-
RE: خلاصه اي از زندگي من
سلام دوستان
اين چهار روز رو رفتم به شهر خودم ولي اونجا داداشم كلي نصيحتم كرد و بعد با آرش قرار گذاشت و باهاش رفت حرف زد. من وقتي برگشتم خونه با آرش تصميم گرفتيم كه يه زندگي جديد شروع كنيم . گفت كه از اين به بعد سعي مي كنه بيشتر به من توجه كنه تصميم گرفتيم از امروز نمازمون رو شروع كنيم و هميشه بخونيم. دعام كنين كه از اين به بعد يه زندگي خوب و آرومي داشته باشيم. ممنون از همراهيتون
-
راستي يه چيز ديگه ديروز شوهرم ازم خواست كه دو چيز رو براش انجام بدم 1- اينكه اصلاً براي بيرون حتي اگه با اون برم آرايش نكنم و فقط توي خونه براي اون آرايش كنم.( كه اين زياد كار سختي برام نيست ) مي تونم اجراش كنم 2- ولي ازم خواست كه چادري بشم. مي گه اينجوري خانم تر مي شي بهت هم مي ياد. مي دونم برات سخته ولي به خاطر من بكن. قبول كردم ولي نمي دونم دو دلم چون يه چيزيه دست و پا گير. بعدش هم نمي دونم مي تونم تا آخر عمر مي تونم تحمل كنم يا نه بعدش هم نمي دونم يه مدت قبول كنم بعداً نظرش عوض مي شه كه مجبورم نكنه يا نه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي از آقايون كمكم مي كنه كه در مقابل اين دو خواسته اجباري شوهرم بايد هكس العملم چي مي بوده؟ من قبول كردم ولي نمي دونم كارم درست بوده يا نه؟
-
دوست عزیزم خیلی خوشحالم که تفاهم گذشته رو به زندگیتون برگردوندین. به نظر من با خواسته های شوهرت موتفقت کن ولی بهش بگو که فقط به خاطره اونه که قبول کردی . عزیزم الان بهترین فرصته که شوهرت رو بیشتر به خودت نزدیک کنی تا میتونی بهش محبت کن .
موفق باشی
-
خیلی خوشحال شدم عزیزم
اگه با قبول این چیزها آرامش رو به خونت می آری پس قبولش کن بعد از یه مدت عادت می کنی اینجوری بهش ثابت می کنی که نظرش برات ارزشمنده
خوشبخت باشی و پیروز
-
سلام بلوم و مردمك عزيز
خيلي خوشحالم كه دوستاني مثل شما دارم براتون آرزوي خوشبختي مي كنم. ان شاءالله هميشه هر چي بخواين خدا بهتون بده . دوستتون دارم.
-
پردرد عزیزم قبلا یه پست بلند بالا واست نوشته بودم اما مثل اینکه ارسال نشده خلاصه اینکه
منم خوشحالم اوضاع زندگیت داره رو به بهبودی میره امیدوارم از این به بعد همیشه احساس خوشبختی کنی نازنینم.
-
star7 جان سلام
گل نازم ممنون از مهربونيات. كاش متني كه قبلاً نوشته بودي برام مي يومد. در هر حال خيلي خوشحالم كه دوستي مثل شما دارم. آرزوي لحظه هايي سرشار از خوشبختي برات دارم.
-
سلام عزیزم
نمی دونی چقدر خوشحال شدم که نوشتی با شوهرت به تفاهم رسیدی.قدر زندگیت بدون و با هر حرفی و کنایه ای و..... شیرینی اون رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکن. هیچ وقت وقتی در کنار شوهرت هستی لبخند رو فراموش نکن. چون با لبخند بهش می فهمونی که از در کنار بودنش خوشحالی.شاد باشی. پیشاپیش سال خوب و سرشار از عشق رو برات ارزو می کنم.
-
شادزي مهربونم سلام
از اينكه دوباره برام نوشتي نمي دوني چقدر خوشحالم از اينكه هيچوقت تنهام نذاشتي نمي دونم چه جوري ازت تشكر كنم .آرزوي يه زندگي توأم با خوشبختي برات دارم. دوستدار تو
(سعي مي كنم هميشه از راهنمائي هات توي زندگيم استفاده كنم ) باز اگه خبر جديدي توي زندگيم داشتم كه خدا كنه از اين به بعد خبرهام خوب باشن برات مي نويسم. دوستت دارم
-
دوست عزیز
مشکلت اونقدرا که فکرشو می کنی بغرنج نیست باور کن
تو می تونی به مشکلاتت غلبه کنی فقط راهشو بلد نیستی فقط کافیه آروم باشی منطقی فکر کنی همسرتو دوست داشته باشی و از همه مهمتر قدر خودتو زندگیت و عشقتو بدونی .یه خورده سطح فکرتو بالا ببر بزرگتر فکر کن ارزشت بیشتر از ایناس .این مشکلات پیش پا افتاده نباید تو رو نا امید کنه .اگه می خوای همسرت خواسته هات رو بپذیره تو هم خواسته های اونو بپذیر خواسته های بدی هم نیست با دید مثبت بهشون نگاه کن .اول خودت راه درستو پیدا کن بعد به همسرت مسیر صحیح رو نشون بده.موفق و اروم باشی.