RE: اگه من یک زن بودم..........
2. اکنون باید شما را تحسین کنم زیرا همیشه بیاد من هستید و از آن تعالیمی که به شما سپردم پیروی میکنید.
3. اما میخواهم بدانید که سر هر مرد مسیح است و سر هر زن شوهر اوست و سر مسیح خدا است.
4. پس مردی که با سر پوشیده دعا کند یا پیامی از طرف خدا بیاورد سر خود یعنی مسیح را رسوا میسازد.
5. همچنین زنی که با سر برهنه دعا کند یا پیامی از خدا بیاورد سر خود یعنی شوهرش را رسوا ساخته و با زنی که سرش تراشیده شده ، هیچ فرقی ندارد.
6. اگر پوشانیدن یا نپوشانیدن سر برای زنی مهم نیست پس سر خود را هم بتراشد و اگر تراشیدن موی سر برای زن رسوایی ببار میآورد بهتر است که سر او هم پوشیده باشد.
7. لازم نیست که مرد سر خود را بپوشاند زیرا او صورت و جلال خدا را منعکس میسازد اما زن ، جلال مرد را منعکس میسازد ،
8. زیرا مرد از زن آفریده نشد بلکه زن از مرد بوجود آمد
9. و مرد نیز بخاطر زن آفریده نشد بلکه زن برای مرد خلق شد.
10. باین جهت و همچنین بخاطر فرشتگان زن باید سر خود را بپوشد تا نشان دهد که تحت فرمان است .
11. بهر حال در اتحاد ما با خداوند زن از مرد یا مرد از زن بی نیاز نیست
12. زیرا چنانکه زن از مرد بوجود آمد مرد از زن متولد میشود. نه تنها هردوی آنها بلکه همه چیز متعلق به خداست.
13. خودتان قضاوت کنید ـ آیا شایسته است که زن با سر برهنه در پیشگاه خدا دعا کند؟
14. مگر خود طبیعت بشما نمی آموزد که گیسوی بلند برای مرد شرم آور است
15. اما برعکس ، گیسوی بلند زن ، مایه افتخار اوست و برای این باو داده شده است تا با آن سر خود را بپوشاند.
16. اگر کسی بخواهد در این خصوص مجادله کند تنها چیزی که به او میگویم این است که ما و کلیساهای خدا روش دیگری غیر از این نداریم."
فقط میتونم اینو بگم:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!8. زیرا مرد از زن آفریده نشد بلکه زن از مرد بوجود آمد
9. و مرد نیز بخاطر زن آفریده نشد بلکه زن برای مرد خلق شد.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
مگر شوهر بت یا خداست که او را پرستش کرد
ما اصولا خدا پرست هستین نه شوهر پرست
من ارزویم این است که رابطه ام با همسر اینده ام براساس عشق باشد نه عابد و معبود
اصولا ما کسی را میپرستیم که از اشتباه مصون باشد اما یک مرد هم انسا نست و امکان اشتباه دراد
او هم نیاز دارد که ما بپذیریم که اشتباه میکند
نیاز دارد که خسته شود و به زنش پناه بیاورد و با او درد دل کند
نیازدارد که گریه کند
نیار دارد که مثل یک دوست با او مشورت کنیم نه مثل یک موجود بی مصرف اورا پرستش کنیم
نیاز دارد که احساس کند با یک انسان که میتونه روش حساب کنه با او زندگی کنیم نه یک کسی که عبادتش کنه
تو این تالار حرفهای عجیبی زده میشه!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
سلام
درود خاص به خانم delnaz و همه خانمهای بزرگوار و عاشقی که همه چیزشون رو به شوهرشون می بخشن. عشق، احساسات، عاطفه، صبر و حوصله خودشونو...
سلام دوستان
سد ممد گرامي من بيش از اونكه چيزي ببخشم درحال دريافتم دريافت يه زندگي كه با همه فراز و نشيب هاش يادم داده نفس كشيدن مقدسه و بس
سلام
چند مطلب:
1 تا شوهر نکرده اید لطفا زیاد به شناختتون از شوهر تکیه نکنید کاترین.
2: کما فی السابق عرایض بنده مستند بود. گفتین توضیح بده، توضیح مستند دادم و چه سندی بالاتر از قرآن و گفتار امامان معصوم؟ چرا بر خورده بهتون؟ سند مستند تر دارین، بفرمائین استفاده کنن دوستان.ester
3: حتما - حتما - حتما شوهر ذلیل می شدم. ردخور نداره و در این موضوع شک نکنید.ester
4: حالا فهمیدی چرا آقایون با شما خانمها طرف بحث نمی شن؟ester
5: این روزها کمتر زنی هست که متوجه بشه حتی نفس کشیدن توی فضای خونه اش مقدسه، چه برسه به کار کردن، چه برسه به همسرداری و بچه داری...هر کس اینجوریه دانسته یا ندانسته شامل یک لطف بزرگ خداست.delnaz
و یک خبر خوش اینکه بخاطر تجربه بدی که داشتم و نمی خوام این تجربه تکرار بشه، دیگه حرفی برای گفتن ندارم.کما اینکه داستان خیلی مفصل تر از اینهاست که نوشتم.
پیروز باشید
تجربه ثابت کرده نباید بیش از حد به آقایون محبت کرد چون سریع خودشون رو گم می کنند . اگر دوست داشتنی هستند بهتره که بیشترش توی دلمون بمونه و زیاد ابرازش نکنیم
آقایون هم خودشون به این موضوع واقف هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من اعتراض دارم سید محمد!
من به عنوان یک مرد نمی خوام زنم مرا بپرستد و از خود برتر بداند! من به این راضی هستم که او مرا در کنار خود بداند و خود را در کنار من. نمی خواهم یک نفر ضعیف با من زندگی کند. من کسی را می خواهم که لایق عشق ورزیدن باشد. کسی که کمکم کند. به یک روش زنانه! نه مردانه. با بوسه ، با محبت، با گوش کردن به من ، با عاطفه زنانه (البته عاطفه ای که به قصه ها پیوسته و تنها واژه ای شده برای سواستفاده،" زنه روزی 5 بار گریه می کنه تا به خواستش برسه می گی چی شده ، می گه این عاطفه زنانست! مردشور این نوع عاطفه رو ببرن که حالم به هم می خوره ازش"). یقین بدونه کنارش هستم . با امنیت مردونه، با محبت مردونه، با در آغوش کشیدن های مردونه.
:104:
شما خیلی منطقی فکر میکنید که نمیخواهید زنتون شما را بپرسته بلکه دوست دارید همراه شما باشه کمتر مردی این طوریه، کسی از پرستیده شدن بدش نمیاد! البته باور کنید تعداد زنان گریه کن کمتر از تعداد زنانی ست که همراه شوهرشون هستند. لطفا بدبین نباش سورنا جان (البته حق میدم بهت).:72:
سوال از سید ممد شما دوست دارید زنتون شما را بپرسته؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟
جواب به مثل من
قرار نیست زن من کاری بکنه، قراره اگه من زن باشم، شوهرمو بپرستم. همین!
بده؟
یه سوال : چند نفر از دوستان مون که اینجا نظر میدن متاهلن؟ یه آمار بدین لطفا.
پیروز باشید
آقا محمد چون جای خانمتون نیستید همچین حرفی رو می زنید .
یه کاری کنید تا تلاشتون بیهوده هدر نره ، بهتره جای خودتون باشید و خانمتون رو بپرستید اون موقع معنی واقعی زندگی رو می فهمید.
امتحان کنید امتحانش مجانیه
آقای سید ممد جان من با پرستیدن یا نپرستیدن مشکلی ندارم میخواهم بدانم شما حاضری زنتو بپرستی؟
من مجرد هستم شما چه طور؟
زن امروز با زناني كه قرنها پيش در گوشه خانه مي نشستند تا شوهر برايشان طعام بياورد و به پاس جيره اي كه خوردند كتك بخورند و سجده كنند مسلما" خيلي فرق مي كند زن و مرد هر دو به گردن هم حق دارند وهر دو بنده خدايند پس خداوند آن دو رو براي آرامش كنار هم قرار داده نه اينكه همديگه رو پرستش كنند . بدون شك مرد چون در همه دوران ها تكيه گاه بوده هميشه قابل احترام است . .و در كل رضايت زن وشوهر از همديگر يك نوع پرستش در برابر خدا محسوب مي شه .نه اينكه پرستيده شدن مرد توسط زن موجبات رضايت خدا باشد .