واقعا برای من یکی که سخته:33:
نکنه سرکاریه;)
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا برای من یکی که سخته:33:
نکنه سرکاریه;)
جوابش خیلی تابلوه آخه جراح مادرشه.
هر چند كه اين نوع خويشاوندي به ندرت اتفاق مي افتد، ولي غير ممكن نيست. دو مرد را در نظر مي گيريم كه زنشان فوت كرده وهر كدام يك دختر دارند. اولي دختر دومي را به عقد خود در مي آورد و دومي نيز دختر اولي را به زني مي گيرد و آن دو پدر زن يكديگر و در عين حال داماد هم محسوب مي شوند. هر كدام از آنها صاحب پسري مي شوند. اگر كمي فكر كنيم، متوجه خواهيم شد كه هر يك از اين دو پسر نسبت به ديگري هم دايي محسوب مي شوند و هم خواهر زادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
که متاسفانه هیچکس نتونست جواب بده:54:
اینجا چه معما بازاریه؟
[align=justify]اون چیه که از خدا بزرگتره،
از شیطان بدجنس تر،
فقیر اونو داره،
ثروتمند بهش نیاز داره،
اگر بخوریش می میری.
البته متن معما به انگلیسی بود که من ترجمه ش رو گذاشتم. (متن اصلی رو ندارم)
لطفا به جای جواب این معما، اونقدر معما بگذارید که این صفحه پر بشه، و بریم صفحه بعدی. :310:
[/align]
یه معمای پلیسی!!!
جنازه ی تیر خورده مردی در اطاق مطالعه اش پیدا شد او با اسلحه ای در دست بر روی میز افتاده بود و یک ضبط صوت نیز بر روی میزش قرار داشت وقتی که پلیس ضبط را روشن کرد این جمله را شنید "نمی توانم تحمل کنم دیگر چیزی ندارم که به خاطرش زندگی کنم "پس از آن صدای شلیک گلوله شنیده شد . آیا قتل اتفاق افتاده بود یا خود کشی؟
علت جواب را توضیح دهید.
من چی هستم؟
همیشه حرف من بر سر زبانهاست،هرگز دیده نمی شوم،همیشه در حال آمدنم،هرگز نبوده ام ،هر روز به دنبالم می گردند،هر گز اینجا نیستم،با این وجود در حال رسیدن و نزدیک شدنم . هزاران هزار نفر منتظر دیدارم هستند،اما افسوس از سرنوشتشان،با این که آنها منتظر آمدن من هستند ،هرگز مرا اینجا نمی یابند . من چی هستم ؟
12 تا مهره یکسان و یک شکل وجود دارد که تنها وزن یکی از آنها با بقیه فرق دارد و 11 تای باقیمانده هم وزن می باشند. چگونه تنها با 3 بار وزن کردن توسط یک ترازوی دوکفه مهره متفاوت را بیابیم؟!
سلام:72:
قراره که همه جوابها رو تو صفحه بعد بدیم ؟ یا تو همین صفحه هم میشه ؟:322:
یكنفر اهل منطق به شهری وارد شد و تصمیم گرفت نزد سلمانی برود و سروصورتش را اصلاح كند. آن شهر دو سلمانی بیشتر نداشت. وقتی مرد بسراغ نخستین سلمانی رفت، او را با سر وصورتی آشفته و پرپشت و موهایی ژولیده و نامرتب و هنگامی كه به سراغ دومین سلمانی رفت، او را با موهایی بسیار مرتب و ریشی تراشیده یافت. لذا تصمیم گرفت نزد نخستین سلمانی برود و سروصورتش را بپیراید. چرا او چنین تصمیمی گرفت؟
این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست!
پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید.
با خودتون رو راست باشید و تا زمانی که از دونستن یا ندونستن جواب مطمئن نشدید به جواب نگاه نکنید.
در تصوير زير پنج شكل براى شما مشخص شده و شما بايد با كشف ارتباط واقعا" منطقى بين اين شكل ها
شكل ششم را حدس بزنيد.