به قول درساي عزيز خوش بحالتون كه هواي همو دارين.منم براي همگي ارزوي موفقيت و سلامتي ميكنم
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول درساي عزيز خوش بحالتون كه هواي همو دارين.منم براي همگي ارزوي موفقيت و سلامتي ميكنم
سلام
ما اینجا
همیشه از سلام تازه واردا :73:
از سلام مجدد قدیمی ها..... :104:
و از سلام افراد فعال :73:
خوشحال می شویم. اگر چه تك تك نام نبریم یا فرصت تشكری نباشه.... :72:
همیشه منتظر تك تك شما هستیم.:72:
سلام به همگی
نازنین خدا رو شکر خوبه و فکر کنم کم کم داره به مراسم ازدواجش فکر میکنه
چکامه هم خدا رو شکر روابط خوبی داره با شوهرش و انشالله که دیگه واسش مشکلی پیش نمیاد.
:72:
بچه ها کسی از گلپر خبری داره؟
قلب سفید عزیزم سلام
خوشحالم از این که برگشتی و لی از اتفاقی که برای اون آقا افتاد واقعا متاسفم
امیدوارم از این به بعد با آرامش که خودت می خوای زندگی کنی
مراقب خودت باش:72:
دوست عزیز خبری ازت نیست هنوز مسافرتی یا برگشتی خوش گذشت زیارت قبول به سلامتی اومدی یا نه سفرت به سلامت :73::72::72:
فکر می کردم ولی حالا...:302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
خدا بزرگه. خیلی دل شکستم دوستان. خیلی ...
عشق کاشتم و حقارت برداشت کردم. از کی گله کنم؟؟؟ نمی دونم...:302::47:
سلام نازنین نازنینم، :16::72::46:عزیزم ببخشید اگه کوتاهی کردیم مهربون باور کن همه دوستون دارند و همیشه تو قلبمون بودی و هستی. مهربون بی احترامی نبود فقط یه کوتاهی بود...و شاید به دلیل درگیری های روزمره زندگی یادمون رفت...بیا بازم مثل قبل پیشه خانواده همدردیت بمون و دوستان عزیزتو همراهی کن.و از تقصیرشون بگذر.:72::16::72:
:72: وای چقدر خوشحال شدم امروز لرد حامد تالار همدردی برگشته... تازه فهمیدم چه روز خوبی بود امروز. باز هم صفا اوردی مدیر لایق و صادق مون، خیلی خوشحالمون کردی هرچی گل تو اردیبهشت امسال روییده نثار قدمت مهربون:72:
:72:گرد آفرید عزیز هنوز تحمل نبودن و سکوتت تلخ ترین احساس ممکنه...
کاش باز هم جایی از بخشش تو دل این مرد بزرگوار تالار همدردی باشه:72:
سلام سلام و سلام به همه دوستاي گلم
ممنون بخاطر آرزوهاتون من ديروز برگشتم ولي امروز تازه اومدم تالار ، دلم براي همه تنگ شده بود و البته جاي همه شما خالي بود زيارت حال و هوايي داره همه مطالبتون را خوندم نمي دونم چرا مثل بچه ها اينجا اشك توي چشام جمع شده و يه بغضي گلومو فشار مي ده ياد اونهايي كه بودن و رفتن و بعضي ها كه ديگه اثري ازشون نيست و سالهاست ما رو ترك كردن چه اينجا و چه توي زندگي مون ياد همه رفته ها افتادم ياد ترك كردن ها ياد لحظه اي كه چشمم به حرم طلا افتاد و يه باره فقط به ياد دردهاي دوستان بودم براي همه دعا كردم و حاجت خواستم اميدوارم كه دست خالي برنگشته باشم دلم مي خواست الان آغوشي گرم و مهربان بود يا شانه پرطاقتي كه به اندازه دلتنگي ام براي حرم امام رضا گريه مي كردم در كنارش اميدوارم كه لايق بوده باشم و امام رضا هم شفاعتي كنه تا خداوند گرفتاري و مشكل همه دوستان و عزيزان را حل كنه و هر كسي كه مي شناسيم يا نمي شناسيم را مددي كنه باور كنين همتونو دوست دارم خوشبخت باشيد و موفق اينقدر براي دردهاي ديگران از امام رضا طلب ياري كردم كه خودم را فراموش كردم خوشحالم و براتون يه دنيا آرامش آوردم با عطر گل محمدي
سايه هاي ماه عزيز
انشالله زيارت قبول باشه خانمي
اين روزا با اين تغييرات و رفتن و آمدهاي دوستان و اينهمه خداحافظي هاي مكرر دوستان هميار قديمي چقدر احساس دلتنگي كردم ، توي اين چند وقته احساس مي كنم فضاي تالار خوبمون اون شور و هيجان و جو صميمانه قبل را از دست داره مي ده و يكم غبار غم گرفته اسم خداحافظي شده يه بيماري همه گير انگار كه بايد براش واكسني درست كنيم تا از رفتن بقيه جلوگيري بشه اگر قرار باشه همه دوستان ما رو تنها بگذارند پس كي قراره كه به حل و راهنمايي مشكلات دوستان بپردازه كه با هزار اميد به اينجا مي آيند
شايد خدا مددي كنه و باز همه چيز به حالت اول برگرده ... دوست خوبم m moud نيستي كه هر جا هستي خوش باشي عزيز دوستانمون دارند مي رند و هيچ كاري از دست ما برنمي آيد خلاصه حسابي تير خلاص را زدند ...