-
RE: خود كشي
سلام
همیشه طلوع خورشید پس از یک شب بلند سیاه زیبا و دلچسب هست. ولی اگر تحمل سیاهی شب را نداشتیم و با ستاره های آن سر نمی کردیم فرصت دیدن رخ خورشید خانم را نداشتیم...
منتظریم در شادیهایت هم کنارت باشیم...
دوستی یعنی این....
اما اگر اشتباهی از ما دیدی، بدان که ما هم ضعیفیم، پس ترکمون نکن.
اگر گاهی احساس کردی، درکت نکردیم ما را از خودت رونده نکن. آخه ما هم بعضی وقتها نیاز به درک داریم.
اگر دیدی کم حالتو می پرسیم، بدان که ما هم آدمیم، گاهی گرفتار رنجهای خودمون هستیم.
در کل فراموش نکن. حتی در دل تیره و تاریک شب، هم اگر خوب دقت کنی، ستاره های درخشانی خواهی دید.
اگر توجه خود را از خارهایی که به دستت رفته بر داری، گلهای زیبا را هم بین آنها خواهی دید.
پدر و مادر و نزدیکان تو هم ، مثل من هستند، مثل ستاره، مثل طاهره، مثل ترمه، مثل گرد آفرید، مثل آهو، مثل بهاره، مثل اکرم، مثل زینبت، مثل آرش، مثل هیچکس تنها نیست، مثل Psy133T و مثل همه دوستان دیگه، یعنی اونها هم مثل ما نقطه ضعف دارند، اشتباه می کنند، بعضی وقتها عصبانی، یا بی انصاف می شوند. ولی یک چیز را فراموش نکن همه آنها و همه ما در کنارهم هستیم و یکدیگر را عاشقانه دوست داریم. اگرچه ممکن است در شیوه عشق ورزی خود ضعیف باشیم.
ما همه یاد گرفته ایم، رنجها را نیز دوست داشته باشیم. و سعی نکنیم همشه با آن بجنگیم ، چون یاد گرفته ایم در میان رنجها رشد خواهیم کرد و به آرامش خواهیم رسید.
دوست من ورود جدید، و تولد جدیدت را تبریک می گویم و سرآغاز زندگی نو با تصمیمات بهتر را برایت آرزو دارم.
یه نکته که اگر نگم خفه میشم....
من چیزهایی را با همه وجودم در این پستها و همدلی و همدردی شما عزیزان یادگرفته ام که واقعا بیش از هر دانشگاهی بود.
شما عزیزان محبت خالصانه، خلاقیت ، و همراهی را عملا آموختید.
من هر روز با شوق به همه شما سر می زنم که به مانند روزهای گذشته کلمات شیرین و پرمحتوا ، اندیشه های خلاق و مهارتهای جدیدتون را یاد بگیرم.
من با شما رشد می کنم....
و از این بابت از همه شما تشکر می کنم....
دوستتون دارم.....
-
1371125 درود بر شما؛آقا نمی دونی امروز چه صحنه ای رو دیدم!!!
داشتم از ماشین گرم و نرمم که تازه با کاپشن کلفتی هم درش بودم،پیاده می شدم که دیدم در هموای سرد زیر صفر،یک بچه نه یا ده ساله یک کیسه گونی که حتماً 10 کیلویی وزن داشتش را روی کولش گذاشته بود و آشغالارو می گشت؛ لباساش یک تیکه پیراهن بود و با یکی از اون کاپشن های نازک بهاره.
می دونی داشت چکار می کرد؟؟؟داشت آشغالا رو واسه پیدا کردن چیزی به دردخور می گشت!!خیلی دلم به حالش سوخت!!گفتم چند سالته که جواب داد:هفت سال . . . . الانم که دارم اینها را می گویم بغض کردم . . . گفتم کیسه گونیتو می دی ببینم سنگینه یا نه؟گفت:نه آقا به خدا ما چیزی نداریم.گفتمنترس کاریت ندارم،بیا این هزار تومنو بگیر می خوام ببینم سنگینه یا نه؟می دونی اونقدر سنگین بود که فکر کنم من و تو یک ساعتی بیشتر نمی تونیم روی دوشمون نگاهش داریم.
خیلی دلم برایش سوخت!!!
خوب شاید بگی برو بابا داری داستان رمانتیک جور می کنی که مثلاً منو نصیحت کنی یا اینکه به من چه یا اصلاً شاید بگی که درد تو و مشکلت اقتصادی نیست و خیلی مهم تر یا بدتره؟؟
ولی نه قربونت برم!!می خوای باور کن،می خوای نکن؛
نمی دانم شاید کار خدا بود که این بچه زحمتکشو جلوی راهم گذاشت تا هم تذکر و پیامی باشه برای من و هم این فکرو تو سرم انداخت که این مسئله رو با تو در میون بزارم که دوست خوبم:من و تو همه آدمهایی مانند ما در مشکلاتشون خیلی تمرکز می کنن و تنها خودشون را با رنجهاشون می بینند.فکر می کنند که فقط اونان که مشکل دارند!!!نه داداش نه!
دنیا خیلی بزرگه و بدبخت تر از من و توام درش هست؟؟؟دوست گرامی و **قوی** خودم!!نه این دنیا به کسی وفا کرده و نه من و تو بدبختریناشیم؛
راستی:ببین اون بچه با اینکه ازم ترسید اما وضعیتشو به من گفت که چرا این کارو می کند.(آشغل دزدی) گفتم:چرا این کارو انجام میدی؟؟؟؟؟گفتش:بابام کارگر ساختمون بوده که از روی داربست افتاده و زمین گیر شده و مادرمم مرده،ما هم(دو تا برادر کوچکش و خودش و باباش) با حقوق کمیته امداد نمی تونیم زندگی کنیم.تازه یک برادرمم کنار خیابون وزنه داره!!
1371125 جان؛خوب آخر چرا جریان مشکلتو به ما نمی گویی؟؟؟یعنی مثلاً هیچکدوم ار اینها:
ستاره، مثل طاهره، مثل ترمه، مثل گرد آفرید، مثل آهو، مثل بهاره، مثل اکرم، مثل زینبت، مثل آرش، مثل هیچکس تنها نیست، مثل Psy133T قابل نیستیم که همدردت بشیم؟؟؟همراه دردات بشیم؟؟؟با ما باشی؟؟؟تا باهم بگیم . . .بشنویم . . .
-
سلام به همگی مخصوصا دوست خوبم 1371125 و با تشکر از گردآفرید به خاطر مطلبی که نوشته بود....من رو که خیلی به فکر فرو برد!
دوست من بازم میگم....ما منتظر شنیدن درددل هات هستیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــم!!!
ما رو زیاد چشم به راه نذار!!!
-
سلام آبجيا و داداشياي گلم يا فرشته هاي نجات من
اولش بگم كه شما رو خيلي خيلي خيلي دوس دارم تا حدي كه نميتونين تصورش هم كنين
همتونو بدون استثنا به خاطر كمكايي كه بهم كردين از ته دل دو.س دارم
شايد اگه من اين تاپيكو نميزدم و با شما آشنا نميشدم و شما اين حرفا رو بهم نميزدين الان يا اين جا نبودم يا اين كه يه جايي مثه تيمارستان بودم باور كنين تنها شما بودين كه بهم قوت قلب دادين درسته كه هنوز از لحاظ روحي توي شرايط چندان مطلوبي نيستم اما بهم خيلي كمك كردين
خدامو خيلي تشكر ميكنم كه دوستايي مثل شما پيدا كردم
اما همون جور كه گفتم ميترسم آينده خيلي بهم سخت بگيره
درد من نه در د عشقيه نه درد خانوادگي درد من درديه كه ممكنه واسه ي هر دختر 15 16 ساله پيش بياد كه ميدونم كه ميتونم مبارزه كنم اگه بگم من نميدونم درد من چيه باورتون ميشه؟
آره من هيچ وقت نميتونم مزه ي گيلاسو فراموش كنم يا دوستايي مثه شما رو فراموش كنم
يا لذت ديدن لب خندون يه رنج كشيده رو از دست بدم
باور نميكردم كه هنوزم توي اين دنيا ادمايي مثل شما وجود داشته باشه
راستش معدلمو كه ديدم پاك نااميد شدم نه شاگرد اول شدم نه شاگرد دوم نه هم سوم معدلم يه چيزايي دور وبر 60/19 شده كه اونو هم 17 اجتماعيم و17 فيزيكم خراب كرده
اما خيلي دوس دارم با دوستايي مثل شما بيش تر اشنا بشم درسته كه با دنيا آشتي آشتي نيستم اما سعي ميكنم بدياشو به روم نيارم و اگه قدرت داشته باشم باهاشون مبارزه كنم
ممنون از اين كه كنار من هستين سعيمو هم ميكنم تا مشكلمو بهتون مطرح كنم
شما همتون يه فرشته اين اينو صادقانه ميگم
اولاش حرفاتونو چندان باور نداشتم اما وقتي روشون فكر كردم ديدم واقعا حرفاي زيبا و بهدرد بخوري ميزنين
شما منو با زندگي آشتي دادين البته بازم نيازمند محبتتونم
نميدونم با چه زبوني از محبتتون تشكر كنم ياچه كاري كنم كه جبراني باشه برا محبتاتون
درآخر بازم بگم خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي دو ستون دارم
ببخشين كه زياد پرحرفي كردم
-
سلام 1371125
ما همیشه کنارت خواهیم بود تا وقتی که بخواهی...
البته که خیلی سخته آدم مشکلشو تو جمع بگه....
ولی به هر حال اگر هم نمی تونه، باید به فکر چاره دیگه ای باشه...
فکر می کنی چه راههای باشه....
درد تو بر عکس آنکه فکر می کنی، به نظرم مهمه، از این نظر که باید خوب بشناسی این رنجت را ، تا بتوانی اونو کنترل کنی. تا دوباره نخواهد تو را چنین در فشار قرار دهد.
من هم هنور نمی دونم. شاید ریشه مشکلت اینه که هنوز نتونستی یک نفر مورد اعتماد پیدا کنی. نه اینکه نیست، شما ترس داری...، بیا فکر کن چه کسانی هم دلسوزند وهم متخصص...
به نظرم تا از خودت با کسی حرفی نزنی، این حرفهای یک طرفه و یکسویه تاثیر عمیق نمی تونه روی شما داشته باشه.
درد هرکسی ممکنه برای دیگران جدی نباشه، مهم اینه که خودش چطور می بینه...
راستی می خواهی چه اقدام عملی بکنی...
نظرت در مورد یک تماس با یک مشاور، یا یک ملاقات حضوری برای شروع چطوره....؟
-
الان می شه بگی نظرت و از اون مهم تر احساست درباره مشکلت چیه؟؟چه فکرای بدی می کنی؟؟حستو بگو و توضیح بده؛آیا مشکلت همین جریان درس و معدل و نمره س؟؟؟یا نه چیزای دیگه ای هم هستن؟؟؟؟
ببین من خودم یک کمی تودارم،اما مشکلات را باید با حرف زدن روشن کنیم . . . . می دونی مشکل مثل یک غار تاریکه که تا با مشعل توش نریم ازش و از تاریکیش می ترسیم . . . من و همه دوستان منتظریم.
-
سلام خانوم گل ،:46::43:
تولدت کی بود ؟ 5 اسفند یا 25 فروردین ؟ :D :P
زود تکلیف ما رو روشن کن که می خوایم یواشکی (مثلا تو خبر نداری) برات جشن تولد بگیریم ... :73::16::123:
:305:راستی چه خبر ؟ ... :307::72:
-
من که از این جمله خیلی خوشم اومد . تو چی ؟
" .....
مشکلات را باید با حرف زدن روشن کنیم . . . . می دونی مشکل مثل یک غار تاریکه که تا با مشعل توش نریم ازش و از تاریکیش می ترسیم . . ."
دوستت دارم .:72::46:
-
سلام به همه دوستان همراه و صمیمی::72:
سلام به1371125عزیز دختر گلم حالت چه طوره ؟:43:
نمی دونی چقدر خوشحالم کردی و قتی احساس کردم که بار فشار اومده، رو شونه هات رو اروم،اروم روی زمین گذاشتی ..:160:
تو تونستی براون احساسات منفی که به سویت هجوم اورده بودن فائل بیایی. به خاطر این موفقیتت بهت تبریک می گم:72:
حالا می خوام شخص موفقی راکه (یادم نیست)برات نقل کنم:
در گذشته تصور می کردم .من یعنی :بداخلاقی ،خستگی ،ضعف،......
اکنون که از شیوه ی زندگی سالم تری برخوردارم ،می توانم ،درک کنم که این فقط احساسات منه. واحساسات زود می گذرند .***
روبرو شده با این احساسات هم تجربه ایست!واز اون مهمتر پیروز و سربلند بیرون اومدن از ان!:73:
عیار انسانها در سختی ها ومیزان تحمل انها مشخص می گردد.
از خدا می خوام هر گره ای راکه به کارت افتاده یا تو رو رنجونده به زودی بگشاید و هیچ وقت گره کور به زندگیت نیفتد.:203:
وهر چی ازش می خواهی(اگه به صلاحت باشه) روزیت کنه .«امین»
همیشه شاداب و خندون ببینمت.:227::72::43:
-
سلام عزيزم خيلي خوشحالم از اينكه توي اين وضعيت مي بينم بايد بگم همون جور كه گفتي خدا خيلي دوست داره و هنوز به يادت هست كه اين سايت جلوي راهت قرار داده كه بتوني با نظر حدقل كلي ادم اشنا بشي مي دوني ادم وقتي قصه داره مي ياد توي اين سايت نوشته هاي بقيه رو مي خونه به خودش اميدوار مي شه اين يعني اين كه هر كسي يك مشكلي داره كه بزرگ كوچيكيش بستگي به دلش و علاقه خدا داره اخه مي گن خدا ادمهايي كه دوست داره بيشتر سختي بهشون مي ده ماهم دلمون و به همين خوش كرديم . بهرحال خيلي خوشحالم كه تايپيك اخرتو ديدم اين يعني اميدواري يعني نور زندگي پس سعي كن تقويتش كني و به زندگيت ادامه بدي سعي كني قشنگيهاشو پررنگ تر و زشتيهاشو كمرنگتر كني . اينجا هيچكس هيچكس و نمي شناسه پس مي توني راحت بدون اينكه مشكلي برات بياد اعتماد كني و درد و دل كني اينجا همه به هم كمك مي كنن و مشكل هر كدوم از ما براي همه مهمه پس تو هم يك كم اگه دوست داري بيشتر از خودت بگو كه اروم تر بشي اينجوري خيلي خالي مي شي يا اگه اينكارو نمي كني يك كاغذ بردار و تمام ناراحتيهاتو اون تو بنويس هر چي كه ناراحتت مي كنه هر چي كه تو رو به قصه مي ندازه همه رو بنويس با چشم گريون بنويس اشكال نداره با خودت راحت باش هر چي كه دلت مي خواد اگه خواستي اخرش نكات خوب هم بنويس چيزهاي قشنگ هم بنويس اينجوري خيلي خالي مي شي و يك جورايي با خودت مي جنگي خيلي خوبه امتحان كن ضرر نمي كني . بعدشم حتما حتما حتما حتما حتما برگه ايي كه نوشتي ريز ريز پاره كن تا كسي نتونه به دلت نفوز كنه و بخونتش . البته اگر جاي امني براي نگه داشتنش نداري اين كارو بكن . ولي امن امن باشه كه كسي پيداش نكنه بالاخره هر ادمي يك سري حرفها توي دلش داره كه نمي خواد هيچ كس از اونها با خبر شه حتي نزديكترين ادماي دور و برش
به اميد موفقيت و روشن شدن اوضاع براي تو دوست عزيز