اینکه عقده ای میشن یا نه رو باید از خانم ها.....بپرسین!!!.......منظورم این بود که این لباس فقط برای همین یه عروسی هست و بس........یعنی منظورمو متوجه نشدین!؟......ظاهر آراسته....یا چشم و هم چشمی و توقعات.......:160:نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه عقده ای میشن یا نه رو باید از خانم ها.....بپرسین!!!.......منظورم این بود که این لباس فقط برای همین یه عروسی هست و بس........یعنی منظورمو متوجه نشدین!؟......ظاهر آراسته....یا چشم و هم چشمی و توقعات.......:160:نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
خوشحالم که بالاخره چند نفر یه چیزی گفتن و مثل بقیه موافق آقای سورنا نبودن و نگفتن این ها واقعیت جامعه است
آقا کامران خودتون تو امضاتون یه چیزهایی نوشتین که بر میگرده به هم جنس هاتون
فکر نکنم دختری تو این جامعه باشه که تا صبح بشینه با کانال های اروپا حال کنه و بعد به شوهرش گیر بده تو چرا آرایش نمی کنی تو چرا اینجوری لباس نمی پوشی تو چرا سایزت اینقدر نیست
دختری نیست که به شوهرش گیر بده تو این لباس رو نپوش چون جلف و من دوست ندارم
و هم چنین این دخترا نیستن که خودشون دید و بازدیدشون رو از مردای دیگه می کنن و در جواب اینکه "خوب اگه دوست داری این مدلی رو من هم اینجوری لباس بپوشم" میگن نه لازم نکرده همینجوری خیلی خوبه
پس حق بدین در برابر این همه زورگویی یه همچین حسی گاهی به آدم دست بده
و اگه من ادمی هستم که چشم و هم چشمی میکنم با زنهایی که مقابل چشم شوهرم هستن فقط به خاطر اینه که شوهرم احساس کمبود نکنه و اگه فردا خیانت کرد این دلیل رو نیاره که اونجوری که من میخواستم نبودی و به خودت نمی رسیدی
عجب دلیلی برای چشم و هم چشمی خانومها آوردید!!! دیگه بابا شما شاهکار نمودید.
آقایون عزیزی که خانومتون شما رو نیومده از سرکار می بره که خرید کنید براش و تمام رنجی که برای بدست آوردن ذره ذره اون پول کشیدید رو یه مرتبه به باد فنا می ده یادتون نره :
خانومتون قصدش از آزار شما، آزار شما نیست. اون می خواد عشق!! خودش رو نشون بده. می خواد شما احساس کمبود نکنید. یه موقع فکر بد نکنید که اون می خواد خودشو به رخ اینو اون بکشونه ولو به قیمت تا 12 شب کار کردن همسرش!! اونها نماد عشقن! اینشونم از رو عشقه!! فقط اون بنده خدا یادش می ره،(البته خوب حق داره شما هم اکر حواستون فقط به عشق ورزی بود یادتون می رفت) که شما با کفشی که 4 سال پیش توی یک مجلس پاتون بود به اون مراسم میاید!! یاشما واقعا بهتون فشار میاد از خریدن اون لباس. مثل من و شما که نیستند همه درگیریمون کانالهای ماهواره باشه! و یا هیکل این خانوم و اون خانوم! اونها مرتب در حال عشق ورزی هستن . از دستشون در می ره!!
یه موقع فکر نکنید همه مثل منن ها.. شما ها گلید. شماها خوش بین باشید. همه چیز رو به فال نیک بگیرید. حتی این ولخرجی ها رو. همه که مثل سورنا اینقدر بی جنبه نشدن که از این نوع عشق خانومها به همسرشون حالت تهوع بهش دست می ده!!
bloom بله برای زنانی که می دونن همسرشون داره و بهش سختی وارد نمی شه از خرید این لباس حرف شما صحیحه . برای زنی که می دونه همسرش بابت این لباس باید دو سه ماه سه چهار ساعت اضافه کاری هر روز واسه یا از خرج حقیقی خودش بزنه نظرتون چیه؟ بازم اونو انسان منفی نمی دونید. شما انسان منفی رو ، انسان فاقد شعور رو ، انسان بدون درک رو ، ... کی می دونید؟
خلایق هرچه لایق.......:300:.....ما که داریم میریم......هرکاری خواستین بکنین:D.....
سورنا حرفت واقعا ایول داره ،حالا شاید بگی من که دخترم چرا انقد طرف دخترا رو
می گیره؟ولی من واقعا طرف حقم
توی این جامعه متاسفانه ادما یا ازاینور پشت بوم میوفتن یا از اونور پشت بوم
خیلی کم پیش اومده که هردو طرف از ازدواج راضی باشن و عدالت کاملا برقرار باشه(مسولیتها به یه اندازه تقسیم بشه) در اکثرمواقع یا خانمها یا اقایون بیشتر به فکر
سو استفاده هستن تا ایجاد یه زندگی مشترک
نمی دونم تایپیک روزن با عنوان خیلی تنهام یادته یا نه
ولی فکرمیکنی چند درصد از زن وشوهرا مثل این دو تا عاشقن؟
سلام سورنای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
اشتباه نکنین من به هیچ وجه زنی رو که همه ی حقوق همسرش رو برای خریده یک مهمونی به باد می ده تایید نمی کنم و این آدم رو مثل شما فاقد شعور و درک و فهم می دونم
و به عنوان یک زن هیچ وقت قبول نمی کنم همسرم با کفش 4 سال پیش وارد مجلس بشه و من لباس آنچنانی بپوشم
من از هیچ گروهی دفاع نمی کنم ولی اینو خوب می دونم که هیچ زنی وقتی عاشقانه همسرش رو دوست داشته باشه نمی تونه مشکلات و سختی کشیدن هاشو ببینه چه برسه به اینکه بخواد بی رحمانه پول زحمت کشیده ی اونو چشم بسته خرج کنه و هیچ مراعاتی هم نکنه
اگر واقعا خانم های متاهل این کارو با همسرشون می کنم من برای خودم و همه ی خانوما متاسفم و دست همه ی مردان زحمت کش این مرزو بوم رو می بوسم
:72::72:
گل مریم جان مرسی که طرف حقی!!! این دختران که دارن یا از این طرف بوم میفتن یا از اون طرف بوم... چون طبق گفته های سورنا مشکلات بیشتر دخترا هستن
نمیدون کجا زندگی میکنین سورنا ولی جایی که من زندگی میکنم فعلا بیشتر زنها پابه پای شوهراشون دارن کار میکنن و تو تمام خرج و مخارج با اون ها سهیم میشن
اون خانومی هم که لباس 250 تومانی میپوشه چون میدونه شوهرش اینقدر داره (ولی انقدر محکم چسبیده به مالش که دلش نمیاد حتی 25 تومان پول بده بره یه کفش بگیره) وگرنه هیچ زنی نیست تو اوضاع نداری شوهرش بره از این کارا کنه
شما هم آره میدونم اصلا دغدتون کانال های ماهواره نیست شما دغدتون اینه که چون طرز تفکرتون خیلی قشنگه همیشه یکی گیرتون میفته درست برعکس عقاید خودتون و بعد همه رو مثل همون میبینین
چرا هميشه ما ادما عادت داريم نيمه خالي ليوانو ببينيم.؟؟ درسته. گرچه مثالهايي از قبيل مثالهاي اقاي سورنا تو جامعه پيدا ميشه. ولي چرا ما ازخود گذشتگيهاي بقيه رو ناديده مي گيريم؟؟؟ هم خانمهاي ازخودگذشته و فداركار داريم و هم اقايون با گذشت و فداركار.
چرا شما اقايون هميشه تقصيرو به گردن خانمها ميندازين؟ خانمها تا جايي كه بتونن ازخود گذشتگي ميكنن مگه اينكه ........... چرا ازدواجهاي دانشجويي رو درنظر نميگيرن؟؟؟ چرا هميشه به ازدواجهاي مجلل و لباسهاي گران قيمت اشاره مي كنين؟
به راستي چرا اينگونه است؟؟؟؟؟؟
راستي اقا كامران چرا بايد يك خانم با نخريدن يك لباس گران قيمت براي عروسي عقده اي شود؟ مگر شخصيت به لباس است؟؟؟
میشه اینقدر مثال ازد دانشجویی رو نزنین!؟؟........:160:.......آخر و عاقبتش رو کسانی که باید بدونن میدونن!...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
مورد دوم رو هم بهتره از همجنس های خودتون بپرسین..:300:...آخه من دختر نیستم جواب بدم!......
:72:
به نظر من اگه مدام بخواییم دنبال مقصر و متهم بگردیم پیشرفت چندانی نخواهیم داشت.
شما چی فکر می کنید ؟