بله درسته .ولی وقتی حکم طلاق غیابی صادر می شه که من 6 ماه بعد از 3 بار چاپ شدن تو روزنامه ازش خبر نداشته باشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله درسته .ولی وقتی حکم طلاق غیابی صادر می شه که من 6 ماه بعد از 3 بار چاپ شدن تو روزنامه ازش خبر نداشته باشم.
برفین جان کاش هدفت را مشخص می کردی، اگر هدفت طلاق گرفتنه فکر می کنم راههایی برای اینکار هست:
اول صحبت منطقی خودت یا وکیلت با همسرت و قانع کردن اون برای رضایت به جدایی
دوم اجرا گذاشتن مهریه ات و طلاق در ازای بخشش مهریه
سوم و چهارم هم دارد
مگر اینکه قصدتان جدایی نباشد و چیز دیگری نیتتان باشد. در این صورت پست #23 آنی را مطالعه کن، خوبست.
همسرم راضی به طلاق نمی شه.در حال حاضر هم مشکل اصلی مون همینه.چطوری حلش کنم
سلام برفين جان چرا ازش نمي خواي يه مسكن مستقل برايت تهيه كند . اين كه ديگه حق قانوني شماست و شوهرتان نمي تونه انجامش نده؟
برفین از شما تعجب می کنم، چون اصلا پست های کسی را نمی خوانید. فقط و فقط حرف خودتان را می زنید و انتظار کمک هم دارید!!!!!!!!!!!!!!!
برفین طلاق آخرین راه است . آیا بیماری مادر شوهرت خطر جانی برای شما وهمسرت و...به همراه دارد که می خواهی طلاق بگیری ؟!
شما خسته ای و در نتیجه دلت می خواهد از این خستگی خود را رها کنی و همسرت با مخالفت در باب طلاق سعی دارد به شما زمان دهد تا از خر شیطان پیاده شوی . عزیزم اگر مادر شوهرت خطر جانی ایجاد کند که خود دادگاه با مامور و دستبند حکم بستری شدن صادر می کند و یک راست از دادگاه می فرستند بیمارستان ! مملکت همچین هم بی قانون نیست . من موارد زیادی را دیده ام که خانواده ای بیمارشان را نمی توانستند به سمت بیمارستان هدایت کنند ونگهداری از مریض هم در منزل کار غیر ممکنی بود چون ممکن بود به خود و یا سایرین آسیب برساند در نتیجه از طریق قضایی اقدام کرده اند و ظرف3-4 روز مامور با بیمارستان و آمبولانس هماهنگ شده و فرد بیمار را به بیمارستان انتقال داده اند .
وا مادررو ببرید دکتر درستش کنید فکر کردید اینجوری دارید احترامشو نگه میدارید خوب بیچاره مریضه شما دارید بهش بد میکنید
کاش یکی به خود من کمک می کرد.اصلا حالم خوب نیست.چند هفته هست که اینطوریم.واسه زندگی هیچ انگیزه ای ندارم.هیچ چیز منو خوشحل نمی کنه.مثلا امروز چهارشنبه سوریه.نمی تونم کاری بکنم.فقط می خوام بخوابم تو خونه.چی کار می شه کرد.هیچ کاری نمیشه.امیدوارم سال خوبی داشته باشین همگی وتعطیلات بهتون خوش بگذره.
سلام
نمیدونم دز چه شرایطی هستید و چه کار می کنید ، اما اگه واقعاً و منطقاً زندگش کردن با این آقا
ممکن نیست بهتره اولین کارت به اجرا گذاشتن مهریه و تقاضای نفقه باشه و نیز تقاضای زندگی
مستقل و اعلام اینکه همسرت شما را ترک کرده ( چون گفتید نزد شما نمی آید )
اونوقت اون یا باید وضعیت را تغییر بده ، یا در مقابل تقاضای مهریه از طرف شما اگه اعلام عدم توان
پرداخت کرد و تقاضای رضایت از شما داشت شما در عوض گرفتن وکالت طلاق، رضایت بدهید .
و بعد برای ادامه زندگی با ایجاد تغییر در رفتار شوهرتون آخرین تلاشها را هم داشته باشید ، اگر
نشد وکالت طلاق را دارید و میتوانید هر موقع به آخر خط رسیدید طلاق را جاری کنید .
ببخشید اگه دخالت می کنم. ولی اگه مهریه رو همسر ایشون قسط بندی کرد ونخواست طلاق بده چی؟