RE: ازدواج کردن سخت شده !!؟!!
با درود؛
نخست بگویم که بنده اصلاً و به هیچوجه روی سخنم با نیلوفر نیست.بگذریم . . . .با این حرفها و باورها نمی توان به موفقیت در ازدواج اندیشید.به دلیل وجود عوامل صدمه زننده به روان و دخالت ژن در این امر و نیز حانواده های بیمار ایرانی که البته به دلیل فرهنگ غلط رایج درباره برخی باورها و نوع تربیت کودک است و نیز اجتماع خرابتر،زیرساخت شخصیتی یک جوان در سن ازدواج در سال 1387 دارای کمبودها،سیاهی ها،صدمات و بیماری هایی است.
اکنون نه فرصت و نه جایگاه شرح مفصل دلایل سخنم را دارم.این نکته مهم را گوشزد می کنم که لزوم بهره گیری از خدمات روان درمانی نه به دلیل بیماری های آشکار یا دیوانه بودن بدان معنایی است که در بیشتر اذهان وجود دارد و از سویی شرط لازم یک زندگی مشترک نسبتاً موفق درمان بیماری های پنهان و بسیار مزمن روانی است.شکا همین سایت را بنگرید،اگر یک انسان سالم از نظر روانی داشته باشیم،این همه مشکلات خاله زنکی و بیخودی و افراد مستاصل و درمانده و ناآگاه نخواهیم داشت.در یک آمار گفته شد که 70% مردم دچار گونه ای از یماریهای روان هستند.
حتی با وجود یک انسان هوشیار و تندرست،به دلیل أدثیر اجتماع،فرهنگ عمومی و فضای زندگی بازهم باید همواره هر دو سوی یک زندگی مشترک به طور مدام خود را بسازند و مراقب زندگی شان باشند.دوستان در کشورهای مترقی هر انسان متوسط از نظر درامدی یک وکیل و یک روانکاو دارد.
بدرود./
سلام دوستان خوبم
گرد آفرید عزیز درست میگن , اما اینجا یک مشکل دیگه ای هم هست و اون این هست که در ایران حتی روانکاوها هم مشکل روانی دارن چون در همین محیط بزرگ شدن وزندگی کردن , در کل به نظر من مدرکی که گرفته اند تنها نشان دهنه سالها حفظ کردن درس و پیاده کردن اون روی برگه امتحانی هست ,
ببینید دوستان دانشگاههای ما مشکل دارن , هدف دانشگاه های ما فقط دادن مدرک هست , نه پرورش افراد متخصص و ماهر , کشور ما از هسته و مرکز مشکل داره چه برسه به مردم بی چاره که نمیدونن ... , بهتره این بحث رو تموم کنم چون ربطی به موضوع اینجا نداره
هادی جان به قول خودت چشمه بدجور گل آلود است. خانه از پایبست ویران است / خواجه دربند نقش ایوان است
با درود؛
وینترسون77 ارجمند،بنده به سبب دیدگاه منطقی و دانشیم،در هر چیزی استثناها را در نظر می گیرم.بنده با بیانات شما نمی توان موافق باشم.هر چند که متأسفانه حرفهای شما در مواردی که اندک هم نیستند،درست است؛اما نه همه یا بیشتر موارد.بدرود./
سلام جناب گرد آفرید. اصولاً زیبایی بحث و استدلال های انسانی به تضارب آرا و عقاید گوناگون و به پیش بردن این فضا توام با احترام و تحمل عقاید متفاوت است. من هم در بسیاری موارد در این تالار با شما هم نظر و در معدودی موارد نظر متفاوتی داشته ام. در مورد پست بالایی هم صحبت من معطوف به عمومیت و کلیت مساله بود و البته می دانم که هچگاه هیچ چیز مطلق نیست و تبصره های زیادی وجود دارد. و البته در مورد روانشناشان نظر ندادم. منظورم چشمه ای بود که تصمیم سازی های کلان اجتماع در آن جوشش پیدا می کند.