RE: کمکم کنید ، دارم می بازم
خدایا به همین زودی پشیمون شدم...عصر لباس پوشیدم بیام بیرون...مامانم اومده می گه کجا؟میگم میخوام برم عکس بگیرم واسه درخواست کارم...شروع کرد به بهونه گرفتن ...حق نداری بری بیرون تو امانتی...از کجا معلوم کجا میری...خوبه طلاق گرفتی ولو بشی؟؟؟از خدات بوده پس طلاقتو بگیری واسه خودت هر کاری خواستی بکنی...خدایا این روزه 2 که داره این حرفارو می زنه...رفتم بیرون کلی گریه کردم...یادم افتاد به اون روزام که به خاطره همین حرفاش من از خونش فرار کردم...حالا ببین دوباره پناه آوردم به کیا؟؟؟پشیمونم کمکم کنید..مامانمو چی کار کنم...چه طور می خواد تحملم کنه..می ترسم از حرفاش از عکس العمل هاش...کاش خونه خودم بودم...نمی دونم حیروونم...
سلام
واقعا شرايط پيچيده اي داري ولي نمي دونم چرا حالا به فكر كمك به خودت افتادي ... به هر حال الان وقت سرزنش شنيدن نيست عزيزم .
صبوري كن و سعي كن تو اين شرايط كار غير عاقلانه اي انجام ندي:
1.طلاق بگير حتي اگر ماهها طول كشيد
2.برو يه شهر ديگه كار كن
اصلا فكر خارج كشور رو نكن و اصلا فكر برگشت به اون زندگي روهم نكن.
دوست من خواهر خوبم از اينجا پشت اين رايانه ... اشك رو از صورتت پاك مي كنم و بهت مي گم به خدا فكركن و اين رو با خودت زمزمه كن:
"اگر تنهاترين تنهايان شوم باز هم خداهست."
در مورد خلاف هاي قبلت اول اون مدرك رو هر چي مدرك هست رو از بين ببر بعد به درگاه حق توبه كن توبه كن توبه كن ما توي زندگي نتيجه رفتار خودمون رو مي بينيم...توبه كن و با خدا پيمان پاكي ببند و بعد ارتباططو با همه كساني كه تو اون باند بودن قطع كن ...سيم كارتتو عوض كن ايميلت رو عوض كن ...به اميد كمك اونا نباش .
تو اگه دلت رو پاك كني و به خدا توكل كني و قبول كني در گذشته اشتباهات نه چندان كوچكي انجام دادي اون موقع حتي حبس هم مي تونه قابل قبول باشه ...عزيز دلم ، اگه الان سختي بكشي و پاك بشي بهتره كه يه عمر باترس و گناه و عذاب زندگي كني .....
به وكيلت همه چيز رو بگو ...متوجه هستي همه چيز رو بگو و و خودت رو به خدا بسپار.
خواهرم مطمئن باش اگه به خدا توكل كني كمكت مي كنه فقط يادت باشه با خدا صاف باشي مثل آينه .. نكنه فراموش كني خودت هم خلاف هايي داشتي ....
بيا اينجا تا بيشتر كمكت كنيم .
عزیزم برای کار خارج از شهر نیازی به اجازه همسر نیست. چون برای خروج از شهر ازت اجازه همسر نمی خوان. مگر اینکه اون شرکتی که می خوای براش کار کنی اون اجازه نامه رو بخواد. نیازی نیست به همسرت بگی داری کجا میری؟ برو یه شهر دیگه راحت زندگیتو کن. اونجا که مرز دو کشور نیست که بتونه ممنوع الخروجت کنه....
:203:برات دعا ميكنم دوست خوب:203::72:
سلام
كجايي چي كردي. خوبي؟؟:72: