RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
:72:
47. دل و عقل؟ جمع اضداد نیست؟ واقعا دل و عقل با هم به تفاهم می رسندکه محصول توامانی تولید کنند؟(sekseke)
چرا که نه . مثلا وجود انسان . آیا قبول ندارین که انسان محصول توامان عقل و احساسه ؟
48. فامیل مدیر هستید؟ با آقای مدیر نسبتی دارین؟ چه نسبتی؟(sekseke)
نه متاسفانه . تاسف از این بابت که در صورت نسبت فامیلی با ایشون شاید بهتر و بیشتر می تونستم از داشته ها ، دانسته ها و تجربیات ذیقیمتشون استفاده کنم .
49. چطوری میشه کارشناس افتخاری شد؟ و یا تعداد زیادی ستاره بدست آورد؟(sekseke)
به نظرم بهتره به قوانین تالار رجوع کنید . تا اونجا که می دونم بخشی از عوامل مربوطه به شکل برنامه نویسی تالار و بخشی هم متوجه ارسالهای شماست که بواسطه ی بازخورد سایر اعضاء و .... توسط مدیریت تالار مورد ارزیابی قرار می گیره .
50. آیا خواب میبینین؟ خوابهاتون رنگی هستن؟توی خواب میدونین که خوابین؟(sekseke)
به نظر شما یه آدم می تونه اصلا خواب نبینه ؟ من که تاحالا با همچین کسی مواجه نشدم .. شما رو نمی دونم. به نظرم نه . نباید رنگی باشن . یعنی یادم نمی یاد. گاهی خوابهایی دیدم که توی اونها طاهره خواب بوده . اما اینکه می دونین خوابین چیز دیگه ای می تونه باشه . مثلا رویا یا حالت خلسه و .. که تا حالا تجربشو نداشتم .
51. انسان کامل به نظر شما کی هست؟ اصلن یک همچین واژه ای وجود خارجی داره؟ اگر آره توضیح بدین.(sekseke)
به نظر من انسان کامل فقط یه اصطلاحه و نه چیزی بیشتر . اما اهمیت همین اصطلاح ساده اونجایی به چشم میاد که باعث می شه شما در یک جریان رشد قرار بگیرید ... یعنی به واقع همین اصطلاح می تونه در جایگاه یک هدف قرار بگیره و جریانی از رشد و جلورفت رو شکل بده . ضمن اینکه خیال می کنم گسترگی کمال به وسعت تعداد ادمهاست و مسیرهای مختلفی که برای رشد انتخاب می کنن و از این منظر اصولا حدو مرز و نهایتی برای اون متصور نیستم.
52. خوبی و بدی به نظر شما مطلق هست یا نسبی؟ (sekseke)
نسبی
53. فکر میکنین چرا "زن" شدین، چرا مرد نه؟ اگر روزی امکان برگشتن به عقب و انتخاب وجود داشته باشه، آیا ترجیح میدین همون زن باشین یا نه مرد؟(sekseke)
چراش رو نمی دونم چون بیشتر یه اتفاق ژنتیک بوده . اما همیشه از زن بودن خودم راضی بودم و دوستش داشتم و دارم و حتی لحظه ای فکر نکردم که ای کاش مرد بودم. اما حالا که شما پیشنهاد می کنید ممکنه از روی کنجکاوی هم که شده و هم برای کسب شناخت بیشتر از آقایون تصمیم بگیرم که مرد باشم ، مشروط بر اینکه دوباره بتونم به هویت زنانه ی خودم برگردم.
54. بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید (محمد ابراهیمی)
از کتابهای رمانی که تا بحال خوندم کتابهای "برباد رفته" اثر مارگارت میچل و "کلیدر" نوشته ی محمود دولت آبادی رو خیلی دوست دارم.
55. جوانی تعریف کنید(محمد ابراهیمی)
جوانی فاصله ی بین کودکی و پیری ست و در واقع حدفاصل تولد و مرگ . با این تفسیر جوانی به معنای زندگی ست.
56. شما سفر مکه و کربلا رفتی(محمد ابراهیمی)
نه متاسفانه .
57. یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید(محمد ابراهیمی)
اماکنی درخشان و متبرک به والاترین ارزشهای قدوسی و انسانی.
58. شما ادم خوش اخلاقی هستید یا نه(محمد ابراهیمی)
اعتراف می کنم که گاهی خوش اخلاق نیستم اما این واقعا عمدی نیست.
:72::72::72::72::72::72:
این هم سوال جامانده که قول داده بودم دیرتر جواب بدم .
26. 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی، اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده . (مدیر همدردی)
انتخاب از بین خوبها همیشه سخت ترین کار ممکنه . در این تالار دوستان زیادی بودن و هستن که نوشته هاشون و همدردیها و راهنماییهاشون پر از درخشش و زیباییه ...
به نظر من عدم حضور دوستان زیر در تالار به شدت محسوسه .
- shad با حضور پر روح و همه ی ارسالهای قشنگش در بخشهای مختلف تالار از جمله تاپیک با ارزش چرا با همسرم ازدواج کردم ؟
- zeinab با تاپیک ارزشمند جملاتی زیبا و پر محتواکه هنوز هم جزء پرطرفدارترین و مفیدترین موضوعات در تالاره .
- سمیه با پست قشنگش در تاپیک چیرو حق خودت می دونی ؟.
دوستان بسیار دیگه ای هم هستند مثل نجوا ، terme ، Arash27 و ... که اگر چه به تالار به سر می زنن اما کمتر پستی ازشون به چشم می خوره . کاش بیشتر می نوشتند...
:72:
کنجکاو جان :43:
اجازه ی مرخصی می فرمایین ؟ دیگه از برشته هم گذشته ها ! دارم تبدیل به زغال می شم.:shy::54::P
از همه ی دوستانی که لطف کردن و در طول دو روز گذشته از من سوال پرسیدند ممنونم و امیدوارم که تونسته باشم به خوبی پاسخگوی دوستان بوده باشم.
:72::72::72::72::72:
طاهره جان
من سوال ندارم . فقط خواستم در اخر از کارشناس افتخاری که تا حد امکان در سرای غم و شادی . وصل و فراق. خنده و گریه و..........پا می گذارند و ما را از تجربیات ارزشمندشون بهرمند میکنند نهایت تشکر را به عمل بیا ورم و باز تشکر میکنم که به تمام سوالات با سعه ی صدر و حوصله ی فراوان جواب دادند.
با سلام خدمت همه اعضای محترم
به ویزه افرادی که در صندلی داغ شرکت نمودند.
ممنون وهزار صد افرین برای طاهره خانم محترم بخاطر این ظرافتی که در کارشون داشتن
لذا با وجود این که 2 تن از اعضا طی فرستادن پیام به من اعلام عدم تمایل خود در شرکت
صندلی داغ را کرده اند.
بدین وسیله از شما دوستان عزیز که تمایل دارید به جای یکی از این دو روی صندلی داغ بنشینید تمایل خود را از طریق ارسال پیغام خصوصی به مدیر صندلی داغ (کنجکاو)
اعلام فرمائید تا فرصت 2روزه را از ان خود کنید.
در غیر این صورت بنده سراغ افراد بعدی رفته وانها را دعوت به شرکت در صندلی داغ می کنم
متشکرم
سلامت باشید.:43::104:
دوستان خبری از شما نیست منتظر حضور
'گرمتان هستیم.:43:
کنجکاو عزیز دوستان زیادی هستند که ما هم منتظر اومدنشون روی این صندلی داغ هستیم. شما اسامی کسایی که شرکت کردن رو دارید ؟ تا ما هم درخواست خودمون رو برای بقیه بفرستیم شاید وقتی درخواستها زیاد شد قبول زحمت بکنند؟
بله شما می توانید به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید
ولیست افرادی که شرکت کرده ودر شروف شرکت کردن هستند رامراجعه کنید.
باتشکر
مثل کاترین، گرد آفرید(تاکنون بوده اند؟) و...
فکر می کردم گردآفرید شرکت نکرده!! حیف شد سوالات زیادی داشتم.
راستی این واسه خیلی قبله؟ من کی تو این صندلی داغ شرکت کردم خودم یادم نیست!
لازم به ذکر است ارمان 26 که همان عرفان 25 خودمان هست وهم
چنین مثل من عزیز به بنده اعلام کرده اند که نمی خواهن برای بار دوم روی صندلی داغ
بنشینن
البته به دلیل این که بعضی کاربران از من تقاضا کردنند
من اسم انها را دوباره درج کردم.
ولی انها اعلام عدم تمایل در شرکت خود را به من گزارش کردند
و طی چند روز قبل من به تراوت هم که نفر بعدی بود پیام خصوصی کردم ولی ایشان ظاهرا
چند روزیست غیبشان زده لذا اگر خبری از او نشود نوبتش واگذار خواهد شد.
با تشکر
تصور می کنم این لیستی که شما زده اید با لیستی که قبلا ترتیب آنها برای شرکت در صندلی داغ مشخص شده بود از سوی آقای ابراهیمی متفاوت است و یکسان نیست. من مطمئن هستم که برخی از این دوستان که قبل از طاهره خانوم بودند هرگز بر روی صندلی داغ ننشسته اند(حتی گردآفرید را هم شک دارم) . البته در مورد اینکه کدام یک دقیقا این حرف من رو شامل می شن نمی تونم نظر قطعی بدم. ولی لااقل در مورد خودم مطمئن هستم که چنین تجربه ای رو نداشتم(بالطبع دوستان دیگری نیز که من خیلی دوست داشتم سوالم رو از اونها بپرسم این وضع رو دارند). شما اسامی رو با اسامی قبلی چک بفرمایید ممنون می شوم. شیوه انتخاب آقای ابراهیمی با شما متفاوت بود و به همین خاطر برخی از دوستان از قلم می افتند.