RE: اگه یه روز یکی دلتون رو شکست..بهش چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توی موارد منفی این چنینی در مورد خودم فراموشکارم!......متوجه هستین که؟......یا سعی میکنم خودمو به فراموشی بزنم......خوشبختانه:D موضوع عشقی واسم پیش نیومده......اما توی بعضی جاها خیلی افراد سعی کردن من رو تخریب کنن!.....به هر حال......کلا بستگی داره.....به این که کی باشه......برای چی باشه......چه زمانی باشه......چه شرایطی و .....اغلب افرادی که به موقعیتت و داشته هات.....حسادت میکنن....سعی در تخریبت دارن...این قانون ایرانه!.....اگه مورد نامردی باشه و ......جواب میدم بعضا.........:160:.........
خلاصه کنم ارزشش رو نداره........فکر کن...اگه بعد از ازدواجت این کارو باهات میکرد...خودکشی میکردی دیگه لابد!........
فراموشش کن.....
فراموشی بهترین راهکار است. جوری که بتوانید با کنترل فکر خود آن مقطع از زندگی که با او گذرانده اید را دوباره یاد آوری نکنید. بعضی از عشاق شکست خورده عادت دارند شبها موقع خواب به مرور خاطرات خود بپردازند و در ذهنشان طرف را محاکمه کرده و چند قطره اشکی بریزند. این کار به نفع شما نیست. این مسئله همانند ترک اعتیاد است. فکر و خاطرات را مواد فرض کنید و خوتان را معتاد. برای ترک اعتیاد چه باید کرد؟ پرهیز از مواد. پس هر وقت آن شخص وارد ذهنتان شد خودتان را درگیر یک فعالیت ذهنی دیگر کنید. یک ماه اول کمی سخت است. به مرور در ماههای آینده با تمرین و ممارست از ذهنتان محو خواهد شد البته نه 100 درصد. برای نتیجه 100 درصدی احتیاج به آلزایمر دارید که آن را توصیه نمی کنم!
سلام عزیزان
من هم عزیزترین فرد توی زندگیم دلمو شکست ،ازش پرسیدم چرا؟و دوباره با جوابش دلمو شکست.پشیمونم چرا پرسیدم چون دوست داشتم فقط یکبار دلم می شکست!
من اگه باشم و اگه موضوع عشقی باشه اصلا خواهش و التماسش نمی کنم نمی گذارم مثلgloriaجان دوباره دلم شکسته شه. وانمود می کنم برام فرقی نمی کنه و اون خودش ضرر کرده اگه تونستم هم دلش رو می شکونم تا معنی دل شکستن رو بفهمه:160:
عاشق عزیز عشق چیزی نیست که بشه کسی رو با زور یا با التماس عاشق کرد
ادم عاشق باید به خاطر معشوق از همه چیز بگذره حتی از عشقش
ولی وظیفه عاشق اینه که همیشه عزت عشق رو نگه داره و عشق رو گدایی نکنه
البته ببخش که انقدر رک حرف میزنم
پس صبور باش وبه خدا پناه ببر وهیچ وقت فکر نکن مشکل از تو یا عشقت بوده شاید شرایطمناسب نبود اینطوری راحتتر میتونی با قضیه کنار بیای
اون کسی که دلمو شکست شوهرم بود همه زندگیم بود:47:
سلام:
عجب اینجا دل شکسته زیاده......
ولی من بر خلاف همه اینایی که اینجان از اونی که دلم رو شکست ممنون ممنونم.....
تعجب نداره که :
.
.
.
.
.
.
چون به من یاد داد که باید هنوزم یاد بگیرم...چون یک تجربه به زندگیم اضافه شد ..چون تونستم تغییر کنم...چون با این سایت آشنا شدم...چون فهمیدم که عشق ارزشمنده...
پس نیمه پر لیوانم ببینیم..