سلام
ممنون از همگی امیدوارم برای همه مفید بوده باشه خیلی خوب بود.
یاعلی؟:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممنون از همگی امیدوارم برای همه مفید بوده باشه خیلی خوب بود.
یاعلی؟:72:
نه بابا کجا تموم شده ؟
من حالا فقط برا همین عضو این سایت شدم
به خدا به نظر من اکثر دخترا مثل پسرا چشم چرونن و ملاکشون واسه ازدواج در وحله اول خوشگل بودن مرد هستش
برای اینکه خودشونو سنگین جلوه بدن میان میگن که ملاک ما یه چیز دیگس
حالا من که شاهد حاضر بر گفته هامم دارم میگم که زمونه عوض شده
روزی به دخترا تو کوچه خیابون متلک میگفتیم حالا دختره میاد (چون پسره خوشگله )بهش یه حرف آب دار میزنه و میره.نه یه بار نه دوبار
البته اگه تند روی کردم ببخشید[hr]
ببینین اسم سایت همدردیه و برای ازدواج و اینحرفاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط tak-bo'di
و اینا همش برای این زمونه ست نه برای زمان یوزارسیلف و غیره
حالا چشماتونو بیشتر باز کنین دوروبرو بهتر نگاه کنین ببینین چه خبره!!!
والا بالله این حرفا دیگه کهنه شده بیا ببین تو یه کلان شهر تو ورودی یه بازار یا یه جای فرهنگی چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتون میگم
دخترا میان به گوش پسرا نمرشونو میگن
به یکی میگن 20
به یکی میگن 13
و 18 و ....
یعنی چی؟؟ یعنی اینکه از تعداد موهای پیشونی پسره تا لک و لوک و همه و همه رو زیر ذره بین میگیرن و بعد نمره میدن بهش
برای خوشگلا هم حساب جدا باز کردن
و دختره هم نمیگه که این پسر خوش اخلاقه یا نه .فقط چی؟ قیافه و خوشگلیش
به این نتیجه رسیدیم که برای در امان ماندن از دخترا باید با وضع ژولیده بیرون بریم
سلام
راستش یکم فکر می کنم می بینم حرفت درسته! ادامه بدید...
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
دوست عزیز شما دارین به واقعیت پی میبرین
اگه من دروغ نوشته بودم یکی بیاد بگه اصلا اینا همهش دروغه
ولی ...
آقای TVM فکر می کنم یه کم بیشتر از یه کم تندروی کردید!
من نمی دونم چرا دوست دارید همه رو با یک چوب برونید؟!
همه جور آدم همه جا پیدا میشه، این دلیل موجهی برای تعمیم دادن نیست.
من هم نگفتم زمونه عوض نشده، این فقط یک مثال بود که اتفاقا هنوز هم کاربرد داره. اما همون قدر که دخترها عوض شدن، پسرها ماشالله چندین برابر در این موارد پیشرفت کردن ...
اگر این اتفاق برای شما در یک کلانشهر و در ورودی بازار و ... می افته، بدونید که خیلی از دخترها همیشه و همه جا باید اخم بکنند، لباس گشاد و بلند بپوشن و سرشون پایین باشه که متلک نشنوند.
پس لطفا خیلی بی انصاف نباشید!
دوست عزیز حرفات قبولنقل قول:
نوشته اصلی توسط tak-bo'di
اما از خود من نپرس لااقل از یه پسر هم وضعیت من بپرس همون حرفای منو با یکم بیشتر بهت جواب میده
باور نمیکنی اگه بگم پسرها از دست دخترا راحتی ندارن
خلاصه مطلب:
1. دخترا به پسرای خوشگل متلک میگن
2. دخترا میوفتن دنبال پسرای خوشگل
نتیجه:
دخترا عاشق پسرای خوشگلند.
به نظر من اینجوریه .من که اینطور میبینم
سلام
من با .:TVM:.موافقم!
دخترا بامحبتن و عاشق اما...
1)پول باشه!
2)یا قیافه و هیکل!
3)یا موقعیت!
فقط در صورتی با یه پسر معمولی که ماهیانه زیر 600تومن میگیره شوهر می کنن که خودشون جدا چیزی نباشن!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
ایول میبینم که داریم سوق میشیم به واقعیات
شاید خیلی از دخترها در مرحله اول قیافه براشون مهم باشه ولی خیلی مواقع شده یک نفر به دلشو ن ننشسته اما با چند برخورد اخلاق طرف مجذوبشان کرده پس اخلاق و رفتار از صورت وظاهر مهمتر است
tvm خیلی تند رفتی!! همه این طوری نیستن نه همه اقایون مثل هم هستن نه همه دختر ها والله من که دخترم تا به حال تو چشم هیچ پسری به عمد نگاه نکردم شاید جایی سرمو بلند کردم یا خواستم جای دیگه ای رو نگاه کنم یک دفعه و نخواسته چشمم افتاده باشه به پسری ولی به عمد هیچ وقت نگاه نکردم...پس من نقیض حرف شما هستم!!!! چه برسه یه اینکه بخوام متلک بگم !!!! خدا اون روزو نیاره که یک دختر این قدر خوار بشه و به ذلالت بیافته که به پسری متلک بپرونه زمانه ما که میگفتن اگه رفتار یک دختر مناسب باشه حتی پسر هم بهش متلک نمیپرونه ما به دنبال رفتاری بودیم که پسر ها هم بهمون خدای نکرده تیکه نندازن یا جلب توجه نکنیم یا اگه هم جای چیزی شنیدیم کر و کور باشیم و به روی مبارکمون نیاریم نه اینکه خودمون تیکه بندازیم و چشم چرونی کنیم!!!!
زمونه عوض شده متاسفانه بعضی جوونا بد بخت شدن! اون موقع پسر های این شکلی هم منع میشدن و ببخشید ولی بهشون میگفتیم اراذل!!!! وای به حال دختر ها!!! بد بخت به اون خونواده ای که همچین دختری نصیبش بشه!
اما من خودم شکل طرف مقابل برام (واقعا)مهم نیست ..اگه شکل خیلی معمولی داشته باشه ولی رفتارش محجوب باشه و فهمیده باشه شعور زندگی کردن داشته باشه با منت باهاش ازدواج میکنم و لی اگه تو شکل و هیکل تک هم باشه اما از لحاظ اخلاقی در سطح پایینی باشه هیچ وقت همچین حماقتی نمیکنم.