RE: از قصد داره اذيت ميكنه.
خانوم سوفیا من بهتون چند مورد رو می گم.
1- بله کتک زدن حیوانیست. ولی برای برخی زنان که نوع رفتار آنها با مردشان رفتاری حیوانیست رفتار حیوانی متاسفانه عکس العمل است! زنی که مرتب همسرش را تحقیر می کند ، زنی که مرتب از تمام زندگی همسرش ایراد می گیرد را به عنوان یک زن شما چه راهکاری برای او سراغ دارید.
چرا فکر نمی کنید زنی که تحقیر می کند همسرش را اگر قدرتش را داشت او را به فلک نمی کشید و تازیانه نمی زد. به نظر من برخی زنها قدرت این رو ندارند که همسرشون رو بزنند وگرنه ....
فرض بفرمایید برادر شما پیش شما می آید و می گوید : همسر من هر شب که من می رسم خونه، منو زیر بار تحقیر له می کنه. جیغ می زنه، آبرو بری می کنه و... پیشنهاد شما چیه به اون یعنی برادرتون؟ گریه کنه؟صبر کنه؟ التماس کنه؟
فحش بده؟ چرا شما خانومها رفتار خودتون رو نمی بینید؟ چرا فکر می کنید آسمون وا شده شما اومدین پایین که خوشبختتون کنن!! مرد هم به خاطر خوشبخت شدن میاد.
چرا فکر می کنید شکنجه روحی که گاها شما با حرفهاتون می دید بسیار زخم عمیق تری رو روی یک مرد میذاره. طوری که مرد آرزو می کنه هر شب کتک بخوره ولی بهش نگن، " ما هم دلمون خوشه ازدواج کردیم. شوهر فلانی رو دیدی، هر سال مسافرت و.." این زنان ابله ، تصور می کنند مانند عروسکانی هستند که باید به آنها رسیدگی شود، مرتب جایشان تغییر داده شود و در سفر به سر برند که مبادا توازن روحیشان به هم بخورد. چون که زن خلق شده اند و طرف مرد(=بخوانید حیوان بارکش)
2- در مورد سایر زنان، کتک زدن بی شرمانه تر از آن است که قابل صحبت کردن باشد. به نظر من در مورد این زنان صبر کردن باعث بدتر شدن می شود و مرد را جسورتر و وحشی تر می کند. باید قضایا از همان ابتدا به خانواده گزارش بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سوفيا
(نازنین جان آروم باش تو آتیشت از طراوت عزیز تندتره طراوت جان دلیل دعواتون سر چی بود ؟ سعی کن آرامشتو حفظ کنی باهاش سنگین برخورد کن و به راحتی کوتاه نیا تا دفعه اول آخرش باشه ولی سیاست داشته باش یعنی چی طول درمان میگیرم یعنی میخوای بری دادگاه این مال زمانیه که به آخر خط برسی ! عزیزم آروم باش میدونم خیلی سخته و غرورت جریحه دار شده ولی خیلی متین و سنگین برخورد کن آنقدر باهاش سنگین باش که خودش پی به اشتباهش ببره)
خيلى جالبه؟!!! ما حتما" بايد جندين سال كتك بخوريم و شماتت بشيم و دم نزنيم و به خانوادهامون هيجى نكيم و كوتاه بيايم و كوتاه بيايم وكوتاه بيايم فقط بخاطر اينكه : كلانترى رفتن و شكايت كردن و طول درمان كرفتن مال اخر خطه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعنى بايد بشينيم و زير دست و با له بشيو و سكوت كنيم وسكوت كنيم و سكوت كنيو جونكه حق خواهى اخرين راهه!!!!!!!!!!!!!!
شوهر من هم يه وحشى به تمام معناست من هم تا امروز كوتاه اومدم و سكوت كردم و تو خودم ريختم و به خانوادم جيزى نكفتم و شوهرم به من كفت: شكايت كن! برو بليس ! برو به خونوادت بكو.... كفت: هيج غلطى نميتونى بكنى... كفت همينه كه هست... كفت عوض نميشم.... وهزار ديوار حاشاى ديكه....
عذر می خوام شوهرتون اگر شما سکوت می کنیدو ایشون کتک می زنند یه بیمار روانی کامل هستند! احتمالا میان خونه، شما سلام می کنید ایشون می پرن کمربندو در میارن حالا نزن کی بزن!؟ چون این چیزی که شما از سکوت گفتید وکوتاه آمدن یعنی این!!!
اگر اینطور هستند می تونید براشون از تیمارستان وقت بگیرید و نه کلانتری!
آقای سورنا چقدر خوب می شد اگه تو راهنمایی هاتون مشکلات شخصیتون رو قاطی نمی کردید.
البته شما که ...
امیدوارم توی سال جدید تحولات خوب و مثبتی داشته باشید.
طراوت عزیزم خانومی چطوری؟؟ آرومتر شدی ؟؟
آقايsorena گاهي تحقيرمرد توسط زن به اين دليله كه زن توان و پاسخي براي بي توجهي و غيرمنطقي بودن مرد نداره و مردمتوجه ناراحتي زنش نميشه يا خودشو به اون راه ميزنه. زن خودشو ميكشه تا به شوهرش دردشو بفهمونه ولي مرد براش تسلي بخش نيست هيچ،بلكه بي توجه تر هم ميشه. ممكنه راه درستي نباشه، ولي وقتي در شرايطي قرار گرفتي كه احساس كردي حرفات شنيده نميشه ،براي جلب توجه ممكنه دست به هر كاري بزني. آدم، ديوونه نشده كه الكي شكايت كنه و ناراحت باشه ، اي آقايون شايد خانمتون از چيزي ناراحته كه به كمك وحمايت روحي شما نياز داره. چرا خودتونو بيخيال جلوه ميديد كه براتون مهم نيست يا ميخوايد گوش نكنيد.اونوقتي كه شما در سكوت سياستمدارانه در برابر خانمتون ميشينيد اگه خانم اعتراض كنه وبخواد ناراحتيشو ابراز كنه اين زنه كه محكوم به بهانه گيري ميشه.آقايون اگه يه مقدار توجه به زنشونو بيشتر كنن ،نتيجشو خيلي زود خوهند ديد. باور كنيد زن اگه از محبت وحمايت همسرش اشباع بشه چيز ديگه اي ازش نميخواد و توقع زيادي نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
آقای سورنا چقدر خوب می شد اگه تو راهنمایی هاتون مشکلات شخصیتون رو قاطی نمی کردید.
البته شما که ...
خانوم نازنین امیدوارم که شما درک کنید که نیازی نیست همیشه از بالا به موضوع نگاه کنید و تحولات جدید و مثبت!! را برای دیگران خواستار شوید. هر شخصی می داند مسیر زندگیش چگونه است و بسیارند کسانی که از من در این راه کمک گرفته اند و قدرشناس هم بوده اند. من مشکلات شخصی خودم رو وارد نمی کنم. من واقع بینم و مانند شما تا همچین اتفاقی افتاده از نماندن در منزل و این مرد (یا زن ) ارزش نداره صحبت نمی کنم.
سال خوبی داشته باشید.همین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
البته شما که ...
خانوم نازنین امیدوارم که شما درک کنید که نیازی نیست همیشه از بالا به موضوع نگاه کنید و تحولات جدید و مثبت!! را برای دیگران خواستار شوید. هر شخصی می داند مسیر زندگیش چگونه است و بسیارند کسانی که از من در این راه کمک گرفته اند و قدرشناس هم بوده اند. من مشکلات شخصی خودم رو وارد نمی کنم. من واقع بینم و مانند شما تا همچین اتفاقی افتاده از نماندن در منزل و این مرد (یا زن ) ارزش نداره صحبت نمی کنم.
سال خوبی داشته باشید.همین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط به دنبال محبت
آقايsorena گاهي تحقيرمرد توسط زن به اين دليله كه زن توان و پاسخي براي بي توجهي و غيرمنطقي بودن مرد نداره و مردمتوجه ناراحتي زنش نميشه يا خودشو به اون راه ميزنه. زن خودشو ميكشه تا به شوهرش دردشو بفهمونه ولي مرد براش تسلي بخش نيست هيچ،بلكه بي توجه تر هم ميشه. ممكنه راه درستي نباشه، ولي وقتي در شرايطي قرار گرفتي كه احساس كردي حرفات شنيده نميشه ،براي جلب توجه ممكنه دست به هر كاري بزني. آدم، ديوونه نشده كه الكي شكايت كنه و ناراحت باشه ، اي آقايون شايد خانمتون از چيزي ناراحته كه به كمك وحمايت روحي شما نياز داره. چرا خودتونو بيخيال جلوه ميديد كه براتون مهم نيست يا ميخوايد گوش نكنيد.اونوقتي كه شما در سكوت سياستمدارانه در برابر خانمتون ميشينيد اگه خانم اعتراض كنه وبخواد ناراحتيشو ابراز كنه اين زنه كه محكوم به بهانه گيري ميشه.آقايون اگه يه مقدار توجه به زنشونو بيشتر كنن ،نتيجشو خيلي زود خوهند ديد. باور كنيد زن اگه از محبت وحمايت همسرش اشباع بشه چيز ديگه اي ازش نميخواد و توقع زيادي نداره.
این حرفتون خیلی کلی بود " زن اگه از محبت وحمايت همسرش اشباع بشه چيز ديگه اي ازش نميخواد و توقع زيادي نداره."
مطمئنید؟ زنانی که سه ماهه اول زندگی مرد را به حدی از جنون می رسانند که مرد هزار و خورده ای سکه اونها رو یا پس می ده یا می ره گوشه زندون می خوابه متوقع نیستند.
بسیارند مردانی هم که از محبت زن خود اشباع نمی شوند(اصولا این دومی که شایعتره!! چند تا از خانومها می دونند که مردشون دچار چه مشکلاتی در کار و زندگیش است! ؟ زنی که به همسرش کوچکترین محبتی نمی کنه بی جا می کنه انتظار محبت داره و اون هم به این شیوه غیر منطقی! زنی که محبت پیشکش ، حتی درک نمی کند که این مردی که از سرکار آمده است ارزش حیوانی که خسته شده است را لااقل دارد و اجازه بدهد که خستگی او برطرف شود و بعد شروع به شکایت کند محبت می خواهد؟ مرد مجبور است در برابر این روش عذاب دهنده همسرش که کوچکترین ارزشی برای او و خستگی او و رنجهای او قائل نیست و مرتب شکوه می کند سکوت کند.
خانومها اگر خودشون به مردشون محبت کنند و اعصاب اون را با میدان رژه اشتباه نگیرند نتیجه بهتری می گیرند.
کاملا از لحن صحبتتون همه چیز مشخصه. !!!
شما هم موفق باشید.
دنبال چی می گردید خدا می دونه! یا حق