RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
از همه به لحاظ لطفي كه داريد سپاسگزارم .
روزي كه علي رقم مخالفت خانواده نوع بيماري پدر را براي شان توضيح دادم و همينطور مراحل شيمي درماني و اتفاقاتي كه در بدنشان افتاده و ... ضمن تشكر از من ،خواستند كه به همه اعلام كنم صاحب شعور هستند و با كتمان كاري به شعور و درك ايشان توهين نكنند . چرا كه براحتي مي توانند با بيماري خود كنار بيايند ولي با رفتارهاي بي منطق اصلا نمي توانند كنار بيايند و به شدت ناراحت و رنجيده خاطر خواهند شد .
و از آن روز ايشان خيلي روحيه خوبي دارند و الحمدالله حالشان خيلي بهتر است و به هر حال شيمي درماني تعاريف خودش را دارد ولي من مطمئنم كه پدرم مرد قوي و با روحيه اي است و باور دارم هيچ برگي از درخت نمي افتد مگر به اذن پروردگار . تنها از دوستان مي خواهم براي ايشان دعا كنند كه شرايط شيمي درماني را با بهترين حد از توان تاب بياورند . ما هم با وجود تمام اين دعا ها و انرژي ها سرتعظيم بر درگاه پروردگار فرود مي آوريم كه هر چه اراده كند همان خواهد شد .
خواهرم 25 ساله است و هنوز ازدواج نكرده . ديروز از من مي پرسيد اگر يك روزي ازدواج كنم آيا بچه ام هم بيمار خواهد بود ؟! من هم با لبخند به وي جواب دادم و روياهاي شيرينش را گذاشتم تا بال و پر بگيرد و..
در مورد خواهر م لحظه اي كه فهميد" ام اس" دارد به دليل سن اش به شدت شكست . اما با وي هم صحبت كرده ام ( پدر و مادر م درمورد بيماري او هيچ نمي دانند ، او را به خانه ي خودم آورده ام ) و او هم وضعيت جديد را تا حد زيادي پذيرفته و هر روز كه اطلاعاتش از نوع بيماريش بيشتر مي شود راحت تر با مسئله كنار مي آيد اما با اين حال او به شدت نيازمند دعا و انرژي دوستان است .
برادرم مرد قوي و سالمي است او هم بايد با وضعيت جديد بينايي اش كنار بيايد و اين حاصل نمي شود مگر با دعاي شما دوستان .
برادر م سختي عمل را گذراند و يك عمل ليزر تا يكماه ديگر خواهد داشت و بعد از يك سال يك عمل ديگر ولي خوب خدارا شكر چشمش تا 2متر ديد دارد .
و اما من
خوب وقوي در كنارشان هستم و به وجود همه ي آنها با هر سطح از توانايي افتخار مي كنم و هميشه به آنها ياد آوري مي كنم كه روي توانايي هايشان متمركز شوند و باور داشته باشند كه دوره درس و مدرسه را مي گذرانيم . پس بايد نسبت به هوش و توانايي هايمان نمره هاي خوب و عالي بگيريم و چون افراد باهوشي هستيم نبايد تنبلي كنيم و به نمره بد قانع شويم.
از محبت همه سپاسگزارم
آنی عزیزم
منم امروز متوجه شدم
خیلی خوبه که شما به خانوادت روحیه میدی و در کنارشون هستی امیدورام هرچه زودتر خانواده ی گلت از دامن بیماری بیرون بیان و به سلامتی برسن
امیدت به خدا باشه
:72:
مراقب خودتم باش
آنی گلم سلام
من هم از کم توجهی خودم شرمنده ام ولی حتما برای شفای خوانواده گرامیتون دعا خواهم کرد وامیدوارم خداوند دل شمارو باسلامتی اعضای خانوادتون شاد کنه
شرمند ه براي چي ؟!
اين را مي فهمم كه همه 5 شنبه ها گرفتار هستند و 5 شنبه وقت رسيدن به خانواده و در جمع دوستان و رسيدن به امور خانواده است .
همه به من منت گذاشتيد و محبت كرديد . زمان مهم نيست . مهم دلهاي مهربان شماست و انرژي ها و دعاهايي است كه از طرف شما ، به سمت خانواده ام فرستاده شد و وساطتي كه نزد پروردگار داشتيد و من و خانواده ام از همه شما سپاسگزار هستيم .
دعاي من هم براي تك تك شما عزيزان
شهامت1-bloom-آرمان 26- شاد -طاهره - سورنا- ستاره -سارا5-نقاب-کاترین-آقاي سنگ تراشان و كيوان و estar7وكل الجمعين بچه هاي تالار
انشالله هميشه آسمان زندگي هاي شما نازنين دوستان خوبم آفتابي و پرهدف ، دلهاي شما مهربانان پراميد و...و همه در پناه حق باشيد .
سلام دوستان ممکنه خواهش کنم برای دوست من هم دعا کنید اون بچه دار نمیشه و درمانهاش همه به در بسته میرسه مطمئنم دعای شما اثر داره:203:
براي دوست شما هم از خدا يك ني ني كوچولو ناز طلب مي كنم . خداي به دوست شهامت نگاه كن او هم طلب يك يك ني ني از تو دارد .
شهامت روشهاي خوبي هست كه محال است دوست تو به اين آرزوي اش نرسد .
وای
حالم ازخودم به هم میخوره
این همه دوستای خوب من که همیشه حضور شون ارومم می کنه ،من باید دعاشون کنم و از مشکلاتشون خبرداشته باشم ولی من ..................
تازه این تایپیکو دیدم
من ازامشب هر روز همه رو دعا میکنم
خدایا ما رو از نوازشهای مهربونت محروم نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
وای
حالم ازخودم به هم میخوره
فرار نشد از اين حرفهاي بد به خودت بزني گل مريم جون . دعا كن ولي اول از همه به خودت احترام زياد بگذار .
مرسي خانمي . ما محتاج دعا هستيم ولي دعايي كه دعا كننده در درجه اول سرشار از انرژ ي هاي خوب براي خودش باشد تا ما هم بتوانيم از انرژي خوب شما بهره ببريم .
سلام دعا برای دوستان خوبم در تالار
اقای سنگ تراشان اقای کیوان دانه خانم راهنمای همدردی اقای ارمان 26 اقای نقاب خانم مثل من ارزو خانم شیلا خانم شاد عزیز خانم روزن طاهره خانم سورنا عزیز برای عزیزان دعا می کنم همیشه سلامت باشید دعا می کنم قسمت شود به سفر حج عمره بروید
سلام خانم انی
واقعا ناراحت و متاثر شدم
من تازه الان این تاپیک رو دیدم
ازتون عذر می خوام که زودتر مطلع نشدم
من برای شما و خانواده گرامی تون دعا می کنم
و امیدوارم که هر چه زودتر سلامتی خودشون رو به دست بیارن
در کنار درمانهای پزشکی همانطور که خوتون هم کاملا واقف هستین
روحیه مهمترین چیز
یکی از دوستان خانوادگی ما هم مانند پدر بزرگوارتون بیمار شدن
و با درمانهای مختلف اعم از جراحی و شیمی درمانی کاملا بهبود پیدا کردن
و الان هم حالشون خدا رو شکر خیلی خوبه.
اما نکته ای که خیلی مهمه و میشه گفت راز بهبودیشون هست
اینه که ایشون هرگز امید خودشون رو از دست ندادن
و تازه به اطرافیانشون هم روحیه می دادن!!!
خلاصه خود ایشون در بهبودیشون خیلی موثر بودن
و پزشکان معالجشون هم این رو تایید کردن
براتون از خداوند منان صبر و ارامش و تمام خوبی ها را خواستارم
:72::72::72: