RE: از کجا می توان احساس واقعی آقایان را به خانمها فهمید؟
سلام دوست خوبم:
من تمام تاپیک های شما را خوندم..کم اینکه دوستی هم به من خوندن این مشکل رو پیشنهاد کرد....
موضوع جالبی است و من درک می کنم شما را چگونه درگیر کرده است...
در رابطه با فهمیدن احساس واقعی دو نفر مقاله تو سایت های روانشناسی و کتاب ها زیاد هست ولی به نظر من آنها بسیار کلی است و نمی توان به همه تعمیم داد///
دوستان پاسخ ها کاملی داده اند....
من خودم گمان می برم شما باید خود را از این خیالات به هر طریقی شده خارج کنید.آقاین شبیه ما نیستند.... گاه برای یک تبریک ساذه نولد هیچ منظوری ندارند و ما خانم ها اشتباها تعبیر دیگری می کنیم...
به نظر منم این روند بچه گانه شده و از شخصیت هر دو طرف به دور است...کاش ایشان را به حال خود بگذارید ...
اگر سلام کرد بکنید و نکرد نکنید....
پجواب پیام هم من معمولا نمی دم ....کاری دارد تلفن کند...
خود را با چیزهای دیگر سرگرم کنید و وقت و روح با ارزشتون رو به خاطر ایشون و فکر که چه منظوری داشته اصلا تلف نکنید...
منظور وی به خودش مربوط است..
یک لحظه فکر کن:شما این همه فکر و خیال می کنید ولی شاید وی حتی به این موضوع فکر هم نکند؟این چیزها از نظر آقایون (بعضی)جز روابط عادی است...شما به او بی توجه شوید چکار دارید رفت یا اومد...این به شما مربوط نیست.....به وی نشان دهید مشغولید و از دسترسش دور باشید تا او دنبال شما بگردد.
ایشون اگرم نهایتا هر قصدی داشته باشه بهتون میگه.....
شما همین طور مثل 2 همکار به رابطه خود ادامه دهید...بی احترامی نکنید.....شخصیت خود را نشان دهید..رفلکس بچه گانه ندهید.....
منم مثل شما 5 سال قبل عینا این مورد رو داشتم داشتم دیوانه می شدم اصلا نمی دونستم چی درسته و چی غلط آخرشم این کارا رو که به شما گفتم کردم و جالبه بونی اون بعد 2.5 سال از من خواستگاری کرد(منم گفتم:نه)حالا فکر کن اگر می خواستم همه این 2.5 سال به این کاراش فکر کنم و اهمیت بدم باید درسمو ول می کردم و می چسبیدم که اون چه می کنه....به حال خودش بذارش ....
موفق باشی..نتیجه رو بگو بهمون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
شما همین طور مثل 2 همکار به رابطه خود ادامه دهید...بی احترامی نکنید.....شخصیت خود را نشان دهید..:104:
منم مثل شما 5 سال قبل عینا این مورد رو داشتم داشتم دیوانه می شدم اصلا نمی دونستم چی درسته و چی غلط !!!!
دوست عزيز
در تاکيد ارسال قبلي و تکميل نظر rsrs عزيز،
کار درست درسته ، rsrs عزيز چرا نمي دونستيد چي درسته وچي غلطه؟ بنظر من همه ما مي دونيم چه کاري درسته وچه کاري غلط ، فقط کافيه به اون کار وعکس العمل بصورت مجرد نيگا کنيم.
مثلا "تشکر نکردن از کسي که بهمون هديه داده " غلطه ، خب بي احترامي نکنيد ،دليلي هم نداره که با يه شخص خاصي اين رفتارو نشون بديم. اما اگه حدس زديم که منظور خاصي داره وما از اين کارش خوشمون نيومد. بازم خيلي محترمانه و با قاطعيت مي تونيم بگيم "متشکرم از لطفتون اما من نمي تونم اينو ازتون بپذيرم"
Baby عزیز...
در جواب سوالتون آخه اون موقع 20 سالم بود بلد نبودم چی به چیه ولی خیلی زود احساس کردم مسخره است که عمر و وقت و شخصیتم رو صرف این کنم که اون می خواد چکار کنه این بود که ولش کردم قضیه رو تا بعد ..... ضرر هم نکردم.....
دوستان عزیزم از تک تک نظراتتون ممنونم
اگر خانم بخواهند همکاریشان را ادامه دهند اما به این آقا وابسته نشوند چه راهکارهایی ارائه میدهید؟
ممنون
به نظر من اين قدر رابطه ي شما سرد و خشكه كه نميشه گفت مثلا رابطه ات رو كم كن تا وابسته نشي چون در واقع اصلا رابطه ي خاصي وجود نداره
و اما شما دوست عزيزم مرتب نشينين يه گوشه و شروع كنين به حلاجي كردن حركات اون اقا كه اين كارو كرد پس به من توهين كرده و اون كارو كرد پس منو دوست داره و ...
اصلا اصلا به اين آقا و حركاتشون فكرم نكنين چه برسه به اينكه بشينين حركات و رفتارشون رو تجزيه تحليلم بكنين..........فكر كنين ببخشيدا مثلا يه گلدون كنارتونه و اصلا زير نظرش نداشته باشين......... هر چه بيشتر زير چشمي حركاتشو زير نظر بگيري و اينكه كجا ميره و با كي حرف ميزنه و وقتي جواب سلامتونو ميده تن صداش ملايمه يا خشنه و... باعث ميشه بيشتر بيشتر از حركات عاديه اون براي خودتون كاخ بسازين و اونو دليل شيداييش در نظر بگيرين....و يه سلام و عليك معمولي رو كه هر 2 همكاري (حتي اوناييي كه سايه هم رو با تير ميزنن) انجام ميدن رو دليلي بر يك حركت عاشقانه قلمداد كنين...........
تا ميبينين داره ذهنتون معطوف ميشه به رفتاراش سريع فكرتونو مشغوله يه مساله ي ديگه كنين......... هر وقت بيكار ميشين و موضوع جالبي براي تفكر پيدا نميكنين سراغ نقد رفتار اين آقا نرين .........
سلامی دیگر به دوستان....
منظورتان از ادامه همکاری چیست و وابستگی...کمی توضیح دهید؟
همانطور که گفتم این دو نفر با یکدیگر همکار هستند ، این همکاری به مرور زمان وابستگی ایجاد می کند ، شاید حرف خاصی هم به میان نیاید اما با همان ارتباط کم هم خانم فکر می کند که وابستگیش بیشتر می شود از طرفی هم نمیتواند رابطه کاریش را با این فرد به هم زند در این موقعیت رفتار درست و عقلانی کدام است؟
سلامی دیگر..
ببینید برگ سبز عزیز همان طور که قبلا گفتم کاملا مشخص است که این خانوم سردرگم هستند......و یک چیز دیگر اینکه خود بیش از حد به این اقا توجه نشان می دهند .... و در نتیجه این توجه باعث می شود فشار زیادی را متحمل شوند و این فشار روی رفتار او اثر گذارد.
بهترین کار در این موقعیت ادامه کار و همکاری با آن اقا بدون هیچ جلب توجهی....است.
در ضمن این موقعیت خود نیز می تواند تمرینی باشد برای ""صبر"" کردن....
نمي دانم سريال "جايزه بزرگ" را يادتان هست يا نه؟ (مهران مديري توي بانك يه ماشين برنده شده بود و بخاطر اشتباهي پيش اومده بود كه يه شريك هم براش پيدا شد و ....)
توي اون سريال خواهر مهران مديري هم يه همچين وضعيتي داشت به نظرم!! (ببخشيد ها سوء تفاهم نشه يه وقت!) اون توي خياطي كار مي كرد و دائم فكر مي كرد كه صاحبكارش ازش خوشش مياد و كوچكترين حركت اونو، نشانه اي از ابراز علاقه اون نسبت به خودش مي دونست و ...
به نظر من هم داستان خانم موضوع اين تاپيك يه چيزيه شبيه به همين.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلامی دیگر..
ببینید برگ سبز عزیز همان طور که قبلا گفتم کاملا مشخص است که این خانوم سردرگم هستند......و یک چیز دیگر اینکه خود بیش از حد به این اقا توجه نشان می دهند .... و در نتیجه این توجه باعث می شود فشار زیادی را متحمل شوند و این فشار روی رفتار او اثر گذارد.
بهترین کار در این موقعیت ادامه کار و همکاری با آن اقا بدون هیچ جلب توجهی....است.
در ضمن این موقعیت خود نیز می تواند تمرینی باشد برای ""صبر"" کردن....
نقاب عزیز سردرگمی این خانم را از کجا متوجه شدید ؟از طرز برخوردشان ؟ این طرز برخورد به خاطر رفتار آن آقا است.
ولی این که میفرمایین صبر را پیشه خود سازد درست اما نمی تواند وابسته نشود مگر اینکه آن رابطه به هم بخورد آن هم که نمی شود . و واقعا نمی داند رفتارش برای خودش به چه صورت باشد که وابسته نگردد
منظورتون از جلب توجه چیست؟
اینکه به آقا توجهی خاص نکند ؟ یا اینکه رفتاری انجام ندهد که آن آقا را متوجه خود کند؟
اگر ممکن است رفتار آقایان را در برخورد با خانم ها در این تاپیک باز و موشکافی کنید ، خیلی کمک خواهد شد.