RE: من حساس نیستم او بی مسئولیت است
نه دیگه نمی کنم. مطمئن باشید عزیزان
خدا رو شکر امروز زنگ نزده و ازش خبری نیست.
با دوستانم ناهار رفتیم بیرون. خیلی وقت بود ندیده بودمشون. چقدر آرامتر شدم. چقدر این هفته نسبت به هفته قبل بهتر گذشت. حال جسمیمم بهتره به لطفه خدا
ولی در مورد همسرم هنوزم روی حرفم هستم.
سلام
نظر دوستان رو یک بار از اول بخون نازنین جان تو همش داری حرف خودت رو می زنی و با این رفتاری که پیش گرفتی همه ی حرمت ها و احترام ها رو از بین می بری
شاید تو بعد از آشتی با امین این رفتارها رو فراموش کنی ولی خانواده ها اینطور نیستن و مطمئن باش امین هم یه روزی اینو به روت می زنه
از دست من ناراحت نشو ولی تو بجای حل مسئله داری صورت مسئله رو پاک می کنه با نادیده گرفتن امین و اینکه امروز زنگ نزد من آرامش داشتم وبا حرف نزدن هیچ چیز درست نمی شه فقط داری از واقعیت فرار می کنی
نازنین جان فکر میکنم بازم داری اشتباه میکنی با قهر و تغیر خطو واین چیزها که مشکل حل نمیشه فکر نمیکنی بهتره در حظور پدرت با نامزدت جدی صحبت کنی و مشکلاتتو حل کنی صورت مسئله رو پاک کردن راه حل درستی نیست بیشتر فکر کن
سلام. بعد از 10 روز جنجال و اعصاب خردی چه زیبا همسرم به سمت مادرش رفت و زن مورد علاقه اش رو ترک کرد!!! چقدر خوشحالم الان که هیچ اتفاقی نیافتاده بود فهمیدم. خیلی قشنگ خودشو توی این 10 روز نشان داد. خدا رو شکر:72:
هیچ حسی ندارم . از هیچ یک از حقوقم نمی گذرم و امکان نداره دوباره بازگردم.
مرسی از همتون :72:
نازنین جان
کاش این دورانهای سخت زودتر تموم بشه. و خوبیش هم به همینه که میگذره. میدونی من بیشتر از خونسردی مردها ناراحت میشم.
نازنین جان باور کن خیلی نگرانتم
راستش شرایطی که برات پیش اومده منو یکم بیدار کرد باید اعتراف کنم که یکم تکون خوردم خانومی مطمئن باش امین تو خلوت خودش به تو افتخار می کنه
و می دونه که چقدر برای این زندگی زحمت کشیدی ولی نمی دونم چرا به خودش نمی آد اصلا تماسی نگرفته ؟؟
نه. هیچ تلاش و تماسی. هیچی. 4 تا اس ام اس مسخره و احمقانه. خیلی رحت گفت باشه هر جور تو می خوای. همین و همین.
دردناکه نه؟؟؟!!!!!!!
نازنین عزیز فکر نمیکنی عجولانه تصمیم میگیری/صبر کن/صبر کن سربازی او هم تمام بشه/چرا فکر میکنی مادرشو به تو ترجیح داده/تو همسرشی/او مادرش/هیچ کدام جای همدیگه را نمیگیرید/مطمعن باش/نه مادر جای زن میشه/نه زن جای مادر/چرا ارتباطو قطع کردی/برای چی؟/وقتی وسایلشو پس میفرستادی توقع همچین برخوردی را داشتی؟/تو او را پس زدی به ظاهر/او هم تو را/زندگیتون لج و لج بازی شده/نازنین جان اشتباه نکن/چرا میخوای تیشه بزنی به ریشه زندگیت.
بعد اون همه جنجال بروم بگم ببخشید؟؟؟ بی هیچ تلاشی از سوی او.
امکان نداره. محاله .[hr]عروس مفت همینه. کسی تلاشی برای داشتنش نمی کنه. مفت بدست اومده پس مفت هم از دست بره ...
خانومه خوب ناز کردن حق زنه/منم مثل تو/ناز میکنم/قهر میکنم/ولی به من ثابت شده/اگر به اندازه نباشه تکراری میشه البته هم دل آزار میشه/قهر و ناز هم جای خودش/تو وسایلشو پس فرستادی توقع داری بیاد به طرفت نوازشت کنه/یا قربون صدقت بره؟!/تو عصبانی بودی/او برای جلو امدن با اس ام اس های شوخی جلو اومده/برای اینکه راه پیدا کنه/سر حرفو با تو باز کنه/به شوهرت راه ندادی/البته او هم خسته شده میگه هر چی تو بخوای/تو چی میخوای؟/طلاق؟/تو اینو میخوای
؟/تو باید از همون اس ام اس های به ظاهر شما میگین احمقانه استفاده میکردی/مگر نمیگی مادرش اله بله/چرا میدان میدهی حسود استفاده کنه/هر چند مادر مادره/حسود هم نیست/فرض میکنیم باشه/ اشتباه از تو بوده.