-
RE: جنس مخالف نه ،متفاوت
سلام ستاره
بعضی ارسالهاتون در این موضوع بیشتر مربوط به موضوع « دوباره چرا؟» می باشد.
از طرفی من هیچکس را دعوا نمی کنمو حوصله ام هم سر نمی ره، بحث هم کاملا جدی بوده ( یا لااقل من اینطور تصور می کردم). اما باید یاد بگیریم که فقط نظرات خود را در مورد نظرات فرد مقابل بگوئیم. انتقاد وقتی سازنده است که متوجه شخصیت طرف مقابل نشود. از طرفی با بالا بردن ظرفیت خود مطالب به ظاهر انتقاد ( که ممکن است حتی متوجه شخصیت ما باشد) را با سعه صدر پذیرا باشیم.
دوستان نادیده و عزیزم
من دوستان شیرین تر از جانم را متوجه این نکته بدیهی( اما نادیده گرفته شده) می کنم که ما می خواهیم با این موضوعات در عالم مجازی آگاهی بخش بوده و از طرفی از آگاهی های دیگران استفاده کنیم. هر کسی از هر جایی با هر مشکلی و ....، ممکن است روی این صفحه بیاید. خوبست که در دریچه دیده او بنشینم و ببینیم پست ها و یادداشتهایمان چقدر آموزنده است. افراد چگونه مبهوت چندین صفحه مطلب را خط به خط مرور کنند تا در بین مطالب آن به قول ستاره گلچین کنند. اما باید هم گل باشد، تا گلچینی انجام شود. پس کمک کنیم تا کمتر بین آنها خار وارد شود.
وقتی احساسها، طعنه ها، مچ گیری ها جای محتوای غنی افکار شما عزیزان را می گیرند. حداقل ضررش احساسهای ناخوشایندی هست که به شما دست میدهد. بیایید خودمان را به نفع همه عزیزانی که در این تالار و سایت به دنبال التیام و چراغی می گردند، ذبح کنیم. بیاییم یک نوع عشق را تجربه کنیم. و به انسانها به عنوان طرف دعوا و درگیری ننگریم. به هرکسی انتقاد بکنیم، نظر مخالف بدهیم، اما احساسهای آنها را هدف نگیریم.
یادداشتهای خود را مرور کنیم، و ببینیم آنگاه که بر اساس احساس انفجاری خود حرفی زدیم ، یا بر اساس احساس انفجاری کسی تحریک شدیم، در هر دو صورت بحث هایمان به انحراف کشیده شده است. ( متاسفانه یکی از مسائل تنش زا خانواده ها از چنین مسائلی نشات می گیرد. تازه اینجا بحث نظری هست. وقتی به مسائل زندگی که لذت و رنج ما نیز مستقیما به آن گره می خورد، مشکل حادتر می شود.)
ما نمی توانیم به راحتی بگوئیم عصبانیت نقطه ضعف من هست، و در ارتباطهایمان از آن مرتب استفاده کنیم. اگر چنین کردیم بازخوردهای گزنده آن دامان ما را می گیرد.
بیاید در اینجا که گفتمان مکتوب هست، و می توان روی صحبت های دیگران فکر کرد، این کار را بکنیم و سنجیده و به تدبیر سخن بگوئیم و کنترل احساسات را تمرین کنیم.
اصلا احساس خوشایندی نسبت به نقش ریش سفیدی که در اینجا بازی می کنم ندارم. اما سعی می کنم زبان انتقادم نرم باشد.
از گردآفرید نیز به خاطر رویکرد قشنگشون در این موضوع سپاسگزارم. ( راستی پارسی صلوات چی میشه؟!:)
-
سلام ستاره ؛
به سبک خودت میخوام جوابتو بدم .
اول اینکه من برای بحث کردن با شما هیچ حساسیتی ندارم . همین طور هم عرض کنم که اصلا هم نگفتم که خسته شدم من عرض کردم بحث با شما بی فایده ست الان هم میگم .پس هیچ ربطی به ادعای من درباره ی موج بودنم نداره .
همان طور که خودتان اشاره کردید فردی هستید که زود عصبانی میشید و دست خودتان هم نیست کنترل کردن پس بهتره اول این مشکلتان را حل کنید بعدا بیاید تا بحث کنیم . اما تعجب اینجاست که دوستان در تالار به بنده ایراد میگیرند که نوع حرف زدن من از صراحت گذشته و با بی احترامی حرف میزنم ولی نمیدونم چرا همین دوستان نوع حرف زدن شما را مورد نقد قرار نمی دهند ( البته باید بگم که بنده تذکر دوستان را در مورد خودم درست میدانم )
اما بنده در هیچ کدام از پست ها به شخص نظر دهنده توهین نکردم و اگر تند جواب دادم به نظریه ی طرف بوده که با تذکر دوستان دارم سعی میکنم خودم رو اصلاح کنم . اما شما چی ...
^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^
-
سلام .
وقتی داشتم پست بالا رو می نوشتم هنوز مطلب آقای سنگ تراشان رو نخونده بودم .
-
با درود؛ستاره گرامی من شما را به پاسخ مدیریت محترم تالار ارجاع می دهم. . . . . . و اینکه:برو این دام بر مرغی دگر نه!که من برای وقت خودم بیش از مجادله کلامی با شما ارزش قائلم.
-
سلاممم :
ضايع !!!!شدم رفت !!!اره ؟؟؟؟!!!. حالا يكي به نفع شمادوتا.
اقاي سنگ تراشان كاملا با دستور شما موافقم .(منظورم از عصبانيت ،عصبانيت و حساسيتم در اين مورد به خصوص(چند همسري ) بود ،شما كه خوب علت حساسيت من را ميدونيدبه هر حال من عذر خواهي مي كنم.
اقاي سنگ تراشان شما كه شاهديد . من همينطور كه اينجا از خامها جانب داري مي كنم و به بعضي ها برمي خورد ( چون نمي خواهند دو تا كلوم حرف حساب بشنوند و مي ترسند كه يك وقتي از مزاياي ( چند همسري برايشان كم شود)حرف حق تلخ ديگه.)در قسمت «وابستگي همسرم به خانواده اش »هم از اقايان جانبداري كردم كه خانمها بيشتر هواي سرورانشان را داشته باشند .
ولي چشم قول مي دهم كه احساساتم را در اين مورد كنترل كنم.
در ضمن تقصيرمن نبود ،تقصير استينم...، نه تقصير احساسات منفي بود كه در اين مورد خاص فوران مي كنه وگرنه من قصد توهين به احدي را ندارم.شما كه انشاءلله مردهاي خوبي هستيد .و مي گوييد خدا يكي زن هم يكي.
اقاي گرد افريد هر طو ر را حتيد لطفا.
طبيب از روي مزاج خودش طبابت مي كنه.صيدي نيست كه دامي باشد.
-
سلام :
طاهره جان كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كمك!!!!!!!! چرا پيدات نيست . نبودي مردها دست به يكي شدن .من كه حرف بدي نمي زنم . ميگم مردها بايد قانع باشند و سرشان به زندگي خودشان و حرفم را هم پس نمي گيرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اخه دوبار چرااااااااااااااااااااااا ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.تو بگو من حق نمي گم.تازه اينو از زبان همممممه زنها مي گم.
طاهره نازنينم منو درياب .كمك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام .
ببینم خیلی به مزایای چند همسری حسودی میکنید ؟ یعنی دوست دارید زن ها هم از نظر قانون اجازه ی چند شوهر داشته باشند ؟
پس روایتی رو براتون تعریف میکنم تا بدونید که اسلام به چه دلیل با چند شوهری برایت زنان مخالف است :
^^^^^^^^^
چهل تن از زنان عرب نزد مولا از شهوت مرد سوال کردند ، جواب گرفتند که از ده قسمت - 9 قسم برای زن و 1 قسم برای مرد میباشد . گفتند پس چگونه است که با این حساب دستور وارونه آمده ( مردان میتوانند زنان متعددی اختیار کنند ولی زنان نمیتوانند ) مولا علی (ع) رو به زنان کرد و به ایشان دستور داد که هریک از زنان کاسه ای آب بیاورند و آوردند و دستور داد که همه آبها را در داخل یک ظرف بریزند و ریختند و سپس دستور داد که هر یک آبی را که در داخل ظرف ریختند بردارند و زنان همگی گفتند که این مویثر نشود و مولا علی (ع) فرمود که حکم سوال شما در همین است .
با دقت در این حکم مولا در میآبیم که چنانچه زنی با چند مرد جماع داشته باشد و فرزندی از او متولد شود نمیتوان گفت که فرزند از آب کدام مرد میباشد و حق و حقوق این بچه ی بیچاره چه می شود .
^^^^^^^^^^^^^^^^^
تازه بابا ما همین یه زنم نمیگیریم چه برسه به چندتا !!! . یه سری به آمار ازدواج بزنید .
-
سلام .
خانم ستاره مثل اینکه خیلی خوش به حالت شده و خودت رو جدی گرفتی !!! که فکر میکنی میتونی کسی رو عصبانی کنی .
داری میگی مردها بايد قانع باشند و سرشان به زندگي خودشان !!! برو بابا مرد های بیچاره صبح تا شب سر کارند خدا میدونه این زنهای باوفا دارند چی کار میکنند !!! . ( البته استثنا هم وجود داره )
همه خانم های محترم بدونند مجبورم جواب این ستاره رو اینجوری بدم .چون بفهمه داره چه جوری درباره ی مردها حرف میزنه .
شما اونقدر بی ادبانه حرف میزنی که آدم مجبوره چیزهایی که دوست نداره رو هم بگه تا فکر نکنید که کس مهمی هستید و هر چیزی که بخواید می تونید بگید .و بقیه به خاطر ادبشون بیخیال میشن .
-
سلام .
بنده اعتقاد به برابری صد در صد زن و مرد دارم و اصلا هم عقده ای نیستم که همش بشینم ببینم مردا چی دارند زنها چی دارند . اصلا هم برام زن بودن یا مرد بودن مخاطبم تفاوتی نداره . همه ی زن های ایران رو ناموس خودم میدونم و با همه ی مردای ایران برادرم .
ستاره تو روشت تجدید نظر کن .
-
سلام:
الحسود لا يسد . زبنتون را لطفا تامدتي (10دقيقه)گاز بگيريدو محكم فشار دهيد
حالا معلوم شد كي تو هين مي كند .
مطلب بالارا .كاملا درسته ومنطقي. الهي قربون مولام برم كه همه حرفهاش حقه.
خواهشا يك چيزي را بدان زن اصيل و شير پاك خورده وقتي عشق ناب و قشنگش را به كسي پيش كش كرد و اگه حتي درمقابل عشق نيمه كاره ي مردي را دريافت كرد(هرچه قدر هم كمبودداشته باشه حتي تصور مرد ديگه اي رو تو ذهنش هم راه نمي ده) و تا اخر عمر اون عشق رو تو گنجينه قلبش نگه مي داره.مگه اينكه خود اون مرد قلبش را بشكافد و ...................
خسروان صلاح مملكت خويش خوددانند . به هر حال مطالبي را كه گفتم به نفع خود مرد خانواده و فرزندان و در نهايت اجتماع است.يك وقتي به خودشان مي ايند و ميبينند « خود كرده را تدبير نيست »مي گوييد نه!!!!!!!!!!!!!!!!! برويد از چند مرد كه« جيز شدن »نظر خواهي كنيد.