RE: کدام یک از آقایان با من موافقند؟
آقای سورنا آفرین این تفکر که ازدواج با کسی که سنش بیشتر از مرد ...بسیار خوبه ..منم موافقم خانمها وقتی سنشون بالاتر میره منطقی تر به مسائل نگاه میکنن و مهار زندگی رو بهتر میتونن تو دستشون بگیرن و توقعات یه دختر جون رو که البته اون هم اقتضای اون سنه ...ندارن ...خوب حالا ...بسم ال.... چرا شما با یکی از همین خانمها ازدواج نمیکنید ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
شاید این چیزا که میگید همش حرفه و در عمل شما هم مثل خیلی از آقایون که دنبال دختر های جون و بی تجربه هستن ...هستید ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر! خانوم محترم!!بنده دنبال یک دختر باشعور که مهریه ای در قبال زندگی مشترک نخواهد و نتوانم او را با مهریه بخرم هستم!
ضمن اینکه باید تا حدی مسائل و مشکلات مالی خود را برای ازدواج و زندگی مشترک !! که غم و رنج ومشکلات و مصیبت آن خاص مردان است و شادی آن مشترک زن و مرد برطرف کنم.
آخ گفتی سورنا هیچوقت برام جانمیوفته ما جون بکنیم و سختیش مال ما باشه خوشیش ماله اونا نکنیم بی عرضه ایم بکنیم وظیفست! اه... اما نه بخاطر پول بلکه بخاطر این قانونه ناعادلانه!
موفق و شادباشید.
یاعلی:72:
موفق باشید اقای سورنا ایشااله که کسی رو با چنین مشخصاتی که البته کم هم نیست پیدا کنید شاد وسلامت باشید
کیمیا جون از سورنا به دل نگیر سورنا آقاست فقط یکم با خانوما سخت تا می کنه که منم بش حق می دم! مخصوص شما نیست اخلاقش اینه به دل نگیر لطفا.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
سورنای عزیز سلام
من یک مدتی به دلیل مشغله کاری نتونستم بیام تالار،باید بگم بحث جالبی رو راه انداختی
اول ازهمه باید بگم ازدواج با یک دختر که سنش بیشتر از پسر باشه کاملا اشتباه است،من همین الان موردی رو سراغ دارم از همکارام که یک سال نیست با دختری بیشتر از سن خودش ازدواج کرده و کاملا پشیمونه با اینکه 2 سال دختر بزرگتره ولی در خیلی از مسائل زندگی با هم مشکل پیدا کردن
سورنا این که میگم شعارنیست واقعیتی است که دارم به عینه میبینم
این از ابتدای زندگی،در ادامه راه هم یکی از دلایل اینه که زنها در طول مدت زندگوشون زودتر از مردها خسته می شوند،منظورم از خسته شدن از لحاظ مسائل جنسی است که بعد از حدود 45 سال به بعد تمایل اونها برای این امر بشدت کاهش و رو به توقف و بی میلی کامل میزاره
در صورتی که مردها حتی تا سن 100 سالگی هم از تمایلشون به این امر کاسته نمیشه،حالا تصور کن سن زن بیشتر از مرد هم باشه که در اون صورت بد به حال مرد بیچاره
2-اینکه مرد در سن پیری نیاز به یک پرستار مهربان و دلسوز داره که در اینصورت هر چقدر سن زن از مرد پایین تر باشه آمادگی زن برای پرستاری از مرد بیشتر خواهد بود(البته اختلاف سنی معقول)
فکر میکنم این دلایل برای اینکه دختر از پسر کوچکتر باشه کافیست ولی بازم اگر خواستین می تونم دلایلی رو که همکارم در زندگیش دچار مشکل شده رو براتون بازگو کنم
سورنا بیشتر روی این مسئله فکر کن،خواهشن
آقای رامتین بسیار زیبا فرمودین/اگر امکان دارد سایر دلایل که همکارتون با ان درگیرست بنویسید/سپاس گذارم.
سلام
اين اولين پست منه
آقا رامتين اين دلايلي كه شما فرمودين به نظر من زياد درست نيستن
اول اينكه اگه ميخواين يه كسي پيدا بشه كه هم بتونه تا زمان پيري مرد تمايلاتشو حفظ كنه و هم اونقدر سالم باشه كه بخواد ازش مراقبت كنه بايد حدودا 20-25 سال از مرد كوچيكتر باشه !
ثانيا من فكر نميكنم حالا اگه زن يك سال از مرد كوچيكتر باشه يا دو سال بزرگتر باشه ، همچين خيلي فرق بكنه !
كلا زنها زودتر شكسته تر و مريض ميشن ، حالا چه زن 5 سال كوچيكتر باشه چه 2 سال بزرگتر به هر حال فكر نميكنم توانايي مراقبت از مردشو داشته باشه ! اون چيزي كه شما گفتين فاصله ي سني خيلي زيادي رو ميطلبه !
تازه اون موردي كه شما ديدين ، يه مورده ! مگه قراره كه همه زنديگشون خوب بشه ؟ فكر نميكنم مواردي كه دختر از پسر كوچيكتر باشه و باز هم با هم مشكل داشته باشن كم پيدا بشه !
به نظر من حالا اگرم زن از مرد بزرگتر باشه ، ولي فاصله ي سني شون زياد نباشه !( مثلا 10 سال نباشه ) مشكل خاصي پيش نمياد.
سلام رامتین
رامتین جان دلت خوشه برادر!
مراقبت؟! اگر بچه ها رو به سرت نندازه که گردنتو جدا کنند شانس آوردیم! دختر این دوره زمونه و مراقبت از مرد!! من به نسبتا کم توقع بودن همسرم قانعم ، شام و نهار درست کردن او مایه مباهات من است و مراقبت پیش کش. رامتین گل باور کن زمانه عوض شده.
حرف بر سر این است که دختران در سنهای بالاتر تا حدودی از ابرها پایین آمده و بر روی زمین گام بر می دارند. ثانیا در مورد مسائل جنسی با شما موافقم. ولی زنان نهایتا تا 45-50 سالگی از لحاظ جنسی قوی هستند که برای جبران آن مردان باید به گفته رومینا 20 سال بزرگتر باشند که نشانه این است که مرد 25 سال زودتر از زن می میرد!!!(متوسط*
رامتین خان بفر مائید یکباره شما یک ماشین جنسی و یه مادر و پرستار رو با هم می خواهید ...دیگه اما زنذگی زناشویی در این چیزا خلاصه نمیشه ...تو سنین بالا حتما نبید مسائل جنسی باشه که دو نفرو کنار هم نگه میداره ..خیلی چیزای دیگه هست که زندگی در کنار هم رو شیرین و لذت بخش میکنه ...همدلی ...هم صحبتی ...و حتی نزدیک شدن جسمی بدون س ک س کلامل ...و خیلی چیزای دیگه که الان یادم نمیاد ..