RE: مرد 34 ساله : انتخاب همسر دوم
برادر من اگر این تاپیک رو واقعی نوشتی و از همسر راضی هستی و اونهم وظایفش رو نسبت بهت انجام میده پس این کارت خیانته و مجزاتش در اسلام مرگ. اگر هم برای سرکار گذاشتن مردم این کار رو می کنید باز هم عمل زشتی مرتکب شدید چرا که قبح این عمل در نظر دیگران را از بین می برید پیامبر گفت: "کسی که گناه دیگری را بازگو کند مانند آنست که خود آن گناه را مرتکب شده باشد". پس هر چه زودتر توبه کنید و سعی کنید اشتباه خودتون رو اصلاح کنید و بیشتر از این فکر مردم رو آزار ندید.
1 فایل پیوست
سلام عرض می کنم خدمت آقای سنگتراشان
اول لازم می دانم راجب به انچه که در این لحظه در تالار دیدم صحبت کنم . این همه مراجعه کننده در این سایت واقعا جای تحسین است اما باید بگویم که بسیار بی انصافانه نظراتی را دیدم . اگر من هم بخواهم می توتنم از حس ششم خود استفاده کنم و بگویم اکثر افرادی که در این تالار هستند و نظر می دهند خانم هستند ، همچنین در خصوص مشکل من که خیلی راحت قضاوت کردند و طرفداری جانبدارانه ای کردند.
در مدتی که نبودم به خاطر مشغله کاری و فرصت کم من بود که حضورم را کمرنگ کرده بود. و هر لحظه فرصت این را ندارم که جواب تک تک اعضا را بدهم چون من بابت جواب سئوالم از شما مراجعه کرده و نیازمند راهنمایی هایتان بودم و دلیلی نمی بینم بازخوردی به کسانی بدهم که فکر می کننددرست فکر می کنند .
- چند همسری در اقوام اندک است . اما در جامعه کم ندیدم ، همچنید در بین دوستان وهمکاران دورادور از کسانی که چند همسری بودند شنیده ام.
- همسرم نظرم را رد نکرده بلکه نظر بر این دارد من که توانایی مالی را دارم و می توانم کس دیگری را در زیر سایه خانواده خود بگذاریم فقط نگران بازخورد دیگران از این عمل ما دارد که نکند که مشکلی برای زندگی مان ایجاد شود و همچنین خانواده خودش که چه برخوردی میکنند.
از این رو چون خانواده های مان در بستر جامعه ای با فرهنگ وارزش های خاص خود بوده هر دو تصمیم بر این داریم که خانواده ها را در جریان نگذاریم.( مگر دلیل ان را بدانیم)
بیشترین دلیل مخفی بودن این امر این است که هر دوی ما در آرامش باشیم چون بنا به این جمله : نمی توان در دهان مردم را بست ولی می شود در دربازه را بست. اگر سخنان در ابتدای امر زیاد باشد برای همسرم حساسیت ایجاد می کند ...
در مورد همسر دومفرد خاص مدنظر نیست فقط اونمی تواند به راحتی ازدواج کند . او مایل است در خانواده او مراسم می گیریم .
در صورت تغییر رای همسر اول دلیلی نمی بینم که هر احساسی چون بدبختی کنم صبر میکنم تا شرایط مهیا شود .
جناب مدیر همسرم صبح ها مشغول فعالیت های هنری میشه چون فکر می کنه نباید نشاط جوانی ودوران مجردیشو از دست بده و بعد ازظهر ها هم در شرکت خدماتی ... .... تا6 کار می کنه من هم خوشحالم که او در فعالیتهای اجتماعی شرکت داره و کاررا به خودش سپردم.
جناب مدیر ایمیلتان را چک کنید.
آقای beroz20 ... قدر همسرتون را بدانید ، همسر شما یه استثنا است ، که به راحتی با این مسله کنار امده ... جالبه
خب بالفرض که شما توانایی مالی را هم داشته باشید! وقتی از سمت همسر خود مشکلی را احساس نمی کنید شما چه دلیلی برای تقسیم علایق خود داریید؟
آقای beroz20 ممکنه ازتون خواهش کنم از همسرتون بخواید اینجا عضو شن؟
امکانش هست که ایشون رو به ما معرفی کنید؟
اوه!!!!!!!! چه چیزی خواستم، معلومه که شما همچین اجازه ای نمی دید!
به هرحال من فکر می کنم همسرتون توی شوک هستند. نخواسته غرورش رو بشکنه. به رحال ایشون به زودی ازتون جدا می شه. شک نکنید.(شاید موفق بشید جسمش رو نگهدارید، اما قلبش دیگه مال شما نیست) و این سایه بانی که رو سر خانم شماره 2 می زنید، خیلی براتون گرون تموم می شه.
البته من باور نمی کنم مسئله به این شکلی باشه که شما می گید. مسلما شما از زندگی فعلیتون رضایت ندارید. ولی راهی که در پیش گرفتید شرافتمندانه نیست.
اول باید تلاش کنید مشکلات و کاستی های زندگیتون رو برطرف کنید.
و اگر هم نشد، جدا بشید. بعد یه فرصت برای بهتر شدن به خودتون بدید، اونوقت به فکر تشکیل یه خانواده جدید باشید.
قبل از هرچیز خواهش می کنم شهامت داشته باشید و مشکلاتی که درگیرش هستید رو بیان کنید، نه اینکه برای عملی کردن تصمیم نهاییتون کمک بخواید! (که البته این هم جای سوال داره که اگه اون بنده خدا به اینکار راضیه، پس اصلا مشکل شما الان چیه؟؟)
امیدوارم جسارت من رو ببخشید، خیلی تلاش کردم مشکل شما رو "درک" کنم، ولی انگار تلاش بی فایده ست!!
خوب موضوع مشخص شد! مشكل نبود همسر در خانه است . خانمي كه تا ساعت 6 كار ميكند ...... حتما مشكلي هست. آقاي محترم اكثر ما كه در اين سايت عضو هستيم مشكلاتي در زندگي خانوادگيمون داريم كه به اميد راهنمايي از تجربه ديگران اينجا هستيم چرا كه : كسي كه از تجربه ديگران استفاده ميكنه مثل ايته كه دوبار بدنيا اومده.
آقاي محترم نه ما شمارا ميشناسيم نه شما مارا هيچ دروغ و نيرنگ وفريبكاري نيز در ميان نيست اصلا لزومي ندارد كه باشد. چه چيزي را از چه كسي پنهان كنيم؟ عدم حضور همسر شما آنهم اينهمه وقت در خانه با وجود داشتن بچه نشان از عدم تامين شرايط روحي ايده آل و احترام به شخص وجودي ايشان مي تواند باشد. بعضي از افراد آنچه را در خانه خانه بايد تامين شوند در بيرون از خانه جستجو مينمايند. ما در آيه قران در همان جايي كه چند همسري را اجازه داده است مي بينيم كه : "اگر يكي باشد بهتر است" اين صحبت من وشما نيست كه هر حرفي را مي زنيم "حرف خداست" وقطعي! الان به زندگي هاي پر جنجال و ... هم توصيه به اضافه كردن دردسر ها نميدهند توصيه ميشود ابتدا زندگي اوليه تا آنجا كه مي شود حفظ شودبعد هم جدايي نه ازدواج مجدد!!بسيار خانواده ها بوده اند كه خانم ها از سر دلسوزي و سرپرستي اجازه ازدواج مجدد به همسرانشان داده اند اما پس از چندي به هزارويك دليل همان، آتشي بر جان و روح و زندگيشان شده. اين سايت شايد راهنمايي باشد براي كساني كه در ابتداي راهي هستند كه ببينند شرايط آناني كه اين راه را پيموده اند. كاش بيشتر فكر مي كرديد مشكلات احتمالي را بررسي مي نموديد شما با اين همه مشغله كه حتي نتوانسته ايد اين سايت را چك كنيد آيا مي توانيد باري از روي دوش ديگري برداريد؟
شایدم خانوم شما آسناد باشد (شوخی )
اقای محترم بهتر نیست بری و یه ریشه یابی اساسی تو زندگییت کنی
خانومت حالا به دلایلی که شاید برای خودش داره راضی شده فردا چطور میخوای به بچه هات جواب بدی یا نه اصلا میتونی عدالت کامل بین دو همسر بر قرار کنی فقط تو زندگی پول مهم نیست که شما میگی ازنظر مالی مشکل نداری اگر بر فرض محال هردو همسر در یک وقت
معین از نظر روحی به شما احتیاج پیدا کنند شما باید جوابگوی کدامیک باشین تا در حق هیچکدام اجحاف نشود .
حتما میخوای بگین خانوم اولتون قانع است وبا هاتون کنار میاد خوب اگر زمانی به فرض مثال سالگرد ازدواج با همسر دومتون باشه یا شایدم تولدش باشه وبرنامه ریزی کردین با هاش بری بیرون همون لحظه فرزندتون نیاز عاطفی بهتون پیدا میکنه اونموقع چیکار میکنید
منم بادریای آبی عزیز موافقم انسان اگر متوجه بشه از سوی عزیزانش نادیده گرفته شده سیع میکنه این خلع رو به نحو دیگه ای پر کنه فکر نمیکنی با این پیشنهاد به همسرتو ن در اون این حس ایجاد کردین که اصلا هیچ علاقه ای بهش ندارین
اقای beroz20
واقعا که خوشی دلتو زده
من از اساس با نظراتتون مخالفم.
مگه شما خودتون همسرتونو انتخاب نکردین؟
دوستش نداشتین؟
از فرزندانتون خجالت نمیکشد؟
یعنی هر مردی که توانایی مالی خوبی داشت باید تجدید فراش کند اونم به طور ی که همراه زنو بچش برن خواستگاری؟
شرم اور
عمر و جونیشو همسرت در خانه ی شما گذرونده بعد میگی خوشبختین .دوستش دارین. و توقع دارین براتون برن خواستگاری.
نظرتون راجع به خرید عروسی و جشن عروسی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپیده زندگی عزیزم
نازنینم ، من با لحن صحبت شما یک کوچولو مشگل دارم .
عزیزم این آقا خودشان اگر احساس مشگل نمی کردند که این تالار را نمی یافتند و برا ی ما از مشکلشان نمی گفتند و اگر خودشان واقف به مسائل پیرامون این قضیه نبودند چه لزوم و دلیلی داشت که آن را به اطلاع ما برسانند !!!!
دوست مهربان و نازنین من ، شاید ما صدایی را می شنویم که خیلی هم صدای خوشایندی نیست . شما و من اگر در حد توانمان نیست ، می توانیم این پنجره را ببندیم و پیگیر موضوع نباشیم تا نارا حت هم نشویم .
این تالار مکانی است برای درد دل کردن و همدلی با مفاهیم آموزشی از جمله شنیدن صدای مخالف و ناخوشایند و واقعیات تلخی که در جامعه وجود دارد .
ای کاش دوستان به beroz20 فرصت صحبت بدهند تا وی در درجه اول به آن مرحله از اطمینان برسد که اطلاعات بیشتری از خودشان به ما بدهند و در مرحله بعد بتواند خود را تخلیه کند .
این دوست ما در ده ایی از زندگی هورمونی خود بسر می برد که بسیار حساس است و با میزانی از تجربیات و نوعی خاص از فرهنگ و خانواده و تربیتی که ما هنوز از آن بی اطلاع هستیم .
آیا به واقع تصمیم نداریم به این دوست عزیزمان کمک کنیم ؟!!!!!! ایشان راهی را می خواهند شروع کنند که من و شما در همین تالار با نمونه های نه چندان خوشایند آن و فرجامهایش آشنا و آگاه شده ایم پس باید به ایشان هم فرصت بدهیم تا با ما گام به گام جلو بیایند و این وظیفه من و شماست تا دست ایشان را بگیریم و آهسته آهسته جلو برویم و در اولین قدم ایشان باید به ما اطمینان کنند .
دوست من ، تنها به صرف اینکه این آقای محترم می فرمایند که مشکل ندارند و .... ما نباید به این نتیجه برسیم که از سر بی مشکلی تصمیمی گرفته اند و می خواهند اجرا کنند !!!!!! اگر مشکل ندارند اینجا چه می کنند ؟!!! اگر به دنبال راه چاره نیستند برای چی به سایت همدردی آمده اند ؟!!!!!
نمی خواهید بگوئید توقع ایشان از من و شما این است که برایشان خواستگاری برویم ؟ ( شوخی )
یادمان باشد هر یک از ما در روز اول حضورمان در تالار با چه شرایط و ویژگی زمانی وارد تالار شدیم و چگونه شد که پای بند تالار و دوستان تالار شدیم . بهتر نیست به این دوستمان هم فرصت تجربه ای شیرین را بدهیم و این تجربه شیرین را از ایشان دریغ نکنیم ؟!
میشه بپرسم هدفتون از ازدواج دوم چیه؟