بردمش مشاوره گفت تو مشکل داری تو نقش برای دیگران بازی میکنی تا منو جلو همه بده کنی گفتم من برام تنها حل این مشکل مهمه نه اینکه مقصر کیه میدونم مصرف حشیش باعث افکار پارانوئیدی میشه اما واقعا نمیدونم بخاطر اونه یا ....من تنها کاری نمیتونم بکنم همه دوستاش اینکارن خانوادشم که اصلا براشون مهم نیست وقتی اونها اشتباهات اون رو تایید می کنن یعنی من ادم بدیم تا اون قبول نکنه که این مشکلات تو زندگی هست فایده نداره من نمیگم ادم کاملیم اما تا الان من همه سعیمو کردم اون فقط به من و خانوادم بی احترامی کرده هر دختر دیگه ای بود همون اول که دیپلم نداشتنشو دروغ به من گفته بود ولش می کرد اما من گفتم می مونم و کمکش میکنم ادمیکه از بچه گی با دروغ گفتن به خواسته هاش میرسیده حداقل اگر میگفت میخوام اصلاح شم خوب منم تلاشمو می کردم همیشه بهش میگم من تو رو محدود نمیکنم چون میدونم ادم اگر بخواد خیانت کنه یا کار اشتباه در عرض چند ثانیه هم میتونه اینکارو بکنه اما اون..........من دوس داشتنمو همه جوره بهش ثابت کردم اما اون تنها منو بدست اوردو بعد این بلارو سر زندگیه خودش و من اورد
شب تاريك عزيز شما نميتوني همسرت رو تغيير بدي مگر اينكه خودش واقعا بخواد كه من همچين اراده ي رو نميبينم.ضمنا پسري كه تو اون خانواده رشد كرده و دوستهايي از جنس خودش داره چطورميتونه شريك خوبي براي شما باشه؟؟؟
چه تظميني هست كه بعد از عروسي اين آقا دوباره نره سراغ اعتياد؟به مشكل روحي كه داره فكر كني هم بد نيست.
منم همین اعتقاد رو دارم با وجود اینکه خیلیم دوسش دارم و اینو میدونم که ادم تا خودش نخواد فایده نداره من اینرو در جواب خانم ani نوشتم
خيلي عجيبه وقتي كه شما اين مسايل رو ميدوني چرا؟؟؟
دوست داشتن برات مهمه يا يك عمر زندگي با مردي كه از همه نظر مشكل داره،به بچه اي كه قراره همچين پدري بالاي سرش باشه فكر كن.
امان از دست تو كه خودت همه چي رو ميدوني و باز حرف دلت رو گوش ميدي.
واقعا امان از دست خودم چون باید روی خودم کار کنم تا منطقم بر احساسم غلبه کنه اما به یه چیزی اعتقاد دارم ساختن یه زندگی برام مهمتر از شروع یه زندگیه جدید اما چه کنم که نمیخواد فعلا صبرمیکنم تا خودش بخواد بریم حکم طلاقو اجرا کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
دوستان عزیزی که طلاق رو پیشنهاد می دهند و بعد با قطعیت از اینکه مشکلات بعد از طلاق بعد از مدتی حل می شود کدام یک طلاق را تجربه کرده اند؟!!
من طلاق رو و بدتر از طلاق رو تجربه کردم ولی می دونم زندگی که تا این حد خراب شده چه همتی می خواد برای درست کردنش و شما فک می کنید این دوست عزیزمون چنین توانایی داشته باشن؟
قلب سپيد عزيزم
انشالله كه دوستمان همت درست كردن زندگي اش را دارد . همه ما توانايي هاي خوبي داريم تنها شرط آن اين است كه خودمان بخواهيم و همت كنيم و درست گام برداريم .
آنچه براي شما اتفاق افتاد واقعا يك اتفاق و حادثه بود . فراموش كن گذشته را كه آينده پيش روي توست .