RE: يه مطلب برا خوشحال شدن آقايون! (قوانين مردونه)
سلام
آقای baby عاااااااااااالی بود
یک روز با پدرم مشغول صحبت جدی و تبادل نظر در مورد مسائل اجتماعی و...بودیم و....
در میانه ی بحث یک دفعه جو گیر شدم و داغ کردم .
گفتم: بابا ! چی می شد خدا نسل مردها را از روی زمین بر می داشت ؟! :203:آن وقت زنها این همه بدبختی نمی کشیدند
پدرم با لیخند جواب داد : این درست همان نکته مهم است یعنی خواستی که ما مردها هزار سال است ، داریم و از خدا می خواهیم تا نسل زنها را از روی زمین بر دارد و هنوز جواب نگرفته ایم و دعاهایمان مستجاب نشده !:D
اگر خدا نسل زنها را از روی زمین بردارد . دیگر هیچ کس نیست که همیشه یک خروار حرف بزند و غر بزند و نه اینقدر پول ما مردهای بدبخت را خرج لوازم آرایش و لباس و.... بکند !
پریدم بغلش و گفتم : حالا فعلا پول بده تا مطمئن بشم حالا حالا ها آرزوت برآورده نمی شود . اگر از دست مامان در بری و راحت بشی، از دست من یکی نمی تونی در بری ؟!:228:
کلاسهاى پائیزه براى خانم ها
ثبت نام تا پايان آبان ماه
توجه: به دليل پيچيدگى و مشکل بودن موضوعات، براى هر کلاس بيش از 3 نفر ثبت نام نمیشود
کلاس ١
چگونه 2.5 متر ماشین رو تو 8 متر جای پارک قرار دهیم؟
برگزارى به صورت مرحله به مرحله همراه با نمايش اسلايد
مدّت: ٤ هفته، دوشنبهها و چهارشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٢
مسابقه فوتبال یک ورزش است نه یه فیلم غیر اخلاقی
برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد
مدّت: ٢ هفته، شنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠
کلاس ٣
آيا میتوان با آمادگی قبلی برای رفتن به مراسم عروسی همزمان با آقایان حاضر شد؟
برگزارى به صورت کار عملى و گروهى
مدّت: ٤ هفته، يکشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٤
نحوه گرفتن صحیح فرمان اتومبیل (بطور ثابت و در حال دور زدن)
برگزارى به صورت نمايش فيلم با توضيحات تکميلى
مدّت: ٣ هفته، پنجشنبهها از ساعت ١٤ تا ١٦
کلاس ٥
نحوه تشخیص تاریخ انقضاء مواد خوراکی از روی بسته آنها هنگام خرید
برگزارى به صورت نمايش ويديويى
مدت: ٤ هفته، سهشنبه و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٦
عدم ترس از نازل پمپ بنزین و استفاده از آن
برگزارى به صورت کارگاه آموزشى همراه با گروههاى پشتيبان
مدت: ٤ هفته، چهارشنبهها و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٧
اهمیت دادن به ظاهر و هیکل خود بعد از ازدواج به مانند قبل آن
برگزارى به صورت بحث آزاد
مدّت: ٢ هفته، دوشنبهها از ساعت١٨ تا ٢٠
کلاس ٨
گفتن "عزیزم" به شوهر سلامتى شمارا به خطر نمیاندازد
برگزارى به صورت نمايش اسلايد همراه با نوار صوتى
مدّت: سه شب، يکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٩
چطور می توان با تلفن زیر 30 دقیقه صحبت کرد؟
برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد
مدّت: حداقل ٦ ماه، سهشنبهها از ١٨ تا ٢٠
کلاس ١٠
آيا از لحاظ ژنتيکى غيرممکن است که هنگامی که خانم های خودمانی با هم تنها هستند حرف های زشت نزنند؟
برگزارى به صورت شبيهسازى کامپيوترى
مدّت: ٤ هفته پنجشنبهها از ساعت ١٢ تا ١٤
کلاس ١١
تفاوتهاى بنيادى بين شوهر و آرنولد شوارتزنگر ، براد پیت و بیل گیتس
برگزارى به صورت آنلاين و نقش بازى کردن
مدّت: نامحدود، سهشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢٢
کلاس ١٢
رد نشدن از جلوی تلویزیون با جارو به هنگام پخش فینال جام باشگاه های اروپا
برگزارى به صورت تمرينات مديتيشن و روشهاى تنفسى
مدّت: ٤ هفته، شنبهها و سهشنبهها از ١٧ تا :D:72:٢٠
baby
یادتان رفت
کلاس 13
برنامه ای شاد و مفرح زیر نظر استاتید مجرب قرن
استفاده بهینه از ماهی تابه و لنگه کفش ( هر زمان ، در هر مکان، بدون محدودیت )
این برنامه به شکل گروهی و خانوادگی زیر نظر مادر زنهای نازنین و محترم و دوست داشتنی برگزار می شود :D
قابل توجه شرکت کنندگان علاقمند و محترم به علت محدودیت زمانی و مکانی هر چه سریع تر ثبت نام بفرمائید. وقت تنگ است و پروژه ها ناتمام
گفتار نیک عزیز
اتفاقا کلاسها ، 13 تا بود امامن با اینکه به نحوست 13 و اینا اعتقادی ندارم گفتم بزار کلاسا تعدادش رو 12 بمونه اما خب نظر به استقبال بازدید کننده ها منجمله شما کلاس 13 رو هم برگزار میکنیم :
کلاس ١٣
عدم حساسیت به دختران زیبا تر از خود و عدم زشت خطاب کردن آنها و ایراد بستن به آنها
برگزارى به صورت جلسات شوک درمانى
مدّت: سه شب، يکشنبه و سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١
:D:104::104:
شما خیلی بامزه هستید . لطفا این کلاسها را ادامه دهید من که پایه ام برای ثبت نام توی همان کلاس شماره 13 خودم .
کلاس 14
کلاسهای رزمی با استفاده از میله جارو برقی - دسته جارو دستی به قصد له کردن آقایان :D ( عجب خشونتی ! )
این کلاس کمافی السابق زیر نظر اساتید مجرب و بر جسته و سرپرستی و نظارت مادر زنها ی محترم و دوست داشتنی با هدف نزدیکی و قرابت خانواده برگزار می شود
کلاسها صبحگاه است و همه روزه در پارکها از ساعت 7تا 10 صبح برگزار می گردد
این کلاسها صلواتی و به قصد و نیت شهادت برگزار می شود :82:
گفتار نیک عزیز
من که همه کلاسها رو گفتم ، شما که از اول کنار آموزشگاه مدرن وعلمی ما باشگاه رزمی باز کردین ونون مارو آجر:P
بعد هم که نمیای تو این کلاسا شرکت کنی، وشدی رقیب ما تو تبلیغات.
اونوقت میگی کلاس های دیگه رو تبلیغ کنم نه دختر جون این کلاسا خیلی الکی که نیست ، باید بیای تست بدی اگه قبول شدی پیش نیازا رو پاس کنی تا کلاسای بالاتر بیای.:D
من خواستم آقایان را ذوق مرگ کنم ولی مثل اینکه به نمایندگی از آقایان شما از حضور مادر زن دراین کلاسها خوشحال نشدید و از کلاسهای من استقبال نکردید .:302:
دنیا دنیای رقابت است و تبلیغات و نان آجر کردن .:305:
برای یاد آوری، این کلاسهای مقدماتی است وکلاسهای پیشرفته و فوق پیشرفته متعاقبا اعلام می گردد.:72:( فکرش را بکن در کلاس صبحگاه بحث شهادت پیش بیاید در کلاسهای پیشرفته چیکار می خواهیم بکنیم ؟! قیمه قیمه ! :D)
نباید در بازار رقابت عقب نشینی کنی . در کل شما ذوق پیشرفت دارید اما استعداد پیشرفت نداری برادر:305: همه چیز که از راه کلاسهای علمی و عملی پیش نمی رود خدا خیر بده شاخه تربیت بدنی را . سیستم جنگی - تک و پاتک !( امروز چند تاپیک در مورد جنگ و کتک کاری خوانده ام و تحت تاثیر آن ها دست به تبلیغات زدم ) می گویند نگذارید بچه فیلم اکشن ببینه بد آموزی داره . کسی توجه نمی کنه.
باز هم ممنون امروز نیاز به خنده داشتم و شما با این تاپیک مرا حسابی سرحال آوردید. به واقع تشکر می کنم . ( امیدوارم این شوخی ها باعث کدورت خاطر کسی نشود ) معمولا اهل شوخی نیستم امروز می طلبید .
baby گرامی:72::
این ارسال های شما آنقدر جالب است که حد ندارد..من به واقع از این جنگ زرگری میان خانم ها و اقایون آنقدر لذت می برم که از کرکری خواندن برای بازی استقلال و پرسپولیس!!!
به واقع شاد میشم....:73:
و همیشه این تاپیک شما من را یاد کرکری هایی که با آقایون فامیل یا گاها همکار می کنم می ندازه..و منتها اینجا نمیشه بیان کرد!!!:302:
منتها بیچاره طرف مقابلم اغلب اوقات شوهر خواهرم هست که انقدر آقا ساکتی است که نه حریف من می شد در کرکری استقلال پیروزی نه در بحث مردها و زن ها ...!!!:73:
وای باور نمی کنید چقدر این ارسال ها رو که می خونم یاد خواهرم و همسرش که پیشمون نیستن می افتم و اشکم سرازیر میشه ولی در یک ایمیل ناب اینا رو براش فرستادم!!!
کاش بودم قیافشو می دیدم وقتی اینا رو می خونه!!!:227:
راستی من در انتها یک مطلب را بگم که خودم خیلی دوسش دارم و تکراریه و شما هم حتما شنیدید...:305:
در قیامت خداوند دستور می دهد که مردان صف بکشند..بعد می گوید مردهایی که زن ذلیل نیستند سمت چپ و آنان که زن ذلیل هستند سمت راست....
همه مردها سمت راست می روند جز یک نفر...
خداوند خوشحال می شود و می گوید این بنده صالح من است..رو به او می گوید راز موفقیت خود را بگو...
مرد با سر پایین می گوید :زن من گفته جرات داری از جات تکون بخور!!!!!!!!!!!!!
:58::58:
خب اینم یک شوخی به حق تا شما آقایون بدونید که با هزار تا کلاس هم که برید باز هم حرف اول و آخر و وسط مال ما خانم های مهربان است......:D
به کلاس های خود ادامه دهید....شاید روزی روزگاری موفق شدید....:73: