RE: بدترین شب زندگی ام- تو رو خدا کمک کنید
عزيزم
شما در درجه اول فقط غر نزن و اذيتش نكن و خواستهاي نابه جا نداشته باش و روي نقاط ضعفش انگشت نگذار و پاي خانواده اش را هم به هيچ عنوان و در هيچ شرايطي مگر به خير وسط نكش .
و از طرف ديگر روي قابليتهاي اش انگشت بگذار و تشويق اش كن و دائم بگو به وجودش افتخار مي كني و ....
دوستان به من کمک کنید من بنا بر توصیه شما دوستان با شوهرم با ملایمت برخورد می کنم
ولی چند روزی هست که به خودم دایم میگم چرا شوهرم این حرف ها رو به من زده؟ ایا من واقعا کار درستی دارم انجام می دم؟ این نشه عادت شوهرم که تا کوچکترین بحثی پیش بیاد دوباره از این حرف ها بزنه و متوجه بشه که من تا اسم جدایی می اد می شم همون چیزی که اون می خواد
شما به من بگید من دارم کار درستی می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عزیزم ببین نمی تونی از خانواده همسرت یا اگر همسرت با خانواده تو راحته از خانوادت کمک بگیری که پا در میونی کنن. اما من بیشتر احساس می کنم این موضوع یه تهدیده. پاتو تو یه کفش کن و بگو من تو رو دوست دارم و تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم ازت جدا شم. اگر هم لازمه هر چیزیو که بخوای در خودم تغییر می دم ولی ازت جدا نمیشم.
دوستان به من کمک کنید من بنا بر توصیه شما دوستان با شوهرم با ملایمت برخورد می کنم
ولی چند روزی هست که به خودم دایم میگم چرا شوهرم این حرف ها رو به من زده؟ ایا من واقعا کار درستی دارم انجام می دم؟ این نشه عادت شوهرم که تا کوچکترین بحثی پیش بیاد دوباره از این حرف ها بزنه و متوجه بشه که من تا اسم جدایی می اد می شم همون چیزی که اون می خواد
شما به من بگید من دارم کار درستی می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من جواب سوال های بالا رو پیدا نمی کنم می شه به من کمک کنید
:72:
some14me عزیز ،
فکر نمی کنی خودت حساستر از شوهرت هستی و با حساسیتهای زیاد داری اون رو هم حساس می کنی ؟
از طرفی متوجه معنی این جمله ها هم نمی شم :
"این نشه عادت شوهرم که تا کوچکترین بحثی پیش بیاد دوباره از این حرف ها بزنه و متوجه بشه که من تا اسم جدایی می یاد می شم همون چیزی که اون می خواد"
این یعنی چی ؟ پس some14me اونجا چیکاره ست ؟ یعنی فقط چون این حرفو زده داری بهش محبت می کنی ؟ اگه واسه اینه و از ترس طلاق داری بهش محبت می کنی توصیه اکید می کنم در این کارت تجدید نظر بکنی ...
آیا فکر نمی کنی این حق هر دوی شماست که از عشق و محبتتون نسبت به هم بهره مند بشین ...؟ یعنی واقعا نشون دادن عشق و محبت یه زن و شوهر به همدیگه اینقدر سخته ؟
نمی دونم درسته یا غلط اما اینطور احساس می کنم که شما گاهی در ابراز محبت مستقیم به همسرت سخت گیری و احتمالا این از اونجا ناشی می شه که فکر می کنی ابراز عشق و محبت اختصاصا متوجه مرده ، نه زن (یعنی همون قضیه ی کذایی ناز زن و نیاز مرد) ...
از طرف دیگه گذشت کردن بی حد و حصر و کوتاه اومدن مداوم، دلیلی بر دوست داشتن نیست...
به نظر تو آیا بهتر نیست روش دوست داشتنتو عوض کنی ؟
تو باید بتونی نقطه ی تعادل زندگیت رو پیدا کنی ...
دوست عزیزم ،:72:
بذل عشق همیشه اثر مثبت خودش رو به جا می گذاره مشروط بر اینکه با درایت همراه باشه ...
محبتهای زیادی و چسبناک و گذشتهای بی رویه و نابجا برای یک زندگی مشترک مثل سم میمونه و از اون طرف بی محبتی و غرور و خودخواهی هم به همون نسبت آزار دهنده و خطرناکه ...
هیچوقت تعادل رو از دست نده ... این زندگی زندگی توئه ..
ابتکار عمل هم به دست توئه ... خودت رو نباز ، محکم و قوی برخورد کن.
تو در طول سالهایی که از ازدواجت تا حالا گذشته باید شوهرت رو تا حدودی بشناسی . اینطور نیست ؟ پس سعی کن از همون شناخت استفاده کنی و زندگیتون رو رونق بدی ..
سعی کن بهش اطمینان بدی که دوستش داری تحت هر شرایطی . باید جوری دوست داشتنتو نشون بدی که باور کنه اگر انتقادی و حرف و بحثی هم وجود داره متوجه شخص او نیست بلکه در جهت بهبود زندگیتونه .. انتخاب روش به عهده خودت. چون هیچ کس مثل تو زیر و بم زندگیت رو نمی دونه .
موفق باشی.
:72:
سلام
من کل مطلب را خوندم ای کاش بعد یک سال می آمدی و می گفتی زندگیت الان چطوره؟
می خوام نتیجه گیری کنم از بحث انجام شده
خوش شاد موفق ومحکم باشی
ممنون
ariana گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
عرضم به حضور شما اینه که در همدردی تاپیک های مشاوره ای که بیش از 10 روز از آخرین پست آن گذشته و مراجع پستی نزده به روز نمی شود تا وقتی خود باز کننده تاپیک نیاد و ادامه نده .
لذا ما از دوستان جدید الورود می خواهیم که به تاریخ تاپیکها و آخرین پست آن توجه کنند .
با تشکر
سلام من تازه عضو اين سايت شدم همه پست هاي خانم چكامه رو خوندم خيلي دلم ميخاد بدونم بعذاز اين همه سال چه اتفاقي براشون اقتاد و نتيجه اون همه صبر چي شد لطفا دوستاني كه ازشو.ن خبر دارن ماروهم مطلع كنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
دوست گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
عرضم به حضور شما اینه که در همدردی تاپیک های مشاوره ای که بیش از 10 روز از آخرین پست آن گذشته و مراجع پستی نزده به روز نمی شود تا وقتی خود باز کننده تاپیک نیاد و ادامه نده .
لذا ما از دوستان جدید الورود می خواهیم که به تاریخ تاپیکها و آخرین پست آن توجه کنند .
با تشکر