RE: قصه ناز و نياز زن و مرد قبول دارید؟ لطفا نظر بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
یکی از سرد کننده ها برای یه مرد اینه که زنشون ادای دختر بچه ها رو دربیاره چون اونا یه زن رو میخوان نه یه بجه لوس رو
و متاسفانه شنیدم که بعضی از زنها در س ک س هم ادای بچه ها رو در میارن که باز شنیدم که این برای مرد بسیار سرد کننده هست
پس اگه ناز به معنی لطافت یه زن باشه نه لوس بازی و اعصاب خوردی او میتونه باعث قشنگتر شدن زندگی بشه(هر چند به دلیل رفتارهایی اشتباه خیلی ها این کلمه باعث موضع گیری هایی میشود)
این نتیجه ایه که من می گیرم. من انتظار ندارم همسرم با من خشن(به معنای بد نگیرید خشونت طبیعیه مردانه منظورمه9 صحبت منه همونطوری که من صحبت می کنم. انتظار دارم اون لطیف برخورد کنه ولی بدون این ناز و اداهای قرون گذشته!! در عین حال، به زنانگی اون احترام می گذارم و این رو حق اون می دونم که حساستر از من باشه، احساسی وابسته تر باشه و نیازمند محبت کلامی و رفتاری بیشتر، اما نه در همه جای زندگی .
ممنون از ""استار"" گرامی برای به راه انداختن چنین تاپیکی تا ما در کنار همدیگر به تبادل افکار بپردازیم و نظرات خود را مطرح کنیم...
خب دوستان نتیجه گیری خوبی کردند اما با اجازه شما من هم نتیجه گیری خود را بگوییم..
ناز و نیاز زنان مردان.....قصه ی طولانی دارد و در ضمن باورهای طولانی و زیاد در این مورد گاهی ما را از اصل موضوع منحرف می سازد...
باورهایی که ریشه که اعتقادت نسل گذشته دارد و متاسفانه بر اغلب نسل های امروزی هم نفوذ داشته.....
باوری غلطی که به دختران خوب این سرزمین می فهماند ....مونث بودن به معنای ضعیف بودن است و به معنای کمک خواستن از دیگری برای رفع این کمبود... ودر نتیجه احساس ناز....
نازی که تنها برای رفع باور غلط که در وجود اغلب دختران شکل گرفته کارآمد است... این باورهای غلط اغلب دختران را بسوی وابستگی به دیگری می کشاند و این وابستگی چیزی نیست جز همان ناز خواستن......
پس باور درست چیست؟؟؟؟؟ باور درست این است که دختری علاوه بر این که به محبت و حمایت همسرش نیاز دارد(چون واقعا نیاز اصلی اوست) متقابلا به انتقال این نیاز به همسرش هم باید توجه کند.....
خانومی که انتظار دارد همسرش او را مورد محبت و توجه (ناز به معنی درست) قرار دهد همواره باید در گوشه ذهن خود این مسله را پردازش نماید که همسر او نیز همانند خودش نیازمند محبت است و ناز کردن متقابلا ناز کشیدن را هم می طلبد...
اگر تنها قدری از خود مایه گذاریم و در مواقعی که همسر ما بنا به عللی دچار مشکل روحی و مالی است از او انتظار محبت بی دریغ را نداشته باشیم......بخدا چیزی از من مرد و از شما زن کم نمی شود....اصلا این گونه رفتار کردن و رعایت همسر در این گونه موارد خود نوعی انتقال محبت و متقابلا دریافت محبت خواهد بود.....
ممنون از تمامی دوستانی که در این بحث شرکت کردند و سپاس دوباره از ""استار"" خواهر عزیزم...
sorena_arman عزیز،
کی گفته که زن نیازمند محبت بیشتره؟ زن نیازمند محبت کردن بیشتره.
قلب زن سرشار از محبته. سرشار از گرمای عشق. همه ی وجودش محبته. حتی انگشت های دستش خالی از مهر نیست!
شاید این عشق جلوه کسی باشه! کسیکه مخچه ش رو بزرگ آفرید!
به هرحال اگه یه مرد "درست" باشه، و اگه قابل اعتماد و مقید به خانواده ش باشه، محبت زن شروع می کنه به تابش ( چون زن باوجود اینکه سرشار از محبته، قادر نیست دریچه قلبش رو به روی هر کسی باز) ، و اون می تونه برای سالها عشق بورزه، 30 سال 50 سال 70 سال ...
خلقت زن طوری نیست که اینطور که شما می گید "نیازمند" نوازش شدن باشه! این لطافت زنه که باعث می شه مرد "دلش بخواد" نوازشش کنه.
سلام
من رو باز به بدبین بودن متهم نکنید. خودتون هم اینایی که می گید باور دارید؟ سرانگشتهای زن محبته و مرد نیازمند محبته و...
اندکی جستجو در این تالار بهتون می رسونه که حتی عمده ابراز محبتهایی هم که زنها به همسرشون می کنن برای اینه که منتظر فیدبک گرفتن از همسرشون هستند. یعنی منتظر محبا دیدن.
من مردهایی رومی شناسم که در آرزوی یک دلسوزی برای شرایط سخت کاری و رنجهایی که می کشن مردند!! شما هم قصه مردهایی که تمام زندگیشون درد و رنجشون رو داخل خودشون می ریزن رو شنیدین؟ یا دروغه؟
سلام،
من زنی رو گفتم که بعنوان یک انسان به خلوص لازم رسیده. یعنی کسیکه به فطرتش رسیده.
شما بدبین نیستید.شما شرایط موجود رو مدنظر قرار می دید، ولی من به ماهیت اصلی فکر می کنم. هرچند که در عین حال گفته های شما رو در مورد خیلی از خانمها قبول دارم، اما زنها رو ذاتا نیازمند محبت نمی دونم. تصورم اینه که خیلی ها از فطرتشون دور شدن.
درضمن من اصلا درمورد نیازمند بودن مرد چیزی نگفتم!!!!
منظورم حس زیبا دوستی انسانها بود.
نه نظر من این نیاز دو سویه است ،بستگی به اشخاص داره
ولیمن شخصا بیشتر دوست دارم محبت کنم ،البته نیازمندمحبت دیدن هم هستم ولی عاشق محبت کردنم
همیشه اینطوربوده از مردطلب نیاز از زن ناز ....
براساس آیات وروایاتی که داریم وآنچه که خود تجربه کردیم
(اما امروزه یه کمی که چه عرض کنم نقش ها جابه جا شدند ......واقعا جای تاسف هستش):203:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
اما زنها رو ذاتا نیازمند محبت نمی دونم. تصورم اینه که خیلی ها از فطرتشون دور شدن.
.
همه مخلوقات خدا از نباتات تا انسان ها نیازمند محبت هستند اون هم به صورت ذاتی چرا فکر میکنید کسی که به محبت نیاز داره از فطرتش دور شده
نشنیدید که حتی اگه به یه گل یا گیاه هم محبت بشه تو رشد و سیر طبیعیش تاثیر داره
نحوه ابراز و درخواست محبت تو موجودات مختلف متفاوته فقط همین
چطور انسان ها حس زیبا دوستی دارن میتونید محبت رو هم جزیی از زیبایی ها در نظر بگیرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
اما زنها رو ذاتا نیازمند محبت نمی دونم. تصورم اینه که خیلی ها از فطرتشون دور شدن.
.
همه مخلوقات خدا از نباتات تا انسان ها نیازمند محبت هستند اون هم به صورت ذاتی چرا فکر میکنید کسی که به محبت نیاز داره از فطرتش دور شده
نشنیدید که حتی اگه به یه گل یا گیاه هم محبت بشه تو رشد و سیر طبیعیش تاثیر داره
نحوه ابراز و درخواست محبت تو موجودات مختلف متفاوته فقط همین
چطور انسان ها حس زیبا دوستی دارن میتونید محبت رو هم جزیی از زیبایی ها در نظر بگیرین
ضمن تایید صحبتای صبا
چقدر خوبه که ما تو زندگی دست از افراط و تفریط برداریم
همه به طور مساوی به محبت نیاز دارن واین هیچ ربطی به جنسیت اونا نداره:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دلداده
همیشه اینطوربوده از مردطلب نیاز از زن ناز ....
براساس آیات وروایاتی که داریم وآنچه که خود تجربه کردیم
(اما امروزه یه کمی که چه عرض کنم نقش ها جابه جا شدند ......واقعا جای تاسف هستش):203:
تاریخ پوسیده شد و به خویش پیوست!! تغییر زمانه را باور کنید.
شما برخلاف زمان روایات، با مردی ازدواج نمی کنیدکه چند زن دارد. برخلاف زمان روایات در زندگی خویش می توانید بی اذن همسر از منزل خارج شده و به حرید وسایل و ... بپردازید.شما می توانید تحصیل کنیدو... شما مانند من هستید. شما انسان هستید!! همانطور که من هستم.
آخه من وقتی نیازمند محبت هستم می تونم بگم نیستم . چون آیات و روایات گفته. به خدا یه سری حرفها زده می شه نه منطق توش هست، نه احساس توش هست. خانوم دلداده رسول باطنی شما عقل شماست. یک مرد یک انسان است و یک انسان نیازمند محبت دیدن نه ناز دیدن و ناز کشیدن!! تصور می کنم واضحه که کدوم یک از این نیازها در اولویت قرار داره.
البته خوبی شما اینه که لااقل حرفتون رو رک می زنید . خیلیای دیگه نظر شما رو دارن ولی طور دیگه ای می زنن. خیلی های دیگه دیدن اشک مردشون به منزله سقوط اون در ذهن تا حد یک بچه است. چون باور ندارن اون هم حق داره. حق داره گاهی اوقات زانو بزنه و با دسنهای مهربان یک زن بلند شه. اما خب ژستش رو می گیرن.