اینم یه فیلم که جناب ASRIN GOZALI معرفی کردن.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5952
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یه فیلم که جناب ASRIN GOZALI معرفی کردن.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5952
فیلمها در ژانر های (موضوع ،محدوده) مختلف تهیه میشود در هرکدام فرق میکند مثلا"در وحشت سکوت بره ها در عشق شعله در وسترن دلیجان ودر ... هر کدام دنیا مطلب دارد که بسیار زیبا است ولی فیلمی که خیلی میپسندم پدر خوانده مخصو صا "شماره 1 وبازی عالی مارلون براندو
من فيلم كازابلانكا رو خيلي دوست دارم تا الان شايد ده بار نگاه كردم و بعد از آن eyes wide shut رو خيلي دوست دارم . و از ديدنش لذت ميبرم
و پيشنهاد بي شرمانه رو كه خيلي دوست دارم اين سه فيلم رو اگه هزاران بار هم نگاه كنم بازم برام جذاب هستن:72:
جناب بالتکین و امید خان ممنون از همکاریتون
میشه بگین نکاتی که از این فیلم ها فرا گرفتین چه چیزایی بوده و ایا اثری روی طرز فکرتون گذاشته یا نه؟
من این فیلم ندیدم موضوع جالب و خیلی عالی است
سلام !
در فیلم آخرین سامورایی با شرکت تام کروز ، کاتسوموتو ، فرمانده سامورایی ها در پاسخ به تام کروز (افسر آمریکایی) که از او خواست نوشته ی حک شده روی شمشیر را برایش توضیح دهد ، گفت :
من متعلق به کسی هستم که فرهنگ خود را به فرهنگ پوشالی (توخالی) ترجیح دهد !
:104::shy::72:
من نميخواهم فيلمي معرفي بكنم فقط مي خواهم به دوستان نكته ايي درباره فيلم وسينما بگم
دوستان اين عجيب ترين پديده و هنري است كه بشر به ان دست پيدا كرده انقدر عجيب وشگفت انگيز است كه برخي گفته اند شايد سينما يك معجزه باشد!!!!!!!!! چرا؟
اساسي ترين علت ان اينست هر انساني فيلم را تنها با 40 درصد خوداگاه خود مي بيند و 60 درصد ديگر تاثير فيلم بر ناخوداگاه ميباشد همين تاثير بر ناخوداگاه است كه مقوله كمپوزيسيون را در مباحث حرفه ايي سينما مطرح كرده وفيلمي كه فاقد ان باشد را كم ارزش تلقي ميكند پس تاثير فيلم بد بر روانتان را چه بخواهيد چه نخواهيد در نظر داشته باشيد
و مي دانيد كه ناخوداگاه يعني محل كشت بسياري از افكار و محل علت بسياري از رفتار حتي جنايت !!!!!
وميدانيد كه جنا يت پشت گوشه همه انسانها نهفته است !و خشنوت فقط محرك ان است !جنايت فقط كشتن نيست رفتارهايي كه ميتواند منجر به كشتن هم بشود نوعي عمل جنايي محسوب مي شود مثل سرعت رفتن در كوچه پس كوچه هاي تهران !!!!!!!!!!!!
حتما ميگد از كجا به كجارسيد ؟
ولي دستكاري ناخوداگاه انسان از طريق پديدهاي مثل سينما و دادن محرك هاي قوي مارا ميتونه به جاهاي وحشتناك تري برسونه كه 100سال ديگر هم به ذهنمون خطور نمي كنه !
پس حالا هر چيزي نبينيم !موزيسين اگر ميخواهد زيبا بنوازد اول بايد قطعات زيبا بشنود واگر نه او هم فالش مينوازد !
راستي يادم رفت فيلم بي سيج يعني در محاصره را هم زيباست تفاوت عشق و احترام وتقكيك ايندو از هم را بيان ميكند اثر برناد برتولچي
فيلم گام معلق لك لك اثر انجلو پلوس سرگشتگي انسان معاصر وتنهايش در عصر ارتباطات و اثار لوييز بونل كه بر مقوله سكس و مقاهيم فلسفيش نگرشي دارد هم زيبا هستند فيلم چشمان باز
كاملا بسته اثر يگانه استاد بزرگ سينما جهان استنلي كوبريك كه بسيار استادانه وفيلسوفانه به تمايز سكس وعشق ورابطه ايندو ميپردازد هم يادت نره دوست من !
دقیقا :104: ممنون جناب صدرا از نکته ای که اشاره کردین.
بعضی وقتا پشت صحنه ها و اتفاقاتی که در پیشت سر بازیگران به نحو هوشمندانه ای طراحی شدن از خود حرکات بازیگران تاثیر گذار تر هستن.
طراحی صحنه ها ,چهره وهمچنین موزیک تاثیرات باور نکردنی روی برداشت مخاطب داره.
البته از همبن پشت صحنه ها میشه برای تعدیل نگرش خیلی از جوونا که نسبت به خارج از کشور یه دید رویایی دارن استفاده کرد و به اونا نشون داد که مهم شخصیت خود ادمهاست و ادمای موفق در همه جای دنیا به خاطر پشتکار و تلاش خودشون موفق شدن. یا اینکه برخی مشکلات فقط مختص به کشور خودشون نیست و ممکنه تو خیلی از کشورهای پیشرفته هم این مشکلات وجود داشته باشه.
من پیشنهاد کردم که به صورت هفتگی نقد مختصری از فیلمهایی که آخر هفته از تلویزیون پخش میشود یا خودمان در سینما و... میبینیم یا اگر نمایش زیبایی را میبینیم ارائه کنیم که همه استفاده کنند (تایپیک نقد هفته ) با نظر سنجی !
چون دنیای سینما بسیار عظیم و جالب است و ارزش دارد که مستمر بررسی شود .ضمنا" جناب pooarot هر فیلمی باید در زمان و مکان خودش سنجیده شود مثلا" تا قبل از سکوت بره ها عمق روح یک قاتل روانپریش به این روشنی احساس نمیشد (البته بازی استادانه سر آنتونی هاپکینز علت اصلی بود )یا تا قبل جنگ ستاره ها استفاده از گریم نا متعارف و نور وصدا و ماکت پر خرج و پیچیده و مینیاتوری رسم نبود و....