RE: اعتماد به نفس و ازدواج
sorena_arman و estar7 و لولي وش عزیز سلام
از راهنمایی هاتون ممنونم . دیشب که با خدا نیایش میکردم خیلی ارامتر شدم و همه چیز رو سپردم دست ذات متعال و بزرگوارش . با آرمان موافقم و البته باید بگم یک سالی است که پیش یک مشاور خیلی خوب میرم که خیلی کمکم میکنند. دوستان برام دعا کنید و از خدای بزرگ و بی انتها بخواین برام صبر و صحه صدر عطا کنه . نتیجه گفت و شنود قرار امروز رو شب براتون مینویسم و امیدوارم باز هم راهنمائیم کنید
دوستان سلام
دیروز با خواستگارم دوباره صحبت کردم و خودشون به این نتیجه رسیدند که دیگر جلسات اشنایی کافیه . حالا قراره اگر مورد پسند و مقبول باشم مادرشون زنگ بزنن . دوستان از شدت استرس مدام دچار سرگیجه و حالت تهوع میشم . فکر میکنم راهنمایی های شما راهگشای خوبی برام باشه
سلام گلم.
الهی قربونت برم از خداوند متعال بهترین ها را براتون آرزومندم.
همه چی رو به اوس کریم واگذار کن آرام آرام باش.
سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر همراهی شون
دوستان یک اتفاق خیلی عجیب و دور از انتظار برام اتفاق افتاد . بعد از چهل روز به زحمت افتادن خانواده ام و امد و شدهای خواستگارم و صحبت طی شش یا هفت ساعت ( درمجموع) و بعد از اینکه جواب بله رو دادیم . و اقای خواستگار هم در صحبتهاش نظرش رو به این صورت بیان کرد که از هر لحاظ با هم توافق داریم ،دیروز صبح در کمال ناباوری مادر خانواده زنگ زد و گفت استخاره کردیم بد امد شرمنده تونیم . هر چند مادرم معترضانه به مادر شون گفته بودند که استخاره رو اگر بهش معتقدید (من اعتقادی در مورد کاربرد استخاره در زمینه ازدواج ندارم . چون عقل و مشورت هر دو منجر به تصمیم گیری شده بودند) می بایستی قبل از اینکه این همه دو نفر با هم اشنا بشن انجام میدادید . نه الان . چون این خانواده دو بار از ما جواب خواستند . دفعه اول که نظر مثبت مون رو مطرح کردیم اصرار کردند باید اشنایی ها بیشتر بشه و بعد از اینکه برای دومین بار هم نظر خواستند و جواب مثبت دادیم با بهونه کردن استخاره این طوری با روحیه من بازی کردند . از دیروز صبح تا امروز تا حد مرگ گریه کردم . من برنامه مشخصی برای زندگیم داشتم و قبل از مطرح شدن این ماجرا شروع کرده بودم برای دکترا میخوندم . با طرح این قضیه دیگه نتونستم تمرکز کنم . و به این فکر میکردم ازدواج مهمتر از ادامه تحصیله . و اما حالا علاوه بر اینکه نتونستم از این ایام استفاده کنم (هفته بعد ازمون دکتراست ) حداقل اعتماد به نفسی هم که داشتم از بین رفت . از همه دوستان خوبم تقاضا دارم کمکم کنند . راستی پیش مشاور هم رفتم هرچند خیلی سعی کرد ارامم کنه ولی ...
سلام.اي بابا ،چرا اينقدر مسئله رو براي خودت بزرگش كردي؟همون بهتر كه رفت.آدمي با اينهمه وسواس،من مخالف صحبتهاي قبل از ازدواج نيستم اما آخه مگه آدم تو اينطور صحبتها چقدر ميتونه طرفشو بشناسه؟باور كن تا يه مدت با كسي نشست وبرخاست نداشته باشي نميتوني كامل بشناسيش.نمي فهمم چرا ناراحتي؟تو كه هم تحصيلاتت بالاتره،هم شغلت صدبار از اون بهتره وهم اينكه به نظر من منطقي تراز اون مياي.نبايد انقدر در مقابلش كوتاه ميامدي كه اون به خودش اجازه بده فكر كنه كه از طرف تو همه چي تمام شده و اين خودشه كه بايد جواب آخر رو بده.حالا هم واقعيت اينه:هيچ اتفاق مهمي نيفتاده.شما بايد به زندگي عادي خودت برگردي،به كارت برس،تو همين يك هفته تلاش كن درس بخوان وآزمونتم بده.براي ادامه تحصيل هيچ وقت دير نيست.سعي كن امسال هم پس انداز كني وهم درس بخواني وهم به خواستگاراي ديگت فكر كني.بايد بين همه جوانب زندگيت تعادل برقرار كني.اين خيلي مهمه.نبايد فقط به ازدواج يا فقط به درس يا به كار مشغول باشي باور كن همزمان ميشه در هر سه موضوع فعاليت كني وانشاءالله موفق بشي.اما اين برات يه تجربه باشه كه اينهمه روي ازدواج وروي يك شخص بخصوص تمركز نكني.مطمئن باش خيري تو اين مسئله هست.شايد اين ازدواج به صلاحت نبوده.بازم به اون آيه قرآن كه دوستمان نوشتن فكر كن.خلاصه كلام:آرامشت رو حفظ كن وازاين به بعد بين تمامي ابعاد زندگيت تعادل برقرار كن.آدمهاي موفق ،آدمهايي هستند كه متعادلندواين تعادل باعث ايجاد آرامش در اونها ميشه برات آرزوي موفقيت ميكنم.
سلام عزیز دلم، الهی اشکال نداره، این چیزا پیش میاد گلم می دونم سخته اما تو باید به فکر خودت و بهتر کردن زندگیت باشی، نه اینکه چرا اونا اشتباه کردن یا نتیجه ای مطابق میل شما نگرفتن. لطفا دیگه بهشون فکر نکنید. مطمئنن خداوند بهتر از این ها واستون کنار گذاشته، پس صبور باشید. و این سوال ها را از خودتون و کسی دیگه نپرسید چون فشار بار منفیش رو خودتون بیشتر میشه، راستی می دونی نسبت به خیلی ها خوشبخت تری و تو این دوره زمونه که خواستگار پاشو دم خونه خیلی از دخترای گل ایرانی نمی ذاره تو خواستگار داری؟...
خواهر نازنینم اشکالی نداره از همین لحظه کتاب های آزمون را بردارید و مطالعه را شروع کنید باور می کنید خیلی از رقیب های شما حتی این فرصت را هم ندارند که مطالعه کنند. نه دیر نشده پس شروع کن به خوندن و مرور کردن. آزمون دکتری فقط مرور می خواد با یه دست توانا واسه نوشتن و مطمئننا شما که به این جا رسیدین به راحتی از پسش بر میاید.
از خدای مهربون کمک بخواه اینا مشکلات کوچیک زندگی هستن که گذر زمان محوشون میکنه.
اما الان زمان را از دست نده به خاطر آزمون دکتری.
به: اعتماد به نفس و ازدواج
سلام دوستان خوبم از اینکه وب سایت دوباره راه اندازی شد خوشحالم
ولی ناراحتی اینکه اینگونه و با نام استخاره به قران پس زده شدم با شدت هر چه تمام ادامه داره . اینکه اینقدر تحقیر شدم داره داغونم میکنه.
چرا خانواده برخی از اقایون به خودشون این اجازه رو میدن که اینگونه با روحیه دختران بازی کنند . ایا چون تعادل تعداد دختران مجرد دم بخت نسبت به پسران بهم خورده باید انصاف و وجدان اخلاقی رو زیر پا بذاریم .
من این گلایه رو دارم اگر خانواده پسر به استخاره معتقد هستند و تصمیم نهایی با استخاره به قران معلوم و معین می شه چرا قبل از اینکه دختر و پسر این همه با هم اشنا بشند و صحبت کنند سراغ استخاره نرفتند؟
ایا این انصافه وقتی از دختری با هزار امید و ارزو جواب بله رو گرفتیم ، با تمام وجودمون تحقیرش کنیم و بگیم شرمنده استخاره بد اومد ؟
اگر مورد پسند و مقبول نبودم ، اگر شرایط تحصیلی و شغلیم مورد رضایتشون نبود، چرا باید چهل روز این بازی مسخره رو ادامه بدن و بعد به نام دین و رجوع به قران جواب بله ی من رو رد کنند. می شد در همون جلسات اول با پیگیر نشدن قضیه این مسئله رو نشون داد. نه اینکه در اخرین ملاقات حضوری من با خواستگارم طوری ابراز کردند که من قضیه رو تمام شده تلقی کردم و حتی به اینکه مراسم چطور برگزار شه فکر کردم ( قسم میخورم هر دختری جای من بود و در این برخورد ها و ملاقات ها، برخورد و عکس العمل مادر و خواهر و همچنین خود خواستگار رو میدید فراتر از اینها فکر میکرد.). واین تنها و تنها نشان دهنده غرور و خودخواهی خانواده هایی است که با چنین رفتارهایی قلب یک خانواده رو به درد میارن .
به قول دوستان خوبم صد در صد حکمت خدا در این بود که این ارتباط در همین مقطع قطع بشه ، چرا که برای خانواده هایی این چنینی خیلی راحت و عادی است که بعد از مدتی سر کوچکترین بهانه ، بگن استخاره کردیم خوب اومد میخوایم برای پسرمون یه زن دیگه هم اختیار کنیم . این افراد باعث منزجر شدن جوانها از اسلام میشن .
مراجع تقلید بزرگ ما معتقدند وقتی عقل و مشورت میتونه راهگشا باشه استخاره کردن معنایی نداره . گذشته از اون استخاره وقت و زمان و شرایط خاص خودش رو داره .
چه بسا من اگر اعتقادی به حکمت خدا و تقدیر و سرنوشت نداشتم ، با این بهانه خانواده پسر از دین زده میشدم . در حالیکه من بعد از شنیدن این خبر با دل شکسته رفتم امامزاده و ضجه وار گریه کردم ، نه اینکه چرا مقبول نبودم . به خاطر اینکه چرا باید این همه بی عدالتی در جامعه ما وجود داشته باشه . و برخی از خانواده ها به خودشون اجازه بدن بزرگترین صدمات روحی رو به دخترهای دم بخت وارد کنن.
دوستان من تا چند روز اینده 27 ساله میشم . ایا به نظر شما وقت ازدواجم گذشته ؟ ایا دوباره موقعیتهای خوبی خواهم داشت ؟
حرفهای مادرم و اطرافیان تمام انگیزه من رو برای ادامه زندگی ازم گرفته؟
منتظر نظرات شما هستم. چرا که تسکین دل خسته ام هستند
دوستان خوبم تنهام گذاشتید ؟
دوستان چرا کسی به داد دل شکسته ام نمیرسه؟
سلام دوست عزیز
نمی دانم چرا آن خانواده چنین کاری کردند که البته پسر در این ماجرا مقصر بوده.
کسی که تصمیم به ازدواج داره که دیگه استخاره نمیکنه!
من به عنوان یک پسر بعضی مواقع شرمنده شما خانومای توی سایت میشم چون یک سری مطالب واقعا عجیب غریبه برای من به شخصه.
در هر صورت احتمال میدم اونا به هر دلیلی شما را نپسندیده اند که با بهانه استخاره جلو آمدند.
حتما قسمت این بوده و باز خدا را شکر کنید چون هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت نیست. خانواده شما درست گفتند و این کار دارای حکمت هست که از دیده ما انسانها مخفی است.
دوست عزیز روی این موضوعات استرس نداشته باشید. وقتش که برسه حتی اگر سن بالاتر از 35 هم رفته باشه ازدواج رخ میده.
در رابطه با اون پسر هم باید بگم که باز فکر می کنم ترس از مسئولیت باعث دو دلی و تردید در اون شده که این چنین کاری کردند.
در هر صورت بهتره با یکی از دوستای نزدیک و یا مادرتون و یا خواهرتون و هر کسی که در این جور مواقع سنگ صبور شما هست کمی درد دل کنید و این مسائل را براش به صورت کامل بگید. برای خارج شدن ذهن از این فکرا بهترین راه همینه.
امیدوارم به فعالیتی مفید و سازنده دست بزنید
شاد باشید و سلامت :72: