RE: خواهشا کمک کنید خیلی مهمه
به به چه تاپيك داغي
افرين به دوست تازه واردمون باران!!!فلفل نبين نبين چه ريزه بشكن ببين .....افرين شما تو محيط محدود يه شهرستان اين همه كار كردي اگه مثلا تهران بودي چي ميشد!!؟خدا رو شكر كه به بعضي چيزا اعتقاد هم دارين
معني اعتقاد رو هم فهميديم احسن تبارك ا...:D:73:
تا 3 نشه بازي نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fighter
سلام خدمت باران عزیز ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی باید بگم اولا با نظر کاترین عزیز موافقم که توی ص2نظرشو داده کاری که اون پسر با شما کرده عین خیانته دیوما شما گفتی ارتباط از پشت بوده در صورتی که ارتباط از پشت در هر صورتی حرومه حتی اگر زن و شوهر باشید بعدم ظاهرا شما توی رووم زیاد میرید وبا پسرا دوست میشید امیدوارم که همین دو نفر تجربه بشن که این قصدو نداشته باشی که همسر آیندتو از توی رووم انتخاب کنی:305: در هر حال موفق باشی
دوستان خواهشا از چیزی که اطلاع ندارین راجع بهش فتوا صادر نکنید و نظر این چنین قاطع ندین,بهتره به این لینک مراجعه کنین:
کد:
http://www.parsiteb.com/news.php?id=856&action=viewFullContent&groupId=54
همچنین با مراجعه به سایت های مراجع مختلف میتونین موضوع رو متوجه بشین.
بحث ما اینجا بر سر س-ک-س از پشت(انال س-ک-س و....) و ....نیست بحث بر سر لفظ عمل هست که.....دختران جامعه به عناوین مختلف مورد سو استفاده قرار میگیرن......
سلام به دوست تازه وارد
اول اینکه شمانباید راحت به هرکسی اعتمادکنید چون درهرجنسی بدوجود داره درکنارخوب که شمامتاسفانه سمت بدش رفتید 2اینکه این وبدونید هر رفتاری اگر ازسرمحبت بود مورداطمینان نیست حالا می خواد دخترباشه یا پسر3درهربرخورد یادوستی همیشه ازحدش نگذرونیددرهردو جنس البته سعی کنید با همجنس تون باشه واینم بدونید هر رفاقتی در هر موقعیتی مسائلی وارد بشه که به ضرر 1ازدوطرف باشه ادامه ندادنش بهتر از ادامه دادنش
واشتباه شماهم موقعی بود که صیغه رو خوندید وبدتر موقعی موضوع س...مطرح کرد از ایشون جدا نشدید(لازم به ذکر اگراون آقا شما رو واقعا می خواست اصلا تابعد ازدواج مطرح نمی کردبدونید که آشناییت ازهوس بوده )
در کل هر موضوعی پیش آمده در عین مهمی گذشته وتنها شما باید از نظر یک تجربه نگاه کنید در غیر اینصورت فقط باعث رنج وجلوگیری از پیش رفت شما میشه ودیگه هواستون باشه به هر سلا می گرما ندین :72:
امیدوارم برای همیشه اولین وآخرین اشتباه تون باشه
از دوستان عزیز تقا ضا دارم سعی کنید راهنمایی وهمدردی کنید وبابرخوردهای خشک متعصبانه بامطالب ذکر شده تو تایپیکها برخورد نکنیدبدونید کسی که میاد تالار راحت مشکل شو مطرح میکنه مطمئن باشید انتظار دلداری داره وهرجیم بد صحبت کرد بهتر شما که 1مقداری صبر بکارببرید و1سری حرفهارو تحمل کنید:305:
ازدوستان عذر میخوام این مطالب وذکر کردم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امیرصدرا110
از دوستان عزیز تقا ضا دارم سعی کنید راهنمایی وهمدردی کنید وبابرخوردهای خشک متعصبانه بامطالب ذکر شده تو تایپیکها برخورد نکنیدبدونید کسی که میاد تالار راحت مشکل شو مطرح میکنه مطمئن باشید انتظار دلداری داره وهرجیم بد صحبت کرد بهتر شما که 1مقداری صبر بکارببرید و1سری حرفهارو تحمل کنید:305:
ازدوستان عذر میخوام این مطالب وذکر کردم:72:
طرح مشكل با بي احترامي نسبت به قشر خواص فرق داره.
من اینجا اومدم درد ودل کنم و برای مشکلم راه حل پیدا کنم زخم زبون تو دنیای واقعی زیاد بود نیازی به این کارا نبود من قصد توهین به شخص یا قشر خاصی رو نداشتم و ندارم با هرکسی باید همون رفتاریو کرد که باهات میکنه بد حرف زدید جوابشو گرفتید نمیتونید کمک کنید کسی ازتون نخواسته نظر بدید زخم زبون بزنید (کلی گفتم که نگید به قشر و شخص خاصی توهین کردم)
از بقیه دوستان که کمک کردند ممنونم خداحافظ تا همیشه