RE: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند)
مرسی سورنا اره من یه مدت تالار نبودم و کلا یه کمی الان سعی میکنیم که بیشتر مطلب بخونم تا بنویسم
ببخش سوال اولتو اخر جواب دادم(جابجا جواب دادم)
در موردسوال دومت )این هست که کلا زن ها بیشتر حرف میزنن و این هم جزء ذاتشون هست یادته یه جا گفتی که مردا میل جنسیشون خوب کنترلش سخت تره حالا چیکار کنن خوب این هم جزء خلقت خداست که زنا اینطورن اما ایا فکر میکنی که این باعث شده که به نتایجی که میخوان برسن ببین اکه یه کم اینگونه خانوما فکر کنن میبینن که با این کارشون باعث میشن که مردشون فراری بشه و سعی در کنترل نق زدن باید داشته باشن نه تکرار اشتباه با یه کم مطالعه کسی که میل به بهبود خودش داره درست میشه
اما سوال اولت) این بار اقتصادی میدونی من به نظرم بار مهم اقتصادی به عهده مرد هست چون افرینش او از همان اول اینگونه بوده اما این دلیل نمیشود که اول ییه مرد خودش را نابود کنه واسه کار کردن (مثه شما با این حجم کار سنگین که دارین )به هر حال برای به دست اوردن هر چیزی که ادم نباید خودشو داغون کنکه
دوم و این دلیل نمیشه که فکر کنی که دیگه زن هیچ کاری نداره واسه انجام دادن و باید به خوش گذرونی بپردازه اون باید سهم خودش و وظایف خودش که شامل انجام دادن کارای داخل منزل و ایجاد محیطی اروم برای زندگی هست و ایجاد دلی خوش برای همسرش و ... انجام بده
اما در مورد اینکه میگم که کار یه زن نباید سنگین باشه اینه که انرژی زن کمتر از مرده و شادابی اون کم میشه که در نهایت به ضرر مرد هم تموم میشه
بعدش هم بی انصاف نباش اخه کدوم زنی واسه مردش اچار خریده زنا هم عطر میخرن /لباس میخرن/و...تازه کلی هم ماچش میکنن و بهش میدن یعین میخوای بگی تو اینا رو ندیدی و توقعی هم که از مردشون دارن اینه که اون خوشحال شه همین
تازه مقالات زیادی هم هست که گفته شده که واسه مردا باید چیکار کنیم که همین امروز دیدم که یاسی یه مقاله خیلی خوب کذاشته بود(نحوه برخورد صحیح با اقایون)
سورنا جان اگه مرد و زنی اموزش و مهارت زندگی کردن را داشته باشه و به کار ببنده خیلی از این مشکلات حل میشه
مشکل اصلی ما اینه و البته من منکر حماقت بعضی از دخترا نمیشم که مسائل پوچ و چشم و هم چشمی ها را در زندگی سر لوحه قرار میدن که اونا رو با برخورد میشه شناخت
اما اینکه گفتی که مشت نمونه خرواره من نمیتونم قبول کنم ببین اکثر کسایی که میان تو این تالار یه مشکلی داشتن و اومدن مثه این میمونه که بری مطب دکتر و بگی چرا همه مردم مریضن پس اینطوری ها نیست تازه یکی هم که زندگیش خیلی خوب باشه نمیاد که تاپیک بزنه درسته
البته پیدا کردن یه یار خوب هم خیلی سخته (خدا خودش به همه کمک کنه)خوش به حال اقای مدیر که همچین تجربه ای دارن دیدی سورنا اینم یه نمونه از یه مرد خوشبخت ایشالا که همه یه یار خوب پیدا کنن و زندگی دلخواهشونو داشته باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
ممكن است همسر من به خاطر پرتوقعی، عدم به رسمیت شمردن احساسات بنده، و زیاده خواهی مرا تحت فشار قرار دهد، لذا روان من تحت این فشار آسیب می بیند از این به بعد دست به انتخاب گزینشی ضعفهای خانمها می زنم. و از میان ضعفهای خانمها ، صرفا این چند مشكل را برجسته می بینم. (در واقع درست هم هست) اما این همه مسئله نیست. و همه خانمها اینطور نیستند و همه ضعفها هم به این ها خلاصه نمی شود. و از طرفی آقایان هم در همه زمینه ها مظلوم و دست بسته نیستند.
خلاصه: ازدواج نه هدف زندگی هست و نه تنها راه آرامش و نه حتی تنها راه ارضاء نیازها....، اما اگر انتخاب صحیح در میان باشد و تناسب خوبی بین همسران از نظر معیارها وجود داشته باشد می توان گفت راه بسیار امن، آرامش بخش و همواری جهت رسیدن به هر هدفی هست كه به تنهایی بسیار سخت به نظر می رسد.
وقتی ازدواجی به درستی صورت می گیرد و عوامل مساعد دست به دست هم می دهند انرژی غیر قابل توصیفی در آدمی ایجاد می كند كه هر هدفی را در نظر او كوچك می كند و قدرتش را شدت می بخشد.
خلاصه خدا قسمت همه شما بكنه، تجربه كردم خیلی عالیه... حسی هست كه نمی توان توصیفش كرد...
شاید حسی مثل پرواز كردن باشه.... ممكن است اگر اشتباه كنی سقوط كنی، لیكن اگر مهارت داشته باشی ، اشتباه هم نكنی و (البته هوا هم مساعد باشه)،تجربه بی نظیری هست پرواز كردن....
سلام آقاي سنگتراشان
من با نظر شما موافقم،ازدواج موفق انرژي انسانو دوچندان ميكنه
حالا كه دم به تله داديد و گوشه اي از احساسات شخصيتان را بعد از ازدواج گفتيد دوست دارم بيشتر بگيد كه تو زندگي مشترك(از آمادگي قبلي براي ازدواج، مرحله انتخاب،.... تا حالا)چه كرديد؟تا من و امثال منو در انتخاب همسر،اداره زندگي،پياده سازي خوشبختي و محبت و...ياري كنيد.:shy:
ممنون ميشويم:228:
نقل قول:
سلام
شاید حسی مثل پرواز كردن باشه.... ممكن است اگر اشتباه كنی سقوط كنی، لیكن اگر مهارت داشته باشی ، اشتباه هم نكنی و (البته هوا هم مساعد باشه)،تجربه بی نظیری هست پرواز كردن....
سلام...
بله اقای مدیر ازدواج مثل پرواز کردن هست......حتی می توان مانند یک هواپیما فرض کرد....ولی وقتی پرواز با این هواپیما دلنشین و آرامش بخش خواهد بود که کم خلبانی نیز در کنارتان باشد و پابه پای شما بی یاید و اگر موقعی... خستگی آزارتان داد قدری هم او به پرواز ادامه دهد......پرواز زمانی دلنشین است که یار همراهتان مانند خودتان پرتوقع نباشد و در سختی های راه و در هوای بد و مه آلود نیز .....ترس را جایگزین "شجاعت" نماید...
زمانی پرواز زیباست که وقتی سقوط می کنی..همسفرت باشد تا دستت را بگیرد.....بله پرواز همینک برایتان شیرین تر از عسل است اما وای به روزی که......
خلاصه:::شما که این حس (پرواز) را تجربه کرده اید...مبادا امید واهی دهید تا کسی که راه رفتن هم بلد نیست روزی به پرواز درآید!!!
سلام عليكم
وقتي اين جمله مدير رو خوندم ياد ((تجربه كردم خیلی عالیه )) ياد يكي از دوستان شمالي خود افتادم و كمي تا قسمتي نيشم باز شد .....
بگذريم ، البته بنده احتمال مي دم بر خلاف صحبتهاي جناب سورنا اين برادر عزيزمون نيز مثل بنده زخم خورده باشند و يكبار طعم شكست رو چشيدن !!! البته اگه اسمش رو شكست بزاريم براي بنده كه يك پيروزي بزرگ بود مطمئنا براي سورنا خان عزيز هم نوعي پيروزي و تجربه بوده !!! اينطور نيست سورناي عزيز؟!!
اگر ما يكبار اشتباه كرديم و همسري رو برگزيديم كه از لحاظ معيارها و.... با ما تناسبي نداشت در گام اول لازمه تلاش كنيم جهت بهبودي اوضاع و حفظ زندگي اما اگر توفيقي حاصل نشد طلاق و جدايي براي هر دو طرف بهترين راه هست اما چه خوبه انسان با شناخت وارد بشه تا زندگي مشترك منجر به اين حوادث تلخ و ناگوار نشه!!
پيروز و موفق باشيد
نقل قول:
سلام
اصولا وقتی مبنای شناخت خود را از آدمها صرفا محدود به بعد جنیست بكنیم، و به 2 طبقه مردا و زنا تقسیم كنیم. چنین چالشهای حاشیه ای و صف بندی های جنسیتی اجتناب ناپذیر است ، (مخصوصا با ریشه های فیمنیستی كنونی كه مثل درخت پسته خیلی خیلی عمقی شده و از جاهایی آب می خوره كه در نگاه اول به چشم نمی آیند)
اما من می خواهم بگویم اگر به جای طبقه بندی جنسیتی، بیاییم از زوایای دیگری به رفتار و خصوصیات آدمها نگاه كنیم، شاید بهتر بتوانیم نتیجه بگیریم.
البته قبول دارم كه نوع مشكلات و ضعفهای آقایان و خانمها در خیلی زمینه ها متفاوت است. لیكن این فقط شكل مشكلات هست و اما وقتی عمیق تر نگاه می كنیم ریشه تقریبا مشتركی دارد.
مثل عدم مسئولیت پذیری، عدم انعطاف پذیری، خودمیان بینی و خودخواهی، عدم صبر، زیاده خواهی ، بی توجهی به احساسات طرف مقابل....
اما شكل بروز این ضعفها در دو جنس متفاوت است.
خانمها این ضعف را ممكن است به شكلی نشان دهند و آقایان به شكل دیگر...
اما اینكه بخواهیم یا خانمها یا آقایان را یك جانبه عامل مشكل بدانیم باید بگوییم كم كم به اشتباه می افتیم و امر بر ما مشتبه می شود.
خیوب دقت كنیم. در همین تالار هم آقایان و هم خانمهایی بوده اند كه آشكارا دچار ضعف و اشتباه بوده اند و همه ما با آنها گفتگو كرده ایم.
البته بعضی از ما به خاطر تجارب شخصی كه نسبت به نزدیكان خود داریم ممكن است شدت ضرب یك نوع ضعف را بیشتر حس كرده باشیم و آن را تعمیم دهیم.
ممكن است همسر من به خاطر پرتوقعی، عدم به رسمیت شمردن احساسات بنده، و زیاده خواهی مرا تحت فشار قرار دهد، لذا روان من تحت این فشار آسیب می بیند از این به بعد دست به انتخاب گزینشی ضعفهای خانمها می زنم. و از میان ضعفهای خانمها ، صرفا این چند مشكل را برجسته می بینم. (در واقع درست هم هست) اما این همه مسئله نیست. و همه خانمها اینطور نیستند و همه ضعفها هم به این ها خلاصه نمی شود. و از طرفی آقایان هم در همه زمینه ها مظلوم و دست بسته نیستند.
خلاصه: ازدواج نه هدف زندگی هست و نه تنها راه آرامش و نه حتی تنها راه ارضاء نیازها....، اما اگر انتخاب صحیح در میان باشد و تناسب خوبی بین همسران از نظر معیارها وجود داشته باشد می توان گفت راه بسیار امن، آرامش بخش و همواری جهت رسیدن به هر هدفی هست كه به تنهایی بسیار سخت به نظر می رسد.
وقتی ازدواجی به درستی صورت می گیرد و عوامل مساعد دست به دست هم می دهند انرژی غیر قابل توصیفی در آدمی ایجاد می كند كه هر هدفی را در نظر او كوچك می كند و قدرتش را شدت می بخشد.
خلاصه خدا قسمت همه شما بكنه، تجربه كردم خیلی عالیه... حسی هست كه نمی توان توصیفش كرد...
سلام
مدیر عزیز ممنون از جوابی که دادید
شما می فرمایید که ورای جنسیت نگاه به مسئله شود . والله من از خدامه ورای جنسیت نگاه شود. اما مگر شدنیست؟ آیا من می توانم همان طور که یک زن انتظار دارد در تمامی مشکلاتش پناه بجوید و کسی باشد کمکش کند من هم کمک بخواهم یا با این جمله تکراری مواجه می شوم که زنان با مردان متفاوتند و آنها می خواهند حمایت شوند!!!
آیا من می توانم روز خواستگاری از پدر همسرم بپرسم خانوم چه اندوخته ای دارند؟ یا باز هم جواب داده می شود اینها مربوط به مردان هستند و انها باید شرایط شروع زندگی را فراهم کنند!
آیا من می توانم به راحتی که همسرم از لحاظ روحی خود را تخیله می کند با گریه کردن و درد دل و.. خود را خالی کنم یا باز هم گفته می شود مرد آن است که در کشاکش دهر سنگ زیرین آسیاب باشد!!
آیا توقعاتی که از یک مرد می رود از یک زن می رود؟
چطور انتظار می رود که ورای مسائل جنسی نگاه شودوقتی همه چیز از این فیلتر می گذرد.
چطور انتظار می رود ورای مسائل جنسی به این مسائل نگاه شود وقتی گفته می شود زنان ریز بین هستند.
چطور انتظار می رود ورای مسائل جنسی به این مسائل نگاه شود وقتی به گفته کاترین زنان چون از لحاظ جسمی ضعیفند پس کار سنگین باید کمتر انجام دهند!
چطور انتظار می رود ورای مسائل جنسی به این مسائل نگاه می شود وقتی به مشکل بر می خوریم از ما انتظار می رود که به نحوی مشکل خود را حل کنیم و اما یک زن در این جامعه می تواند به زمین و زمان مشکل خود را بگوید و از همه متوقع باشد که به او در حل مشکلش کمک کنند! اینها جمع اضداد است و ناشدنی!
چطور انتظار می رود ورای مسائل جنسی به این مسائل نگاه شود وقتی لب می گشاییم می گویند به تو هم می شه گفت مرد!! مرد باید محکم باشه و...
من کسی که محکم نباشد را نیاز ندارم! من کسی که باید توسط من حمایت شود را نیاز ندارم.
چطور انتظار می رود که ورای مسائل جنسی نگاه شود وقتی حتی یک دلیل برای یک مرد آورده نمی شود که بخواهد قید این همه آسایش را بزند و زیر بار مسئولیتی چنین طاقت فرسا برود که در نهایت شکست در آن را با نام تجربه یاد می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
نقل قول:
سلام
سلام...
بله اقای مدیر ازدواج مثل پرواز کردن هست......حتی می توان مانند یک هواپیما فرض کرد....ولی وقتی پرواز با این هواپیما دلنشین و آرامش بخش خواهد بود که کم خلبانی نیز در کنارتان باشد و پابه پای شما بی یاید و اگر موقعی... خستگی آزارتان داد قدری هم او به پرواز ادامه دهد......پرواز زمانی دلنشین است که یار همراهتان مانند خودتان پرتوقع نباشد و در سختی های راه و در هوای بد و مه آلود نیز .....ترس را جایگزین "شجاعت" نماید...
زمانی پرواز زیباست که وقتی سقوط می کنی..همسفرت باشد تا دستت را بگیرد.....بله پرواز همینک برایتان شیرین تر از عسل است اما وای به روزی که......
خلاصه:::شما که این حس (پرواز) را تجربه کرده اید...مبادا امید واهی دهید تا کسی که راه رفتن هم بلد نیست روزی به پرواز درآید!!!
احسنت نقاب عزیز. احسنت. جملات شما را باید با طلا نوشت.
من نمی دونم این چه چیزیه تو دهن خانومها افتاده، هر مشکلی که افتاده عالم و آدم باید بهشون کمک کنند چون اونها حساسند و ...
چنین موجوداتی تا این حد ضعیف می خواهند پشتوانه من باشند؟!!
بله ازدواج بسیار زیباست. اگر زنان هم مانند مردان دوش به دوش بایستند و در مشکلات جا خالی نکنندو از مشکلات فرار نکنند و پشت سر همسر خود قایم نشوند!!
باعرض ِبخيرياصبح بخير.خدمت جناب سورنا
از انجا كه من ايرانى نيستم،لذانه فارسى خوب بلدم نه بامذهب تشيع اشنايى دارم.
ضمنا قشنك نميدانم كه شماموافق ازدواج هستين يا مخالف؟ولى بنظرم شماروى(جرا بايدازدواج كرد؟)علامت سؤال كذاشتين.......منظور شما هرجى باشد.....من فقط ميخواستم روى كفتهء شما كه نوشتين:1.مراجع تقليد فتواى اجازه صيغه را دادن به ان مردى كه تواناءي و امكانات داشته باشد ميتواند صيغه كند.ايا به كوش كردن و اطاعتكردن مراجع الزاميست؟2.نوشتين(به دلیل انتخاب تجرد مورد لعن خداوند هستیم)ايا اين نظر خود شماست يا مراجع تقليد..يا..؟اكر كسى ازدواج نكند ملعون شود.بس اَنكسى كه ازدواج كرده و10تااَدم راهم به دنيا اَورده واكر ازدواج را به رانندكى بشبهانيم هنوزهم يه راننده ناشيست.انان جى ميشن؟بنظرمن بيدليل نيست اين كشورهاي جهان سوم راه به بخت خودشون نميبرن.
(من خودم كه41ساله م وهنوز هم ازدواج نكردم وازاين كه مثل بدرم يه بدبخت ديكرى مثل خودم و هزاران ديكرمثل خودم به دنيا نه ياوردم اكر رازى نباشم بشيمان نيستم.
نظر من درمورد ازدواج اين است:در اسلام ازدواج مثل سلامكردن است"سلام كردن مستحب است ولى جواب دادنش واجب است..و ازدواج جيزيست وعشق وعاشقى جيزديكراست.
من خودمرا ملعون نميدانم،وان كسي كه منوملعون ميداندلعنت به خودش.
وهزاردرود به شما.....دريك جاى اين كره زمين منتظر جوابم
آقای سورنا شما داری طبیعت انسان را زیر سوال می بری ...
همه گفته های شما یه جمله است و یه مشکل که ان را به انواع و جملات مختلف بیان میکنی که احساس میکنم بیش از حد خود را درگیر ان کردی
آگرین طبیعت انسان زنان را تا این حد گستاخ و متوقع کرده است ؟ طوری که بعد از ازدواج به توقعات مربوط به خود قناعت نکرده می خواهند همسری مانند آرزوهای خود بسازند؟ طبیعت زنان موجوداتی متوقع از خود راضی است که تنها حقوق طلب می کنند. اگر بنا بر طبیعیت باشد که من می توانم بگویم طبیعت زنان در طول تاریخ این بوده است که در اندرونی محبوس شوند. آیا اینکه چندین هزار سال اینگونه بوده اند شاهد مناسبی نیست که شما که از اندرونی خارج شده اید مخالف طبیعت رفتار کرده اید. این را برای این گفتم که بدانید هیچ یک از اینها طبیعت انسان نیست. اینها مهملاتی است که در ذهن ماها کرده اند و هر گونه تخطی از آنها را گناه می دانند.
جناب ابراهیم من با شما هم عقیده ام و حرف من به نوعی مقاومت در برابر فرهنگی است که می خواهد بگوید هر کس مانند ما نیست طبیعت انسان را رعایت نکرده و خداوند نفرینش کند. در یک حدیث ازدواج نیمی از دین به شمار رفته در یک حدیث دیگر 3/2 ام. ماشالله از این احادیث صدوخورده ای جلد وجود داره!!
آقای سورنا چرا شما به راحتی زنان را گستاخ (خواهشا مواظب نوع بیان خودت باشید نیمی از کاربران این سایت خانم هستند.ممنون)می نامیدددددددددددددد؟چرا؟؟؟ ؟؟
چرا ؟؟؟؟؟ چرا باید یک زن 9 ماه با تمام سختیها یش باردار باشد و 2سال به کودک شیر بدهد ... شبها وقتی شما در خواب ناز تشریف دارید از خواب بیدار شود و به کودکش شیر بدهد و سالها به تربیت کودکش بپردازد ...این یعنی 7 سال از بهترین سالهای زندگی یک زن ... و شما در این مدت چه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟