پرتوی گرامی بسیارند دخترانی که برای رسیدن به پسر مورد نظر خود از روابط قبل از ازدواج خود نمی گویند. جراجی پرده بکارت می کنند و مهمترین مسئله را دروغ می گویند. یک طرفه نیست قضیه
نمایش نسخه قابل چاپ
پرتوی گرامی بسیارند دخترانی که برای رسیدن به پسر مورد نظر خود از روابط قبل از ازدواج خود نمی گویند. جراجی پرده بکارت می کنند و مهمترین مسئله را دروغ می گویند. یک طرفه نیست قضیه
سورنای عزیز! من میگم روابط قبل ازدواج اگه قبل از ازدواج تموم شده باشه و اثراتش به زندگی فعلی کشیده نشه هیچ اشکالی نداره ( گرچه از بیخ با روابط خارج از ازدواج مخالفم) و اگه بده برا هر دو جنس بده! چه دختر چه پسر! و شرع هم زن و هم مردو یکسان گناهکار میدونه. منتها عرف مزخرف و جاهلی ما مردو کامل آازد گذاشته و حتی کارهای گناه آلودشم عیب نمیدونه.
اما اینکه اون شخص ثالث بعد از ازدواج همچنان حضور داشته باشه و ما قضیه رو هی بخوایم مخفی کنیم یا یه شکل دیگه نشونش بدیم غلطه! حتی اگه مرد حق داره تا 4 تازن بگیره باید با صداقت اینکارو بکنه. و اون دخترا هم گناهشون به خاطر عدم پذیرش جامعه است تازه در مورد اون دخترا هم پسرایی که بعد از ارتباط نزدیک ولشون میکنند مقصرترند.
در کل حرف من ان که فرهنگ جامعه مون یه تحول اساسی نیاز دازه! حالا لطفا شما بازم دلخور نشید که من فمینیستی حرف زدم! دروغگو دروغگوه چه دختر چه پسر! ولی درکل اوضاع بیشتر به نفع آقایونه!
این نظر شماست که روابط قبل از ازدواج اشکالی نداره. شما مشکل خود رو می بینید و بنابراین مطابق مشکل خود صحبت می کنید و دیگر مسائل را مشکل نمی دانید.
منم بیام بگم اون مردا گناهشون عدم پذیرش جامعه است و مجبورن مخفیانه این کار رو انجام بدن. غلط غلطه!
من به عنوان پسر هراسانم از اینکه کسی که او را می خواهم انتخاب کنم دختر است یا زن!!! این حق من است بدانم که دختر را به عنوان همسرم انتخاب می کنم یا زن!
سلام شادزی عزیز
به نظر من این من و شما و خانواده های ما که اعضای کوچکی از این جامعه هستند فرهنگ مون رو میسازیم پس بیایید از درون خودمون و خانواده خودمون شروع به فرهنگ سازی کنیم زود ناامید نشید و با همین پسر به اصطلاح بی کلاس با تمام مشکلاتی که میدونید سرراهتون هست شروع کنید تا درسی باشد برای دیگران تا بتونیم از دورن خودمون فرهنگ مون را اصلاح کنیم
خوشبخت باشید
سلام خانم محترم
به نظرم اینکه به دلیل مخالفت خانواده های شما کل فرهنگ ایران را زیر سوال ببرید کار صحیحی نیست.
در بیشتر شهرهای بزرگ ایران دیگر اینکه خانواده ها برای پسر یا دختر تصمیم بگیرند وجود نداره و حرف اول را پسر و دختر می زنند.
در زندگی امروزه در ایران و بخصوص شهرهای بزرگ، خانواده ها بیشتر نقش راهنما را بازی می کنند و فقط همین.
امیدوارم موفق باشید :72:
از همه دوستانم ممنونم که تنهام نزاشتید وبا حرفهای قشنگتون کمکم کردید.شما درست میگید که هر پدر و مادری صلاح فرزندش رو می خواد.متاسفانه پدر و مادر من فقط مخالفت می کنند و کلمه ای با من حرف نمی زنند و نمی خوان حرفهای منو بشنوند و وقتی حرفی می زنم با مخالفت شدیدشون روبرو میشم و باز سکوت می کنند و من می مونم و یک کوه غصه.دلم می خواست بتونم با مادرم درد و دل کنم وبرای یک بار هم که شده بیاد ببینه دخترش چی میگه.چرا این مرد رو برای زندگی انتخاب کرده.معیارام چیه؟برای یک بار به این بشر زنگ بزنه و باهاش دو تا کلمه حرف بزنه.دیروز نامزدم گفت بیا غیابی عقد کنیم بعد زندگیمون رو که ساختیم بهشون بگو عقد کردم تا بفهمن که اشتباه می کردند .من کوچکترین حمایتی از طرف خانوادم نمی شم.خانواده نامزدم هم فشار گذاشتن که این چه وضعی اگه دختر نمی دن این روابط دیگه چیه؟به نظر شما چیکار کنم؟دارم دیونه میشم و کسی به دادم نمی رسه.توی خانواده ما ظواهر حرف اول می زنه همه عقلشون به چششون هست به جز من بخت برگشته
سلام شادزی عزیزم
خانومی الان مرحله ایه که شما باید تصمیم بگیری و انتخاب کنی ببین کدومش برات آرامش بیشتر داره قرار یه عمر زندگی کنی اگه می بینی دوری از نامزدت برات غیر ممکنه پس با خانوادت جدی صحبت کن بهتره کمی بترسونیشون اونا هیچ وقت نمی خوان که تورو از دست بدن اگه می دونی مخالفت خانوادت غیر منطقیه و به همسرت شناخت کامل داری و ازش مطمئنی خانوادت رو متقاعد کن
موفق باشی گلم
بلوم جان ممنونم این حرف تو فقط نمی زنی همه می گن .خوب وقتی قانع نمی شن چیکار کنم؟ خودم حلق آویز کنم؟وقتی حاضر به صحبت با پسر نیستند و این رو کسر شان می دونن تقصیر من چیه؟کسی هم نیستم که وایسم روبه روشون و جنگ و دعوا راه بندازم.اگر متقاعد می شدند که این وضع نداشتم.همه می گن برو یه چیز پولدار و خوبی بزن تو تور ولی یکی نمی گه آیا اخلاق داره یانه؟ درست باهات حرف می زنه یانه؟ای بابا کار من از این حرفا گذشته.من باید تنهایی آستین بالا بزنم.
خوب پس باید بترسونیشون
بگی خودم تنها اقدام می کنم حالا که راضی نمی شین منم خودم می رم جلو
البته این در صورتیه که به همسرت اعتماد صد در صد و شناخت کامل داشته باشی
جدی وایسا بگو من نامزدمو دوست دارم شما هم اگه منو دوست دارین باید قبول کنین در غیر این صورت منو از دست می دین
شاید این حرفت یکم اونا رو بترسونه
شادزي جان سلام
فكر مي كنم شما و پدر و مادرت با هم خيلي راحت نيستيد و رك و راست صحبت نمي كنيد چون هر سه نفر فقط حرف خودتان را مي زنيد و سعي نمي كنيد يكم كوتاه بياييد به نظر من تنها راهش انتخاب يكي از دوستان يا آشنايان بعنوان واسطه است كسيكه هم شما بتوانيد راحت حرفتان را به او بگوييد و به او اعتماد داشته باشيد و هم پدر و مادرتان
اگر پيدا نكرديد به دنبال يك مشاور خوب باشيد.
باور كنيد مشاور خيلي خوب مي تونه به شما كمك كنه امتحان كردنش ضرر ندارد.
درمورد پيشنهاد نامزدتان كه گفتند پنهاني ازدواج كنيد دقيقاً تجربة تلخ يكي از دوستان است كه در سايت نوشتند و ايشان 6 سال در فقر و تنگدستي زندگي كردند (فكر مي كنم عنوانش «خيلي تنهام » بود) اصلاً به آن فكر نكنيد
موفق باشي