RE: از من (سورنا ) انتقاد کنید.
يه انتقاد کوچولو رو به پست قبليم اضافه مي کنم
در برخورد با کساني که با شما اختلاف عقيده ونظر دارن، نظر اونا رو دقيق بخونيد وبررسي کنيد وسعي کنيد براساس نظرات جديد ،نگرش هاتونو تعديل ويا تصحيح کنيد.
ويه تعريف : کسي که اهل مشورته وانتقاد پذير، تو مسير درستي داره حرکت مي کنه.
هنوز هم برام محترمي
سلام سورنای برادر، عزیزم بازم من با اجازت که از قبل این اختیار را به همه دادی یکیشم من، می خوام یک بار دیگه وارد این تاپیک و حریم شما شوم؟
همه ما معتقدیم داداشی سورنای خوش قلبمون خیلی دلسوزی و کمک کرده و جلوی خیلی بدبختی ها، جدایی ها، طعم تلخ بودن ها، و مشکلاتمون را گرفته، خب فداش شم، خدا حفظش کنه، خیلی مهربونی کرده، اما حالا این سوال پیش اومده چرا این گل پسر مهربونه تالار ما یه کوچولو به خودش کمک نمی کنه، چرا هنوز سخت می گیره؟
خب مهربون همونطور که تا این جا نظرات دوستان را خوندی، می بینی که اکثرا معتقدند شخصیت شما، بسیار صادق به دور از هر گونه ریا و تظاهر و در کل بسیار قابل احترام و دوست داشتنی می باشد، و باز همین غریب به اتفاق این سورنای آرمان ما را با احترام پذیرفتند.
خب مهربون اگه نگاهی به گوشه و کنار بیندازید متوجه می شوید، بسیاری از این اندیشمندان که شما را به بهترین وجه پذیرفته اند، خانم های بزرگوار هستند، (اینها نمونه ای آماری و ممتاز از سیل عظیم دختران ایرانی بودند)، و خیلی جاها می بینید که شرایط و ویژگی های واقعی شما به عنوان یک مرد، برای شروع یک زندگی مشترک پذیرفته شده است. و غریب به اتفاق خبر از روزهای خوش زندگی مشترکتان را داده اند.
که باز هم تاکید کنم تعداد آنها کم هم نبود.
خب برادر عزیزم، با این همه به به و چه چه ها، ok ها و بله شنیدن ها در این دنیای مجازی، از یک شخصیت صادق و راستگوی حقیقی، آیا وقت آن نرسیده است در دنیای حقیقی یک بله برای همیشه بشنوید؟ و زندگی مشترک خود را شروع کنید؟
خب چرا؟ چرا سورنا ازدواج نکنه؟ با این شرایط بسیار خوب:
لطفا توجه کنید این است سورنای بزرگوار ما:
بیوگرافی سورنای با اعتبار تالار همدردی (نمونه ای از یک پسره نمونه و ایده ال ایرانی)
- بنده تحصیلات عالیه دارم. (فوق لیسانس مهندسی یکی از دانشگاههای معتبر تهران و احتمالا در آینده نزدیک دانشجوی دکترای مهندسی همین دانشگاه)، چهره ای معمولی دارم( برای یک مرد بالاتر از معمولی این فیدبکی است که از محیط اطراف گرفتم)، نه مشروب می خورم، نه کار خلافی تاکنون کرده ام، نه رفیق بازم، نه سیگار می کشم، نه بیکار و بی عارم، خانواده متوسطی دارم، درآمد دارم، آیا توقع بودن با یک دختر در همین حد یا حتی اندکی پایین تر(از لحاظ تحصیلی- کاری- درآمدی و خانوادگی) بدون اینکه او توقع داشته باشد من برایش زندگی را بسازم و وارد زندگی کنم او را توقع زیادیست؟
- یک دختر لوس و بی عرضه را نمی خواهم برای زندگی خودم انتخاب کنم. کسی که انتظار داشته باشد فرهادش بیاید و قلبش را به ارمغان بدهد. این دختر ارزونی کسانی که او را طلب می کنند. این توقع زیادیست. حتی به چهره معمولی او نیز راضی هستم. به همین که کار کند و بداند سختی زندگی را راضی هستم.
به خانواده از نظر اقتصادی بسییار پایین او نیز راضی هستم. تنها بدانم دختر سالمیست و خانواده بافرهنگی دارد برایم کافیست.
- من از شرایط اقتصادی هراسی ندارم. از مسئولیت نمی ترسم. برایم تحمل مشکلات مسئله ساز نیست. من یک همراه می خواهم . در تمامی این مراحل. نه یک متوقع!! کسی که برای زندگیش تلاش کند و از حاصل زندگی مشترک متوقع باشد از آن چیزی که نتیجه کار ماست و نه از من!!!
اینها توقعات بزرگیست!
- بنده شرایط ازدواج را تا حدودی دارا هستم. درآمد مناسبی دارم، می توانم برای زندگی مشترک خود سرپناهی را درآینده نزدیک البته به صورت رهن تهیه کنم و...
- دنبال شریک زندگی می گردم. شریک مصیبتهای زندگی، شریکی که به موازات اینکه به او پناه می برم مرا پناه دهد.
- من نه مثل یک مرد، ( که اگر قبول دارید زمانه عوض شده است و فرهنگ مضحک و مسخره ما مبنی بر مرد بودن در برابر مشکلات باید دور انداخته شود) ، مانند یک انسان در برابر مشکلات مقاومت می کنم. اگر یقین داشته باشم کسی که با او هم مسیر می شوم هم همین گونه است. او هم یک انسان مقاومت می کند. اگر مقاومت نکند، زندگی مشترک پایان می یابد.
...بله او درست است که از لحاظ فیزیولوژیک با من متفاوت است. دوران بارداری دارد، کار های مشکل فیزیکی را ممکن است سخت تر انجام دهد. ولی این به این منزله است که وظایف ما متفاوت است. شاید او یک معلم مدرسه باشد و من یک نفر در کارخانه. اما هر دو برای زندگی مشترک خود باید تلاش کنیم. نه مانند یک مرد که مانند یک انسان.
بسیار انسان صبوری هستم در درد دل نمودن افراد. این را کسانی که با من بوده اند یا صحبت کرده اند فهمیده اند. شاید بگویید در سایت اینگونه نیست. تصور می کنم نباید هم باشد.(دلایل خودم را در تاپیک از من انتقاد کنید آورده ام)پس انتظار دارم مقاوم باشد در برابر درد دل من. پناه می دهم او را. پس انتظار دارم پناه بدهد مرا.
و... داداشی می خوام از طرف خیلی از دخترای بزگوار ایرانی بگم بابا تو حرف نداری اینای که گفتی عالیه، پس چرا دست رو دست گذاشتی؟ خیلی ها منتظرت نشستن، لازمم نیست با اسب سفید بری دنبالشون، تو فقط یه قدم بردار، اگه کسی پی به این توی حقیقی ببرد نباید تعلل کنند در بدست آوردنت.
واقعا گفتما.
خب یک کوچولو منم دخل و تصرف کنم در این بیوگرافی:
سورنا 26-27 سالست؛
مرد با ایمانیه و خدا و پیغمبر را قبول داره؛
متعصب و خشک نیست؛
اهل ریا و تظاهر نیست و شخصیت رک و راستیه؛
آینده شغلی و مالیش روشن و تضمین شدست؛
شغلش تدریسه و استاد خیلی از ماها؛ (نونش کاملا حلال)
معتقده زن و مرد نداره، ( ای ولله چه روشن فکره)
خانم ها مهریه بالا نمی ده( خب بهتر مهم زندگیه که تضمینش میکنه)
از جون های موفق و ایده ال ایران زمینه.
و یه عالمه اعتبار داره از اندیشمندان بزرگوار ایرانی که جمعیشون توی تالار همدردی تشریف دارند.
دخترا اینا عالی نیست؟
ماشاالله پسرمون مرد زندگیه.
چرا ازدواج نمی کنی سورنا؟
estar7 نازنینم
تو دختر باهوش و فوق العاده ای هستی که به وجود نازنین ات افتخار می کنم .
و یک شوخی، سورنا اینجا و در این تاپیک فقط می خواست انتقاد از رفتارش بشود. و تو نازنین دختر گلم ، سورنا را زنش دادی و فرستادی سر خانه و زندگی اش !!!!
به وجود نازنین سورنا افتخار می کنم . این همه مدال های قشنگ کوچک بر سینه یک غیور مرد ایرانی .
مطمئن باش برادرم شما یکی از شاهزاده های واقعی قصه زندگی هستی که خیلی از دختران ( بدون لوس بازی و بچه بازی ) آرزوی همراهی و همسفری راه زندگی با شما را دارند . به قول قدیمی ها ، دختری هم سنگ و هم کفو با خودت را مطمئنم که می توانی پیدا کنی .
estar7 جان، عزیزم فکر نمیکنی تاپیک رو اشتباه گرفتی!!! باید یه تاپیک بزنی سورنا چرا ازدواج نمیکنی!!! نکنه میخوای :163: وای :162: !!!
پس لطفا از منم انتقاد کن (شوخی).
ببینم میتونید یه عروسی مجازی راه بندازید ...:104::73::227:
از نوشته هاي estar7 خيلي خوشم اومد . :73::104:
مينا 22حرف تو منو به فكر وادار كرد. شايد كسي مثل من واقعا غير قابل تحمل باشد. حرفتو قبول دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
خب یک کوچولو منم دخل و تصرف کنم در این بیوگرافی:
سورنا 26-27 سالست؛
مرد با ایمانیه و خدا و پیغمبر را قبول داره؛
متعصب و خشک نیست؛
اهل ریا و تظاهر نیست و شخصیت رک و راستیه؛
آینده شغلی و مالیش روشن و تضمین شدست؛
شغلش تدریسه و استاد خیلی از ماها؛ (نونش کاملا حلال)
معتقده زن و مرد نداره، ( ای ولله چه روشن فکره)
خانم ها مهریه بالا نمی ده( خب بهتر مهم زندگیه که تضمینش میکنه)
از جون های موفق و ایده ال ایران زمینه.
و یه عالمه اعتبار داره از اندیشمندان بزرگوار ایرانی که جمعیشون توی تالار همدردی تشریف دارند.
دخترا اینا عالی نیست؟
ماشاالله پسرمون مرد زندگیه.
چرا ازدواج نمی کنی سورنا؟
ممنونم خواهرگلم كه به فكر من هستي و اينقدر مهربون با برادر بداخلاقت صحبت كردي.
شايد حرف شما درست باشه. ولي دو تا مشكل اصلي وجود داره. يكيش نگاه بدبينانه اي كه من پيدا كردم و زمان مي بره حل بشه. دوميش اينه كه بايد كسي رو پيدا كنم كه اون هم معتقد باشه زن و مرد نداره، از درآمد من چيزي نپرسه و براش مسائلي به اسم مهريه و عروسي مهم نباشه. مي تونه مطمئن باشه كه تا حد جونم براي زندگي تلاش مي كنم ولي اينكه من چيزي به اسم تضمين شرايط مالي آينده بدهم نه. تضمين آينده در دست هر دوي ماست+ محيط اطراف . اينا واقعا سخته پيدا كردنش واقعا سخته. من يه همراه مي خوام به تمام معناي كلمه
الهی قربون اون دل مهربون این داداشی خوش قلبم برم، فقط مونده اون نگاهرو عوض کنی، تو هیچ کم نداری به عکس خیلی هم سری، در ضمن تضمین از آینده شما به خاطر مرد زندگی بودن و تلاش بی وقفتونه که مطمئنا هر روز بیشتر و بیشتر پیشرفت خواهید کرد.
در ضمن دوستان اصلاح می کنم غلط املاییم رو ( قریب به اتفاق) - فارسی را پاس بداریم استار 7 این چه اسمیه واسه خودت گذاشتی خجالت بکش.
البته استار عزیز دخترانی که از همان ابتدا می گویند رک و مستقیم که من کسی را می خواهم که مرا تامین کند را بسیار شرافتمند می دانم. نسبت به کسانی که ابتدای ادعای این را دارند و در زندگی متوجه این می شویم که تا چه حد ضعیف و ناتوانند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
به وجود نازنین سورنا افتخار می کنم . این همه مدال های قشنگ کوچک بر سینه یک غیور مرد ایرانی .
مطمئن باش برادرم شما یکی از شاهزاده های واقعی قصه زندگی هستی که خیلی از دختران ( بدون لوس بازی و بچه بازی ) آرزوی همراهی و همسفری راه زندگی با شما را دارند . به قول قدیمی ها ، دختری هم سنگ و هم کفو با خودت را مطمئنم که می توانی پیدا کنی .
شما بزرگواری خواهر دوست داشتنی من. سزاوار این همه لطف شما نخواهم بود.
من لحظه لحظه دارم از این اطمینان فاصله می گیرم. برایم دعا کنید.