من نميدونم در اين باره جيزي بكم متاسفانه خودم شوهري دارم كه از هر لحاظ بده.خواهش ميكنم كسي بهم كمك كنه دارم از غصه دق ميكنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من نميدونم در اين باره جيزي بكم متاسفانه خودم شوهري دارم كه از هر لحاظ بده.خواهش ميكنم كسي بهم كمك كنه دارم از غصه دق ميكنم
لطفا تو یه تاپیک جدا در قسمت اختلاف زن وشوهر مشکلتونو شرح بدین تا بتونیم بیشتر با هم همفکری کنیم. و به یه راه حل برسیم
سلام
کاملا درسته، اگر بخواهیم واقع بینانه برخورد کنیم، سرمنشا همه مشکلات و اختلافات بعد از ازدواج عدم ایجاد رابطه عاطفی و جنسی صحیح بین زن و مرد هست.
کسانی که از زندگی خود ناراضی اند غالبا به سه دسته تقسیم می شن:
1: گروهی که نمی دونن ، اما بخاطر عدم ارضاء جنسی ناراضی اند و فکر می کنن که مثلا سطح زندگیشون به هم نمی خوره!
2: گروهی که می دونن اما نمی تونن به اون سطح ارضای جنسی مورد انتظار خودشون یا همسرشون برسن و معمولا به زبان هم نمیارن.
3: گروهی که بعد از بروز اختلافات جزئی تر و حاشیه ای مثل یک اختلاف ساده، به یکی ار دو گروه 1 یا 2 می پیوندند.
رابطه جنسی، یک رابطه دوطرفه هست که هیچگاه یک طرف به تنهائی نمی تونه بطور کامل اون رو درک کنه مگر اینکه طرف مقابلش رو بشناسه و با اون همراه باشه.
سکس یک بازی تیمی است. یک تیم دونفره که افرادش باید همه ریزه کاری های بازی تیمی رو بلد باشند. بدیهی است برای رسیدن به هدف باید هماهنگ ، با حوصله و با درک و دانائی کافی از هم تیمی خود عمل کرد.
به نظر من سکس در زندگی زناشوئی کاملا مثل کوهنوردی دونفره هست برای رسیدن به مثلا قله توچال.
مرد باید بدونه که همراهش- زنش - پای کند تری رو داره و قدمهای کوتاهتر و نیاز به زمان بیشتری برای اینکه بتونه هماهنگ با اون حرکت کنه. هرگونه فشار و سرعت اضافه باعث می شه که زن از روند عاطفی خارج بشه و یکی از بهترین و شیرین ترین لذت های زندگی مشترک ، براش تبدیل بشه به یک رنج، یا یک روزمرگی، یا یک عامل سرکوب.
رنج، یعنی وقتی شما از حال آمادگی برای سکس خارج شده ای و یخ کردی، طرفت تازه گرم و پرانرژی باشه و از تو بیشتر بخواد. اونوقت لذت سکس دقیقا مثل لذت سوهان زدن به یک تیکه چوبه!چه برای مرد و چه برای زن.
روزمرگی یعنی اینکه نتونی ارضا کنی یا ارضا نشی از رابطه عاطفی و این هی ادامه پیدا کنه و تو نقش خودت رو ببازی. این یعنی که نصف لذت طرف مقابل رو هم ازش گرفتی.
عامل سرکوب وقتی میشه که تو با زحمت و بدبختی به نزدیکی نقطه ارضا رسیده باشی و یک هل دیگه نیاز داری که به اوج برسی ، آنگاه ببینی هم تیمی تو در کنارت داره خواب پادشاه هفتمش رو می بینه!
این رویه ها در بهترین حالت به خودارضائی منجر میشه و خودارضائی مجددا فرصت ارضاء جنسی مشترک و صحیح رو ازبین میبره. کاری به حالت های بدترش نداریم!
یکی از عوامل بزرگ برای رسیدن به اوج لذت جنسی در زنها اینه که ببینن و حس کنن که شوهرشون داره از سکس با اونها لذت می بره. بنابراین نقش کلمات در سکس بسیار بیش از حد تصور ماست. به همسرتون بگین که دارین لذت می برین، یا ازش بخواین که بهتون بگه از حظ و لذتی که در بودن و همبستر شدن با شما می بره. گو اینکه مردان در زمان سکس تمایل زیادی به حرف زدن ندارند و بیشتر ترجیح می دن عمل کنن تا حرف بزنن!
ا ز جمله عوامل محرک جنسی می توان به آرایش و پیرایش مناسب،استفاده از رایحه و عطر تحریک کننده، تمیز بودن بدن از عرق، موهای زائد، کثافات...تنوع در ارتباط جنسی، خسته و خواب آلود نبودن، شناخت روحیات جنسی طرف مقابل و آشنائی با عوامل هیجان زا در اون، انجام سکس در یک محیط با آرامش مطلوب طرفین، دوری از مشاهده فیلم ها و عکس ها و عناصر پورن اشاره کرد...باز هم بگم؟
هیجان سکس در زن، ریشه در فکر و درون اون داره و در مرد ریشه در جسم و فیزیک. پس راه هائی رو انتخاب کنید که طرفتون رو به هیجان و چلنج جنسی بکشید. برای یک زن روح خودتون رو طعمه تحریک قرار بدید و برای یک مرد جسم خودتون رو.
وقتی که قراره زنتون رو تحریک کنین، باید لباستون، صورتتون، بدنتون، دستانتون ...همه تمیز و شاداب باشن. نشونش بدین که دارین برای سکس با اون وقت می ذارین، خودتون رو تمیز می کنین و عطر می زنین.
یک عطر خوب می تونه عطر محبوب و مورد استفاده سکس برای شما باشه، با این علامت شما به زنتون میرسونین که نیاز به سکس دارین. و انتخاب یک عطر بد، میتونه زنتون رو از همون ابتدا -بدون اینکه بفهمین و بهتون بگه - سرد و بی هیجان کنه.
برای داشتن یک ارتباط متقابل و لذت بخش، تنها نیاز دارید که به تفاوت نیاز ها و منشاء سکس در جنس مقابل خودتون پی ببرید.
زنها در به زبان آوردن نیاز جنسی خود در برابر همسرانشون دچار تردید و تضاد می شن. و معمولا هم از این نیاز چیزی نمیگن. باید حرف بزنید و نیاز خودتون رو به همسرتون بگین. برای ارتباط با مردها بهترین راه حرف زدن و تبادل کلماته.
فراموش نکنیم که زن وشوهر تنها افرادی هستن که شرعا و عرفا و قانونا می تونن لخت در کنار هم باشن و هرکاری با هم بکنن! این یه مفهوم معنوی هم داره، یعنی اینکه شما با هرکسی که هر نوع رو دروایسی دارید، با همسرتون نباید هیچ رودروایسی داشته باشید. از نیازهاتون بهش بگین، از اینکه چه کاری در ارتباط جنسی شما رو به اوج لذت می رسونه، از اینکه چه عاملی روند صعودی سکس رو در شما از بین می بره.بین همسران پرده ای وجود نداره، حتی به نازکی لباس زیر!
و البته لباس زیر: مردها از طریق دیدن تحریک می شن و وای که چه شود اگر همسرشون در انتخاب و پوشیدن لباس های مناسب و ست برای سکس سلیقه به خرج بده!!
آری، کسی که دیدن و لذت بردن از همه جسمش حق شماست، دیدن و آشکار کردن همه زوایای روحش هم حق شماست.
با کمی دقت و مطالعه و تجربه، می تونین بهترین لحظات زناشوئی رو توی بغل هم و در حال سکس با همسرتون تجربه کنین.
ببخشید که زیاده گوئی شد،
پیروز باشید
آقا اینجا مجردم هستا! نمیگین یه وقت دلشون بخواد؟ اقلش بالاش بنویسین " خانوادگی" که مجردا نیایم تو دیگه.
شما هم بخونید بد نیست وقتی که متاهل شدی به دردت می خوره و به کارت میاد
دونستن بعضی چیزا واجب و از نون شب لازم تر!
حاجی فیروز نازنین و سایر دوستان، سلام!
امان از خجالت و شرم و حیا ی بی مورد که طبعاتش جبران ناپذیره...
پیروز باشید