-
RE: همسرم یا فرزندم
چرا انتظاراتت رو در فضايي كاملا دوستانه براش تشريح نمي كني و يا مجالي پيدا كن تا او هم انتظاراتش رو تمام و كمال با هات در ميون بذاره
من معتقدم شخصيت آدم ها هم به مرور دچار تغيير مي شه شما ديگه اون مامي چن ماه پيش نيستي شوهرت مثل روزهاي اول ازدواج نيست نه اينكه بد شده باشيد بلكه بنا به دليل وجود برخي شرايط شما هم تغيير كرده ايد چه بسا اگر هماهنگ پيش بريد راهتون به سوي كمال هموارتر بشه
بهتره تمام خواسته هات رو روي يه كاغذ بياري و دسته بندي شون كني بعد اونها رو به دسته هاي كمتري تقسيم كن و بعد هم اولويت ها رو مشخص كن و دست آخر مي بيني از بين اون همه تقاضا يكي دو تا خواسته اساسي داري كه مخل افكارت مي شه اونها رو دوستانه و با پذيرش انتقاد از طرف مقابل و قبول اينكه تو هم در بوجود اومدن شرايط خوب و بد زندگي سهم بسزايي داري با همسرت در ميون بذار اما سعي كن به جاي مرتب گله كردن به راهكار بيانديشي . گاهي وقتي تو حوصله داري برو كنار همسرت توي هال همون زماني كه داره برنامه نگاه مي كنه و بپذير كه تو و و جود تو براش مهم تر از فوتبال هستيد و گاهي تو بايد پيش قدم بشي چرا اون بايد همش بياد كنار شما مگر اين غريزه فقط در مردها است. اميد وارم متوجه منظورم شده باشي
موفق باشي
-
سلام دوست عزیز
خواهر خوبم شما همیشه تو حرفاتون ازراضی بودن همسرتون م یگین یعنی دارین اونجوری زندگی می کنید که همسرتون می خواد فقط برای اینکه ازتون راضی باشه و این قضیه باعث می شه از خودتون فاصله بگیرین و یک شخصیت مصنوعی از خودتون برای همسرتون به نمایش بزارین
و همین باعث شده بعد از یه مدتی هر کاری که می خواین انجام بدین از روی اجبار باشه و از لذتی نبرین
سعی کنید خودتون بشید ولی برای همسرتونم هم ارزش قائل بشین انجوری هم از خودتون دفاع کردین هم به اون احترام گذاشتین
-
ممنون delnazعزیز
من بارها باهاش صحبت کردم خواسته هامو گگفتم اونم خواسته هاشو گفته باور کنین من خیلی تلاش می کنم برای براورده کردن خواسته های اون ولی اون هیچ تلاشی نمی کنه
به قول بلوم من یه شخصیت مصنوعی شدم برای همسرم
-
مامي جان اول از هر چيز اين اصل رو بپذير كه خودت رو بيش از هر كسي دوست داشته باشي اين از خودخواهي آدما نيست بلكه وقتي كسي خودش رو بيش از سايرين دوست داشته باشه اونوقته كه مي تونه به ديگرون هم اهميت بده و ارزش واقعي اشون رو درك كنه
باز هم باهاش حرف بزن خلاصه و مفيد گيجش نكن واضح خواسته هات رو بگو
اما مامي يه مسئله : اگر تو هم پاي درد و دل همسرت بشيني مي بيني اون طور كه اون دوست داره نيستي اين تنها به دليل اختلاف فكري و سليقه اي است خودت رو درگير حواشي نكن بهتره به جاي اينكه فكر كني چي بهتره چي كار كنم كه بيشتر به دل همسرم بشينه به كار خودت برس و اونچه خواسته معقول خودته مي بيني كه اونطوري به هر دوتون بيشتر خوش مي گذره مي گي نه نيگاه كن:72::72::72:
به حرف هاي بلووم عزيز خيلي فكر كن
اما نه اونطور كه يك جانبه باشه به عمق جملات نگاه كن