RE: تاوان چی رو پس میدیم؟
گل مريم عزيز
در جامعه ايراني ما معني درستي از متانت و نجابت نداريم. گاهي آنچنان براي حفظ متانت و نجابت تلاش مي كنيم كه نتيجه اش مي شود خود سانسوري . يعني شما در يك فضايي قرار مي گيريد حرف بي ربطي هم مي شنويد و كار بي ربطي هم مي بينيد . شعور و قدرت تعقل و تفكر هم داريد ولي براي حفظ همان نجابت و متانت از پاسخ دهي ابا داريد . سكوت مي كنيد . سر را به زير مي اندازيد و .....
من به عنوان يك فرد حاضر در جامعه چه از نوع خانوادگي اش و در نوع گسترده تر كار و اجتماع با كدام علم غيبي بايد بدانم اين دختر خانم حاضر در جامعه صاحب توانايي انديشه عرفان و معرفت و فلسفه توام با نجابت و متانت است ؟!!!!
اين مي شود همان حصار هايي كه عرض كردم و خود سانسوري . دختر امروزي متانت و نجابتش بايد توام با آزادگي و آزادمنشي باشد .
به قول سورنا
هر دختری که بیشتر عرض اندام کند و ناز خود را بیشتر به رخ بکشاند بیشتر به دید می آید.
من مي گويم عرض اندام كن بگو هستي و صاحب تفكري هستي كه متعلق به تو دختر نجيب و متين اقليت جامعه است اما درست است و شايد خيلي بيشتر از درست .
پس حق و سهم خودت از اين نجابت و متانت هم بايد بگيري . بايد انتخاب كني و گامي به جلو برداري .
دختري كه ناز و هيكل نشان مي دهد چيزي به غير از آن براي نشان دادن ندارد ولي دختر و دختراني چون تو خيلي چيزها براي نمايش داريد كه همان تفكرات و تراوشات فكري بر مبناي معنويات و ... است .
پس عزيزم اشكال در خود شماست . بسم الله .
سلام طاهره بزرگوار و مهربونم، قربون دستای نازنینتون برم که جواب من را با صبر و حوصله نوشتید، طاهره جون اتفاقا من خودم یکی از موافقین با این قضیه بودم و به خیلی از دوستانم نیز این پیشنهاد را می دادم که شما شروع کننده باش، البته تا چندی پیش...
اما به نظر شما چه تعداد از پسران جامعه ما این را می پذیرند؟
در مورد چنین دختری چه فکری می کنند؟
آره من دیدم کسانی که خود پیشنهاد دهنده بودند، برخی توانستند موفق شوند اما اغلب از ابتدا نه برای ازدواج بلکه برای دوستی و اون زمان بوده که برای رسیدن به پسر مورد علاقه تن به هر درخواستی از طرف پسر داده اند... که البته این رابطه ها یک نوع ریسک هستند... مگر نه اینکه روان شناسان معتقدند به دور از احساسات و با عقل و منطق پی به ازدواج ببرید و اما دختران اینچنینی مجبور بوده اند از نهایت احساسات خود استفاده کنند تا از این طریق به جواب + برسند. من از نزدیک شاهد رنج بسیاری از این دختران بوده ام...
ببخشید من نوعی نیز چنین جسارتی را دارم، خب آماده شنیدن هر پاسخی از طرف هستم. تا این جا که از طرف من بود حل شده، اما بعد از پیشنهاد دادن جامعه من، خانواده من باید همکاری کنند تا من برای خواستگاری رفتن به شناختی برسم. و آستینم را بالاتر بزنم...آیا چنین امکانی برای دختر جامعه ما فراهم شده است؟...
ممنونم از اینکه من را تحمل می کنید.
در زیر قسمتی از یک مقاله که در بیشتر سایت ها ذکر شده را می آورم:
...ظرفيت نه شنيدن! داشته باشيد
خواستگاري معمولا از سوي مرد يا خانواده او انجام ميشود و زن به اين کار اقدام نميکند چنان که در آيه 235 سوره بقره خواستگاري به مردان نسبت داده شده است. اين بدان معناست که پاسخ رد شنيدن زن از مرد به نوعي شکست عاطفي در زندگي زن است که اثر آن هنگام تشکيل خانواده و اداره آن و نيز در تربيت فرزندان ظاهر ميشود. در حالي که خواستگاري از سوي مرد و شنيدن پاسخ رد شکست در زندگي به شمار نميرود.
بنابراين، اگر در موردي زن و خانواده او با قاطعيت بدانند که از مرد پاسخ رد نخواهد شنيد خواستگاري آنها امري معقول و روا خواهد بود. از داستان حضرت شعيب(ع) و موسي(ع) در قرآن استفاده ميشود که خواستگاري از طرف خانواده دختر (نه دختر) نيز صورت ميپذيرد.
در مورد خواستگاری دخترها از پسرها ، مردها مشکل دارن یا زنها من هنوز نفهمیدم!!
اصلا یکی نیست بگه سورنا به تو به عنوان یه مرد چه ربطی داره. هر طوری که دوست دارید زندگی کنید.
اول طاهره جونی بگم منتظر راهنمایی های ارزنده شما هستم و در پست قبلی یادم رفت اینارو تقدیمتون کنم، مهربون:72::72::72::46::43:
سورنا جان:72: هیچکدام مشکل ندارند، اتفاقا به شما به عنوان یک پسر صاحب فکر و ایده خیلی خیلی ربط دارد. و شخصا از بسیاری بیانات شمای بزرگوار استفاده می برم:72: سورنا جان من و بسیاری نمی خواهیم فقط حرف خود را زده باشیم، بلکه خیلی دوست داریم نتیجه کاربردی از این بحث ها بیرون آید، تا اگر ممکن شود تغییری در اوضاع بوجود آوریم...
.................................................. .................................................. ..........
دوستان عزیزم مدتی پیش همایشی بود با عنوان ارتباط دختر و پسر، یکی از روانشناسان صاحب نام ایرانی که بسیار در برنامه های صدا و سیما هم می آیند...سخنران بودن، ایشون در پاسخ به سوالاتی در خصوص خواستگاری دختر از پسر که بسیاری پرسیده بودند. گفتند نه فرزندان من هنوز هیچ جای دنیا این رسم نشده که دختران به خواستگاری پسران بروند (فقط در یکی از قبایل هندی آن هم به دلیل کم بودن دختران و زیاد بودن پسران) مرسوم می باشد. و من با خواندن مقالات زیاد و رفتن به بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه به شما اطمینان می دهم چنین چیزی نیست، دختران عزیزم شما شخصیتتون اگه بوسیله پسری شکست هرگز قابل ترمیم نیست این در آینده شما اثر گذار است. قدر خودتان را بدانید...(دقیقا جملات ایشان را گفتم)
من میگم بیشتر مردها مشکل دارند! وقتی یک خانم بیاد از شما که یک آقا هستی خواستگاری کنه ، شما چه فکری در موردش میکنی؟ یکم بیشتر روی این مسئله فکر کنین... حرف زدن تا عمل کلی فاصله است..........
منم فکر می کنم همش مقصر آقایون باشند و خانومها مقصر نیستند.
مرحباااا :73: :D ولی زیادی تند نریم. یه کوچولو هم مقصر خانوما هستند :D
به نظر من این که فرد یه پیشنهادی بده و نه بشنوه خیلی پذیرشش راحتتره تا اینکه بهت پیشنهاد بدن بعدش بخوای نه بشنوی
این مساله وابسته به دختر و پسر نیست
پیشنهاد دهنده باید قدرت ریسک داشته باشه و خودشو واسه هر جوابی آماده کنه
به نظر شما اینطور نیست؟
در مسئله خواستگار ي خانم ها از آقايان بنده فكر مي كنم بيشتر خانم ها مقصرند .
يك خانم ها بد عادت شده اند .
اعتماد به نفس پاييني دارند و بر اثر ناتواني در كنترل اوضاع در آينده فكر مي كنند اگر به يك آقايي بگويند شوهر من مي شوي آقا چه ها كه فكر نمي كند . در حالي كه امروزه خيلي از آقايان وجود دارند كه صد البته تعدادشان هم كم نيست با اين مسئله اصلا مشگل ندارند .
اگر به دنبال حقوق مساوي با مردان هستيم بايد يكي از مواردي كه به آن فكر كنيم حق انتخاب همسر باشد .
ما خانم ها حق انتخاب داريم . چرا هميشه بايد منتظر بشويم تا انتخاب شويم ؟!!!!
سورنا شما نظرتان چيست ؟
من خودم به عنوان یه پسر با این موضوع مشکلی ندارم.....اما نه این که هر دختری از راه برسه به آدم بگه.......تازه بعد هم انتظار جواب مثبت داشته باشن!............واسه من هم پیش اومده.....با خود موضوع مشکلی ندارم:cool:.......